Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
son adetimin 5.günü klomen kullanmaya başladım.devamında duphaston.bugün adet günümdü.fakat olmadım.biraz öncede yumurtlama zamanımızda olduğu gibi bi akıntı geldi.çok merak ediyorum acaba hmilemiyim???
son adetimin 5.günü klomen kullanmaya başladım.devamında duphaston.bugün adet günümdü.fakat olmadım.biraz öncede yumurtlama zamanımızda olduğu gibi bi akıntı geldi.çok merak ediyorum acaba hmilemiyim???
adet günümden 1 gün sonra oldum.bugün 2.günüme giriyorum.ama normal bir kanama değil bu.kahverengi tuhaf bişey birde peçeteyle silince görüyorum anlamadım.yarın doktora gidicem.acaba diyorum bu yerleşme kanaması filan mı.yarın öğrenicem bakalım..