Klomen ve aşılama tedavisi

Karacatiii

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
298
En iyi cevaplar
1
131
18
30
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz ay hsg cektirdim ve regl oldum .hiç klomen tedavisi görmedim . Önümüzde ki ay direk klomen ile birlikte aşılama mi yaptirsam ? Bir kaç ay daha zaman kaybetmek istemiyorum daha önce hiç klomen tedavaisi görmedim .sizce bir iki ay klomen kullanıp daha sonra ki aylarda mi aşılama yaptirmaliyim

Son düzenleme:
Hsg sonrası hamilelik kolaylaşıyor diye okumuştum hep. Rahim kalınlığına göre ilaç iste bence rahim duvarı ince olanlar için femera kullanılıyormuş bende hep klomen kullandım farklı doktora göründüm rahim ince femera daha iyi olur senin için dedi.

Buni söylediğiniz iyi oldu bilmiyordum ama rahim duvarımin ince olduğunu doktor söylemişti sizce hemen mi aşılama yaptırayım yoksa bir iki ay ilaç ile yumurta takibi yaptırmalı mıyım hiç yumurta takibi yapilmadi

Vallaha canım şimdi senin kararın daha iyi olur dene derim olmaz zaman kaybedersin. Bende tüp bebek sürecine girecektim denemeye karar verdim deniyorum. Bu ay femera çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim. Ben o kadar para verip olmaz ise çok üzülmekten korktum

İlk kez mi ilaç kullanmaya başladınız

İlk kez mi ilaç kullanmaya başladınız
Yok canım ben geçen yıl dört ay kullandım olmadı sonra tüpler kapalı çıktı rahimde perde vardı onlar için işlem gördüm daha sonra eşim görevi sebebi ile yurt dışına gidince bende biraz kilo sorunum vardı onun için zayıfladım Nisan ayında geldi mayıs haziran ayında klomen kullandım olmadı temmuz ayında başka doktora gittim oda femera verince etki etti şuan iki haftalık gebeyim. Doktor ilaç yazar ise bebeğin tutunması için ilaçta iste. Normalde bana sadece klomen yazarlardı bu doktor femera yazdı çatlatma iğnesi oldum çatlamadan bir hafta sonra da duphaston yazdı ona başladım şuan pozitif inşallah hayırlısı ile devam eder Rabbimin izni ile. Ama ben bu süreçte bol su tükettim yeşillik tükettim arı sütü polen karışımı tükettim mfk ürünüm vardı onuda kullandım

Klomen de kullandım femara da kullandım benim hepsi negatif sonuçlandı. Ama klomen kist yaptı. Zaten doktorlarında söylediği klomen çok sayıda ama genelde kalitesiz yumurta, femara az sayıda ama kaliteli yumurta üretmemizi sağlıyor. Femarayı 4 ay kullandım çatlatma iğnesi duphastonla birlikte. Doktorum bir kez daha deneyelim dedi ama artık kalp çarpıntısı yapmaya başlamıştı bende. Çok ağır bi ilaç. Ama çevremde birsürü kişi femarayla hamile kaldı. İlkinde kalmayan ikincide kaldı. Bence tüp bebek öncesi femara + ovitrelle + duphaston tedavisini bi dene derim.

Çok teşekkür ederim yardımınız için bu şekilde olduğunu hiç bilmiyordum özellikle femara isterim peki duphaston hamile kaldıktan sonra mi kullanılıyor yoksa öncesinde eğer olursa tutunsun diye mi S Sevde Kurban

Doktorun femara sonrası sana bi ilişki takvimi çıkarıyor. Duphastonu kullanmaya başlayacağın günü zaten söylüyor canım. Duphaston döllenme olursa bebişin tutunmasını kolaylaştırıyo düşük riskini en aza indirito. Ama eğer döllenme olmazsa adetini söküyo. İlk kullanımın olacaksa ve sonucun negatif olursa biraz ağrılı bi adet geçirirsin canım. İçini temizliyo çünkü avuç avuç kum şeklinde minik parçalar dökülüyo özellikle idrarını yaptığında görüyorsun bunu. Yani benim tanıdığım herkes böyle söyledi bende aynı şekilde yaşadım. Ama inşallah sende ilk kullandığın ay pozitif olur

İnşallah Allah'ım hepimize nasip etsin çok zor bir süreç nasip zamani var demekki diyorum . İnşallah en kısa zaman da nasip eder

Olursa tutunsun diye canım olmaz ise yumurta çatlamaz ise kist olmasın diye canım

merhaba, klomene başladım ben de , femarayı ilk kez duyuyorum. Ankara'da olup da aşılama sonuçlarından memnun olunan doktor önerileriniz var mı? çok ihtiyacım var

merhaba, klomene başladım ben de , femarayı ilk kez duyuyorum. Ankara'da olup da aşılama sonuçlarından memnun olunan doktor önerileriniz var mı? çok ihtiyacım var
Canım inşallah ilk denemende pozitif sonuç alırsın. Ama sonuç negatif olursa klomenle devam etmemeni tavsiye ederim kist yapıyo. Femara daha kaliteli yumurtlar üretmemizi sağlıyo. Ankara da yaşamadığım için doktor tavsiyesinde bulunamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…