klomen ve erken yumurtlama

• Konu Sahibi Konu Sahibi aregon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aregon

Ziyaretçi
Arkadaşlar bu ay günde bir tane olmak üzere klomene başladım onbirinci günü doktora gidecektim ama ailece hastalanınca vazgeçtim, ilişki sadece onuncu günü oldu, şu anda reglime 6 gün var, gebelik belirtileri yaşar gibiyim, psikolojik diyeceğim ama bu aydan ümidim olmadığı için hiç aklıma bile gelmiyordu, bir kaç defa başım dolandı ve kasıklarımda sızlama var, klomen erken yumurtlama yaparmı, benim 14 günden önce yumurtlamam hiç olmamıştı, bu konuda bilgisi olan var mı acabatatlicadiarzu

Klomen kullanan arkadaşlar yok mu, ovulasyon gününüzde önemli bir değişiklik olmadı mı?

canım ben uzunca bi süre klomen ve çatlatma iğnesi kullandım....
bende olmadı erken yumurtlama....
ama olabilirde...
bende kasık ağrısı,ilişkide acı,bel ağrısı,akıntı vardı bende her ay kendimi hamiş sanıyodum....
ama her ay hüsran yine hüsran....
dilerim sende öyle olmaz....rabbim gönlüne göre verir...

slm arkadaşlar bende yeniyim
3 aydır klomen ve iğne kullanıyorum
allah gönlümüze göre versin herşeyi inş

kızlar bende aynısını arastırıyorum bilenler soylesin lutfen klomenle 10-11-12.gun yumurtlama oluyomu ?

Canım öyle görünüyorki klomenle 15.gün olan yumurtlamalarım 12.gün oluyor, yani klomen erken yumurtlama yapıyor , tecrübeyle sabittir...

bende oyle hissettim dun sanki gunumdu gibime geldi benimde 11.gunumdu , cunku 8.gun yumurta akı gibi geldi akıntı o akıntıdan 3 gun sonra yumurtlama oluyomus doktoru oyle soylemiş bi arkadasıma. bakalım inş tutar calışmaları hızlandırmak gerek

o akıntı olunca yumurtlama olmuyor mu çünkü spermlerin geçişini kolaylaştırıyor zaten o şeffaf akıntı da 3-4 gün sürüyor yanılıyorsam düzeltin arkadaşlar

bende geçen ay yani mart ayında klomen kullandım. ancak yumutlama olmadı çünkü tefor ilacı kullanıyorum.. günde iki adet kullanmam engelliyormuş bu konuda bilgisi olan varsa yazsın lütfen

benim klomenle geçen ay 10. bu ayda 11. gün oldu yumurtlamam.yani ben öyle sanıyorum.çünkü yumurta akı gibi akıntı o günlerde geldi.

bende hiç erken yumurtlama yapmadı bu ay günde 5 tane aldım bu gün adetimin 13 günü hiç bi belirti yok . .henüz akıntı bile başlamadı. dr a gittim henüz büyümemeş dedi....yine mi olmıcak ne

Son düzenleme:
bende geçen ay yani mart ayında klomen kullandım. ancak yumutlama olmadı çünkü tefor ilacı kullanıyorum.. günde iki adet kullanmam engelliyormuş bu konuda bilgisi olan varsa yazsın lütfen

CANIM BENDE GEÇEN AY KULLANDIM GÜNDE 2 TANE BİRDE ÇATLATMA İĞNESİ AMA OLMADI HERHALDE YİNE HASTALANICAM GİBİ HİS VAR İÇİMDE ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

arkadaşlar merhaba ..bende geçen yıl klomen tedavisi gördüm ilk ay günde bir tane kullandım ilacı 11.gün çatlatma iğnesi oldum tek yumurta geliştiği için erken büyümüştü...ama 2.ay günde 2 defa kullandım ilacı 4 yumurta gelişti 13.gün olmuştum iğnemi ama iki tedavidede hamiş kalamdım...
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
ama unutmayınki rabbim nasip ettiyse herşey bahane olur...kalbinizi ferah tutun...

ben bir defa klomen kullandım....
yumurtlama cok güzel gelişti ama yanı sıra bal,tarcın ve cörekotu karısımı yedim sabah aksam
ve o ay hamile kaldım hemde catlama iğnesi olmadan......

ben bir defa klomen kullandım....
yumurtlama cok güzel gelişti ama yanı sıra bal,tarcın ve cörekotu karısımı yedim sabah aksam
ve o ay hamile kaldım hemde catlama iğnesi olmadan......

günaydın,birşey soracağım bal tarın ve çörek otu karışımındaki tarçını toz halinde mi kullandın acaba?

merhaba arkadaşlar bal ve tarçını bende duydum birşey soracağım acaba kullanan arkadaşlar doktorlarını danıştımı fikir aldılarmı gerçekden doğrumu yaniCADIARZU

Merhaba bayadr yzan olmamıs adetin 4. Günü klomene basladım gunde 2 kez içtm bugun 11. Günm yumurtam catladı klomeneen dolayı sanrm erken yumurtlama oldu var mı bu şekilde olan

Merhaba bayadr yzan olmamıs adetin 4. Günü klomene basladım gunde 2 kez içtm bugun 11. Günm yumurtam catladı klomeneen dolayı sanrm erken yumurtlama oldu var mı bu şekilde olan
Merhaba hamile mi kalmıştınız o ay

Back
X