Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba ben dün çatlatma iğnesi vuruldum bir adet 20 mm yumurtam oluşmuş fakat bugün yumurtaliklarimdan assagi doğru çok ağrı hissediyorum bu normal mi yaşayan var mı ?
Kizlar merhaba ben dün çatlatma iğnesi vuruldum bir adet 20 mm yumurtam oluşmuş fakat bugün yumurtaliklarimdan assagi doğru çok ağrı hissediyorum bu normal mi yaşayan var mı ?
Çok geçmiş olsun. Bende Salı günü gidicem doktora kullanmaki için hakkımızda hayırlısı. Bide bişey soracam. Catlatma ignesi vermeden önce nasıl muayene ediliyor. Ben daha önce de oldum ama hala korkuyorum. Yani demek istediğim ağrısı çok var mı?
Çok geçmiş olsun. Bende Salı günü gidicem doktora kullanmaki için hakkımızda hayırlısı. Bide bişey soracam. Catlatma ignesi vermeden önce nasıl muayene ediliyor. Ben daha önce de oldum ama hala korkuyorum. Yani demek istediğim ağrısı çok var mı?
Canım alttan muane ediyorlar iğne ister göbek ister koldan oluyorsun ben koldan oldum korktum hiç ağrımadi bu mu dedim ama sonra biraz kolda uyuşma oldu