klomen tedavisiyle ilgili sorum olacaktı ama:)))

bitli papatya

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
315
0
641
Diğer
merhaba arkadaşlar

düzenli adetolamıyorum ve tekrar çocuk istiyorum diye (2 kızım var,doğal yollarla gebe kaldım)dr um klomen tedavisine başlattı.Adetimin 5.günü başladım ve sabah akşam içiyorum.son 2 hapım kaldı.dr um beni kontrole c.tesi günü çağrıdı ve c.tesi günü adetimin 12.günü oluyor.sanırım bu aşamada yumurtlama olup olup olmadığına bakacak.peki 12.gün gitmem geç değil değil mi?birde bir soeum daha var.çatlatma iğnesi vurmayalım derse dr um her şeye rağmen ben vurdurmak istersem bir sakıncası olur mu ve kaç iğne vurulunuyor(dr mu karar veriyor,standartı yok değil mi)
birde rahmetli babannem ikiz ve üçüz doğurmuş,eee bende torunuyum,bir kuşakta atladım birde klomen kullanıyorum.çoğul gebelik riski yada şansı yüksekmidir sizce?
birde klomenle gerçekleşen doğumların çoğunda erkek bebek daha fazlaymış bunun doğruluğunu bilen varmı?

ohh be ne kadar çok soru sordum.umarım cevap veren bir arkadaş olur.şimdiden teşekkürler

:) tedavin inşallah başarıyla sonuçlansın:)

3 yıl içinde en az 4-5 kez klomen kullanmış biri olarak yardımcı olıym:)

bence 12. gün olmasının sakıncası yok zaten ancak istenilen boyutta gelişir ..
çatlamaya meyilli görürse yumurtalarını iğne vermicektir..
ben geçen ay sabah akşam klomen içtim 5 gün ve sonuç 4 tane gelişmiş yumurta oldu:) ve hepside doğal iğnesiz çatladı... sonuç: yine bebeğim olmadı:(

inşallah senin tatlımı tatlı hayırlı sağlıklı bi oğluşun olsun annesi....

kimse cevap yazmadığına göre her kes uyuyor sanırım.
arkadaşlar birde benim sağ kasığımda acaip bir ağrı var.klomen kullananlarda bu safhada kasık ağrısı olur mu?
birde dr kaçıncı gün cinsel ilişki öenriyor.hani beni 12.günü çağırmıştı ya cinsel ilişkiye geç kalmaktan korkuyorum.umarım beni anladınız ve umarım bu yazdıklarımı çook okuyan olurda çook cevap yazan olur.öptüm sizi şekerler umarım Allah gönlünüze göre verir

Tatlıcık
az önce senin yazılarını okudum inan. hatta acaba ne oldu regl oldumu diye düşünüyordum ki şimdi sonucunu öğrendim canım.iyi dileklerin için çok sağol.yüve rabbim senin ve diğer arkadaşların kucağını boş bırakmasın inşaallah.

he hee aynı anda yazmışız:)

kasık ağrısı iyiye işaret otarafta yumurtan olduğunu gösterir siz doktora gidene kadar 1 gün var 1 gün yok şekilde ilişkiye girin..
zaten spermler 72 saat yaşıyo rahimde yani yumurtan erken çatlarsa bile tutar... (inşaalllaahhh)

Tatlıcık
az önce senin yazılarını okudum inan. hatta acaba ne oldu regl oldumu diye düşünüyordum ki şimdi sonucunu öğrendim canım.iyi dileklerin için çok sağol.yüve rabbim senin ve diğer arkadaşların kucağını boş bırakmasın inşaallah.

çok sağol inşallah Rabbim hepimizi güldürsün....:Saruboceq:

bu ayda gelişmiş bi yumurtam vardıhihoyyyt inşaallah bi mucize olurda hamiş çıkarım ayın 24ünde hastalanmassam test yapcam ....:Saruboceq:

tatlıcık

canım sağol yaaa,bu saatte cevap yazıyorsun Allah razı olsun gönlünün muradı olur inşaallah.
şimdi ben o zaman eşimle başlayayım yakın temasta yoğun ilişkiye:))diyeli ki c.tesiye kadar olan ilişkimde yumurtam yada yumurtalarım döllendi dr c.tesi günü ultrasonda yumurtanın döllendiğini görebilir mi

tatlıcık
ayın 24 üne ne kaldı,umarım gönlüne göre olur.inan senin için dua edeceğim canım.
bende 2 tane erkek bebek istiyorum rabbimden hayırlısıyla.2 kız 2 erkek ohh mis gibi..ve inşallah sende çook çocuklu bir anne olursun canım

hayır maalesef okadar çabuk göremez ...

