Klomen ve ovitrelle tedavi surecim

Rabiaa21

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2022
52
14
18
27
Selamün aleyküm kizlar klomen kullandım ve 30 Mayıs'ta ovitrelle çatlatma iğnesi karnıma yaptı doktor . Fakat akintimda çok anormallik var çok fazla akıntım var şeffaf su şeklinde ve goguslerimde çok fazla acı var göğüs uclarim yanıyor ve çok fazla açıyor dokunamiyorum bile kasıklarımda ve sırt kismda çok fazla ağrı var bu normal mi ? Acaba

Selamün aleyküm kizlar klomen kullandım ve 30 Mayıs'ta ovitrelle çatlatma iğnesi karnıma yaptı doktor . Fakat akintimda çok anormallik var çok fazla akıntım var şeffaf su şeklinde ve goguslerimde çok fazla acı var göğüs uclarim yanıyor ve çok fazla açıyor dokunamiyorum bile kasıklarımda ve sırt kismda çok fazla ağrı var bu normal mi ? Acaba
.

akıntı olabilir ama o kadar ağrı yaşadığımı hatırlamıyorum, belki ilaçlar ağır gelmiştir. Hayırlısyla tutunur inşallah bebiş

İğne etkisi bunlar herkeste aynı olmayabiliyor korkmayın

İğne etkisi bunlar herkeste aynı olmayabiliyor korkmayın
Ya iğneden kaynaklı mi peki çatlatma iğnesi sonrasinda tekrar doktora ne zaman gorunmem lazım bilgisi olan var mı acaba yumurtanın catlatip catlamadigina bakmak icin gitmem gerekiyor mu ..
Yoksa adet tarihimin geçmesini mi beklemem lazım..

Ya iğneden kaynaklı mi peki çatlatma iğnesi sonrasinda tekrar doktora ne zaman gorunmem lazım bilgisi olan var mı acaba yumurtanın catlatip catlamadigina bakmak icin gitmem gerekiyor mu ..
Yoksa adet tarihimin geçmesini mi beklemem lazım..
benim doktorum çağırmamıştı gitmedim bende ama kimyasal oldu sonrasında bazı doktorlar çağırıyo iğne çatlaması için veriliyo zaten çatlar büyük ihtimalle aklınıza takılırsa doktorunuzla görüşün gerek görürse çağırır

Back
X