Klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullananlar ?

Aysegl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
126
10
28
27
Merhaba arkadaşlar
Pkos luyum klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum bu gün
1 tane yumurtam olduğunu söyledi sizce hamile kalma şansım nedir bu süreçte neler yapmalıyım hamile kalabilmek için
Çok korkuyorum inşallah ilkinde olur ya

Merhaba arkadaşlar
1 tane yumurtam olduğunu söyledi sizce hamile kalma şansım nedir bu süreçte neler yapmalıyım hamile kalabilmek için

Merhaba arkadaşlar
3.catlatma ignesini olmaya hazırlanan biri olarak cevap veriyorum sakin kafanıza takmayin rahat olun bu tedavi süreci baya yıpratıcı geçiyor çünkü iğneyi olduktan 36saat sonra gün aşırı değerlendirin diyebilirim sadece

3.catlatma ignesini olmaya hazırlanan biri olarak cevap veriyorum sakin kafanıza takmayin rahat olun bu tedavi süreci baya yıpratıcı geçiyor çünkü iğneyi olduktan 36saat sonra gün aşırı değerlendirin diyebilirim sadece
Evet her yerde 36 saat yazıyor ama ben bu gün oldum benim doktorum bu günün tarihinide verdi ilişki için

Merhaba arkadaşlar
Ben de femara ve ovitrella kullandım bu ay bı önceki ay pregnyl kullanmıştım her iki ayda da birer tane yumurta ürettu vücudum pregnylde tutmamisti çok üzülmüştüm ve beş gün erken regl oldum ama benim tüplerim kapaliymis bu ay tüplerimi de açtırıp kullandım dikkatimi çeken şey her ay hamilelik belirtisi yaşarken bu ay hiç birini yasamiyorum ekstra olarak ilaçlarım ve vitaminlerin dışında bol bol beş bıyık ve nar suyu kullanıyorum nar suyu rahim kalınlaştırmak içi. Beş bıyığı da kaliteli ve fazla sayıda yumurta üretmek için kullanıldığını duydum sana da tavsiye ederim çünkü benim vücudum yumurta üretmeyi durdurmuştu sağ tarafımdan yretmiyordum ilaçlar ve beş bıyık nar ile iki ay boyunca solumda birer yumurta ürettim

Merhaba arkadaşlar
Bende dün yaptırdım ilk denemem sonucunuzu merak ediyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲

Amin inşallah ya
İlk denemem olumsuz oldu 😞 ama vardır bi hayır iğne olduğum gece ateşlendim 36 saati değerlendirdim ama 3 gün ateş problemim oldu pnömoni geçirdim bugün iğnenin 12. Günü idrar yolu enf. Olduğum için acile gidince kanda baktırdım negatifti sonra değişir mi umudum yok ama sizlerin güzel haberlerini bekliyorum artık adet olmayı bekleyeceğim ki 2. Denemeye başlayalım

İlk denemem olumsuz oldu 😞 ama vardır bi hayır iğne olduğum gece ateşlendim 36 saati değerlendirdim ama 3 gün ateş problemim oldu pnömoni geçirdim bugün iğnenin 12. Günü idrar yolu enf. Olduğum için acile gidince kanda baktırdım negatifti sonra değişir mi umudum yok ama sizlerin güzel haberlerini bekliyorum artık adet olmayı bekleyeceğim ki 2. Denemeye başlayalım
hormonlarınızda sıkıntı var mı? Bende bir kere klomen ve çatlatma iğnesi denedim. Fsh hormonum yüksekti olmadı malesef. Tedaviden önce hormonları dengelemeye çalıştık. Rahim filmi çektirdim ve tekrardan tedaviye başlıycam

hormonlarınızda sıkıntı var mı? Bende bir kere klomen ve çatlatma iğnesi denedim. Fsh hormonum yüksekti olmadı malesef. Tedaviden önce hormonları dengelemeye çalıştık. Rahim filmi çektirdim ve tekrardan tedaviye başlıycam
Sıkıntı yok düzenli de adet oluyorum ama bakalım inşallah olur Rabbim bize de anne olmayı nasip eder🤲😇

Dün yeniden başladım klomene doktoruma rahim filmini sordum 3 denemede olmazsa rahim filmi isteyeceğini söyledi inşallah gerek kalmaz bu sefer olur hayırlısı ile 😇 sizlerinde güzel haberlerini alırım inşallah

Dün yeniden başladım klomene doktoruma rahim filmini sordum 3 denemede olmazsa rahim filmi isteyeceğini söyledi inşallah gerek kalmaz bu sefer olur hayırlısı ile 😇 sizlerinde güzel haberlerini alırım inşallah
Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah 😊 bende 2 hafta sonra adet olunca gidicem inşallah

Merhaba konuyu açmışsınız sonra devamı gelmemiş bende sizinle aynı durumdayım umarım hamişsiniz ve umarım bizlere de umut olursunuz

Günümün geçmesini bekliyorum ben 2 gün kaldı ama adet olacakmışım gibi hissediyorum hayırlısı bakalım

Bugün dayanamadım testi yaptım( iğnenin 15. Günü) ve negatif 😔 artık adet olmayı bekleyeceğim

Back
X