klomen ve estradiol

iremmm22

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2024
38
6
6
27
kızlar 2 senedir çocuk istiyorum gitmediğim doktor kalmadı 1 tane 2 aylık düşük 3 tane kimyasal gebelik yaasadım, gen testleri hormon testleri bütün testler yapıldı, en son gittiğim doktor yumurtan verimli çatlamıyo düşüklerin ondan oluyor dedi 2 kutu klomen kullandım sabah2 akşam2 , sonra estradiol verdi sabah öğle akşam, randevum vardı bugün hiç gelişmemiş 15 mm kalmış pazartesi yine gel büyürse çatlarma iğnesi vericez dedi son regli tarihiim 17 eylül, yaşayan var mı aranızda?

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım canım dedigin gibi gitmediğim doktor kalmadı devlette eşin sprem testi yapmadan yumurta büyütücü ilaç veremem dedi devletteki doktor. Bende 14 aydır olmadığı için zaten üzülüyorum dedim bi özele gideyim dedim bana inositol ve klomen verdi iki gündür kullanıyorum 5 gün kullan dedi salı günü kontrole çağırdı bilmiyorum artık yumurta büyür mü ilaç etki eder mi sende üzülme bugün büyük değilse belki ilerliyen günler de büyük belki anca etki ediyordur ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…