klomen ve catlatma ignesiyle hamilelik

Elizanykta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
348
145
33
34
Arkdslar ben bu ay klomen kullandm adetn 5.gunu sonra 17.gunumde 22mm yumrta olusmus doktr catlatma ignesi vurdu 5ocakta. Gun asiri iliski onerdi nrmlde 15.gun belli olr ama ben dayanamayp 9.gunumde idrar testi yaptm belirsiz 2.czgi cikti kan verdm 5.48 cikti doktr ne hamilesn ne deilsn bsy dyemem dedi dha sonra bgun gene kan werdm 1.32 cikti bgn 11.gunum erken mi davraniyorm bnm gbi degero ilk dusuk olup sonradan yukselen warmi yani hamile kalan

sonucu merak ettım sımdı :) durum nedir. klomenın ıcınde hcg hormonu oldugundan hamılelık gözukebılır dıye bılıyorum adetın gecıkmsını beklmek lazım

Canim adetim geldi 17.gun igneden sonra.banada ders oldu bda gun dolmadan test yapip heweslenmem.smdi tekrar basladm klomene yumrtam insllah buyur

Mrb. Ben subat 26da ignemi vuruldum.bugun 13. Gun idrar testine silik cizgi cikior. Daha beklemem gerekirmi . Bi haftadirda gogus hassasiyetm var. Doktorum 5indn itibaren progestan verdi fitil olarak kullaniorm. Bu adeti geciktirirmi.yarin kan testi yaptirsm cikarmi acaba. Kafam cok karisik =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…