Klomen ve çatlama iğnesi sonrası gebelik

Evet kuzum dinlenmeye çekildik :))
Silikleşti test bakalım gerçi bugün de değerlendirelim istiyorum ben bi :)
planli cok zor oluo : ) benimde bgn bitti. 2 agustosta tekrar vsr igne pazartesi gunu bi deneme daha uspicm bakalim

Çarşamba günü bi kan daha verdim değer 550 ye yükseldi bugünde doktora gittim ama kese görülmedi cuma tekrar gidecem acaba erken olduğu için mi görülmemiş tir yoksa dış gebelik mi yaşayan varmı

Dün verdiğim kan sonucunu öğrendim 2600 olmuş bu değer de kese gözükmesi gerekmez mi di

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay klomen kullandım sonrasında çatlama iğnesi oldum çatlama iğnesinden 11 gün sonra idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı çatlama iğnesinden 13 gün sonra da kan testi yaptım 77 çıktı bugün 14. Gün tekrar idrar testi yaptım ikinci çizgi çok köyü olmasa da net ti yarın adet günüm sizce hamile miyim
Hayırlı olsun hamileliginiz, nasıl gidiyor ,benim de bugun ignemin 10 günü, bir şey soracam, sizin su gibi akintiniz olmusmuydu, klomen ve iğneden sonra

Hayırlı olsun hamileliginiz, nasıl gidiyor ,benim de bugun ignemin 10 günü, bir şey soracam, sizin su gibi akintiniz olmusmuydu, klomen ve iğneden sonra
Su gibi akinti varsa yumurtlama cok yakin demektir

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay klomen kullandım sonrasında çatlama iğnesi oldum çatlama iğnesinden 11 gün sonra idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı çatlama iğnesinden 13 gün sonra da kan testi yaptım 77 çıktı bugün 14. Gün tekrar idrar testi yaptım ikinci çizgi çok köyü olmasa da net ti yarın adet günüm sizce hamile miyim
Merhaba, Bende Klomen e başlayalı bugün 5. günüm. Hafiften sancı oluyor kasıklarımda, karnımda şişlik ve arada bel ağrısı olmakta. Sabahları özellikle mide bulantısı oluyor. Sizlerin de mi böyleydi bu süreç? :)
Sizlerin yazdıklarınızı okuyunca içimde umut yeşeriyor. Sabırsızlandım :) Bende sanırım bekleyemeyeceğim 14. günü.

Back
X