ama çatlayıp çatlamadığını görür....

bişii diğil canım inşaallah kavuşursun minik oğluşuna...

tatlıcık
ayın 24 üne ne kaldı,umarım gönlüne göre olur.inan senin için dua edeceğim canım.
bende 2 tane erkek bebek istiyorum rabbimden hayırlısıyla.2 kız 2 erkek ohh mis gibi..ve inşallah sende çook çocuklu bir anne olursun canım

ayy negüzel dua aminnn:) çok sağol ...

valla pek umudum yok gibi biz çünkü bu ay pek birlikte olamadık ki, memleketteydik bide ramazandı falan filan...

yani hamile çıkarsam tam bi mucize olucak Rabbimden umit kesilmez belki kabul etmiştir dualarımı:)

tatlıcık

canım lütfen beni sonucundan haberdar et.dualarım inan seninle

Allah razı olsun inşallah olumlu haberler veririm :))):Saruboceq:

Allahım seninde kızlarını sana bağışlasın ve hayırlısıyla oğluşuna hamile kalmanı nasip etsin...:Saruboceq:

iyi geceleropuyorumnanaktan

günaydin canim senin adetin kac günde bir geliyor o önemli birde cumartesi yumurtan catlayabilirde 26 cekiyorsa 28 cekiyorsa pazartesi catlar ona dikkat et ben 12. gün ve 14. gün denemistim 15. gün cok sancim oldu sanirim 15. günü yumurtlama oldu canim. simdi ücüz gebeyim ücüde oglan olacakmis. ama benimde ikizim var.

sevgili tali-tan

adetimin gelii çok düzensiz bazen 35 günde bir bazen 45 günde bir oluyorum ama 30 günü kesin buluyor.bu yüzden klomen tedavisine başladık.umarım ikiz yada üçüz oğullarım olur.ama sağ kasığım çok ağrıyor sol kasığımdada derinden gelen arada bir yoklayan hafif bir sancım var.c.tesi birşeyler netleşir sanırım.en azından kaç yumurta oluştuğu v.s
cevabın için sağol.Allah hayırlı doğum nasip etsin sende klomen v.b ilçalarla mı gebe kaldın

ben sadece bir ay ganophene kullandim artik hamile kalayim diye oda cok sükür oldu basta alisamadim nasil yapacam diye hic düsünmüyordum, ama insanlar hep nasil bakacaksin diyorlardi bende bakarim diyordum, cünkü 4 ay birseyler sebep oldu yumurtlama gününü kacirdik olmadi ama hep Allaha hayirliysa olsun dedim 4 ay olmadi diyede üzülmedim hayirli degilmis dedim, basta hamile oldugum söylendi, karnim aygriyinca yine gittim doktora iki kese var dendi ikiz gebesin dendi karnimin agrisini bile sormayi unuttum ama hala karnim agriyor 1 hafta sonra yine gittim dr ücüz dedi son anda 3.yü gördük kalp atisiyla artik gülüyordum soktaydim, ama ben Allahtan hep hayirlisini istemistim cok zor günler yasadim ama dünyaya gelecekleri günü iple cekiyorum. Allah bütün isteyenlere hayirlisiyla naip etsin.

sevgili tali_tan

Allah hayırlısıyla üçüzlerini kucağına almayı nasip etsin ve bebek isteyen kimsenin kucağını yüce rabbim boş bırakmasın.çoğul gebelik kesinlikle zordur,Allah yardımcın olsun.
ben c.tesi dra gideceğim ve sanırım kaç yumurtamın olgunlaştığını o zaman göreceğim.ve 3 yada döt yada iki yumurtam olgunlaştıysa işimi sanşa bırakmayıp çoğul gebelik için iğne vurulmayı isteyeceğim drumdan.Allah tabiki hayırlısını versin.eli yüzü aklı,ahlakı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize.ilk etapta cinsiyetten çok bebeğin hayırlı ve sağlıklı olamsı gelir.

Back
X