- Konu Sahibi arzu_nur77
Ben Regl oldum malesef yrn Dr arayacam bakalım ne diyecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben bu ay yaşadım benim de 5 gün gecikti. femara diye bir ilaç kullandm ilk defa stres yapma stres yaptıkça daha çok gecikiyor. hamile değilsinmerhabalar bayanlar.ben geçtiğimiz ay klomen kullandım son adet tarihim 11 aralık normalde 7 sinde adet görmem gerekiyordu ama görmedim psikopata bağladım sürekli test yapıyorum ama sonuç negatif sizlerde bu kadar gecikme oldumu 1 hafta oldu bugün geçeli.1 hafta 10 gündürde ağrılarım oluyo ara ara adet oluyormuş gibi yardımcı olabilecek aynı durumda olanlar varmıı![]()
yok canım ya haftaya gideceğim26 aralık mı senin baya gecikmiş dr.a gittinmi peki
yok canım ya haftaya gideceğimilk kez gecikiyor kistte yoktu geçen ay ama bilmiyorumki noldu
hadi yaa benim lh çok artmış normal değerdeydi şimdi 12 olmuş fsh da 6 pco dışında ne belirtisidir ki buama ihmal etme lütfen git bak benim 0 gün gecikti ve 5,5 cm kist çıktı hormon tahlilide yapıldı prolaktin yüksek çıkıyo..
merhabalar bayanlar.ben geçtiğimiz ay klomen kullandım son adet tarihim 11 aralık normalde 7 sinde adet görmem gerekiyordu ama görmedim psikopata bağladım sürekli test yapıyorum ama sonuç negatif sizlerde bu kadar gecikme oldumu 1 hafta oldu bugün geçeli.1 hafta 10 gündürde ağrılarım oluyo ara ara adet oluyormuş gibi yardımcı olabilecek aynı durumda olanlar varmıı![]()
Mrb cnm bende aralık ayında klomen kullandım ıkı hafta boyunca kontrole gıttım ama faydası olmamıs. Adet olunca gel ıgneye baslıyalım demıslerdı ama ben adet olmadım o yzdn gıtmedım. Sende test yapma kan aldr o zmn bellı olr ne oldgu...
Hakkında hayırlısı olsun şimdiden.
ovvv bayagadir adet olmamışsn bence hemen doktora git kist filan olabilir cnm ihmal etmeMerhaba arkadaşlar ben de 10 aralıkta reg olup 4.günü klomene başladım günde 1 tane ile. adetim 12. ve 16. günü muayenede yumurtam gelişmediği için iğne olmadan bıraktık. 35. güne kadr adet olmazsan gel demişti ancak cenazemiz olduğundan başka şehirdeydim kontrole gidemedim. adetin 50. gününde siyah akıntı ile başlayan ve hala ara ara devam eden ama hiç kırmızı olmayan kanamam var 6 gündür. en erken pazartesi gidebileceğim doktoruma. böyle bir durumla karşılaşan yaşayan var mı? ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.