• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Merhaba tedavi devlet te mi oluyorsunuz yoksa özeldemi
Klomeni devlette yaptırmıştım. Benim amh amh düşüklüğü var ama gebeliğe engel değil eşimde de hızlı ileri sperm sayısı düşük o sebeple her ay doğan Ovülasyon yaşamama rağmen olmadı. Bu ay devlette aşılama deneyeceğiz inşallah tutar

Klomeni devlette yaptırmıştım. Benim amh amh düşüklüğü var ama gebeliğe engel değil eşimde de hızlı ileri sperm sayısı düşük o sebeple her ay doğan Ovülasyon yaşamama rağmen olmadı. Bu ay devlette aşılama deneyeceğiz inşallah tutar
İstanbul da mı bende o şekilde.tedaviyle ilk başta denemek istiyorum ama

İstanbul da mı bende o şekilde.tedaviyle ilk başta denemek istiyorum

Ben İstanbulda devlet hastanesine gidip çatlatma iğnesi olmak istediğimi söyledim ilk sıcak bakmadı uzun zamandır anne olmak istediğimi söyledim klomene başlattı yumurta kontrolü ile iğne yazdı 2 doz ama 1 ini bulamadım 1 doz yaptırdım, Allaha hamd olsun tuttu

Ben İstanbulda devlet hastanesine gidip çatlatma iğnesi olmak istediğimi söyledim ilk sıcak bakmadı uzun zamandır anne olmak istediğimi söyledim klomene başlattı yumurta kontrolü ile iğne yazdı 2 doz ama 1 ini bulamadım 1 doz yaptırdım, Allaha hamd olsun tuttu
Yaaa maşallah çok sevindim sizin adınıza darısı başımıza

Hangi devlet hastanesi gitti nn hayırlı olsun bu arada

Merhaba ben özelde oluyordum da en son ovitrelle olduktan ve tutmadıktan sonra bıraktım tedaviyi kendi kendine olmasını bekleyeceğim 🩷
Merhaba peki bir şey sorucam çatlatma iğnesini yumurta büyütme ilacını kullandikdan sonramı vuruluyor ben hiç kullanmadım yani yumurta büyütme ilacı kullanmadan da vurulurmu

Merhaba peki bir şey sorucam çatlatma iğnesini yumurta büyütme ilacını kullandikdan sonramı vuruluyor ben hiç kullanmadım yani yumurta büyütme ilacı kullanmadan da vurulurmu
Bende pcos olduğu için yumurtalarım dengesiz büyüyor ve çatlatmıyordu o nedenle bu tedaviye başlamıştı doktorum. doktorunuza danışmadan yaptırmayın zaten doktor doğru tedaviyi uygular size göre olan

Back
X