Klomen ve progestan kullanip gebe kalan varmı

Asmakonak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
14
9
36
40
Arkadaşlar adetimin 3.gunu klomen ve 19. Günü progesteron kullanmaya başladım suan donemin 22. Günümdeyim normalde adete 2 hafta kala goguslerim aşırı şişer hassas olur ama bu ay hiç bi hareket yok sadece başımda bi sersemlik ve dönme var ilaçtan olabilir mi yoksa gebelik belirtisi mi

Arkadaşlar adetimin 3.gunu klomen ve 19. Günü progesteron kullanmaya başladım suan donemin 22. Günümdeyim normalde adete 2 hafta kala goguslerim aşırı şişer hassas olur ama bu ay hiç bi hareket yok sadece başımda bi sersemlik ve dönme var ilaçtan olabilir mi yoksa gebelik belirtisi mi
Ben hamileligimi baş dönmesiyle tahmin etmiştim şuan bende progestan kullanıyorum baş dönmesi ve sersemlik yapıyor büyük ihtimalle ondan dolayı olmusthr sizin. Klomen kullanıp hamile kalan çok insan oldj burda inşallah sizinde öyle olur.

Çok saolun insaallah bu defa olur sizde ilac kullanarak mı gebe kaldınız. ALLAH HAYRLISI ile doğurmayida nasip etsin tam zamanında gelişmiş şekilde.
Bende sizin gibi klomen kullandım ama bende kist yaptı sonra başka doktora gittim rahim filmi çektirdim her iki tüpün kapalı çıktı açılmadı daha sonra ameliyatla açtım sonrasında hamile kaldım ama ilaç kullanmadan benim tek sıkıntım tuplerimdi siz rahim filmi cektirdinizmj

Bende sizin gibi klomen kullandım ama bende kist yaptı sonra başka doktora gittim rahim filmi çektirdim her iki tüpün kapalı çıktı açılmadı daha sonra ameliyatla açtım sonrasında hamile kaldım ama ilaç kullanmadan benim tek sıkıntım tuplerimdi siz rahim filmi cektirdinizm geçmiş olsun size de benim tuplere bakıldı ikiside açık 2 senedir bekliyoruz bu ay ilk defa klomen ve progestan kullanıyorum insaallah olur

Back
X