Sudemerve Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2011 2.198 24 108 Trabzon 15 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Sudemerve #1 Arkadaşlar bilgisi olan var mı? Testler bu ilaçlardan etkilenir mi?
Sudemerve Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2011 2.198 24 108 Trabzon 15 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Sudemerve #2 Söylemeyi unuttum, gebelik testim (idrar) hamile olmadığım halde pozitfi çıkıyor. Bu ilaçları kullandığım için olabilir mi?
Söylemeyi unuttum, gebelik testim (idrar) hamile olmadığım halde pozitfi çıkıyor. Bu ilaçları kullandığım için olabilir mi?
nisbhr BAHAR Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 7.695 13 156 Diğer 15 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Sudemerve #3 Sudemerve .!.: Söylemeyi unuttum, gebelik testim (idrar) hamile olmadığım halde pozitfi çıkıyor. Bu ilaçları kullandığım için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... testi kaçıncı gün yaptığın önemli.ayrıca çatlatma iğnesi olduysan o iğnenin içinde hcg hormonu var.ve erken yapılan testlerde yanlış pozitif sonuç veriyor. iğnenin üzerinden en az 12 gün geçmeliymiş.
Sudemerve .!.: Söylemeyi unuttum, gebelik testim (idrar) hamile olmadığım halde pozitfi çıkıyor. Bu ilaçları kullandığım için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... testi kaçıncı gün yaptığın önemli.ayrıca çatlatma iğnesi olduysan o iğnenin içinde hcg hormonu var.ve erken yapılan testlerde yanlış pozitif sonuç veriyor. iğnenin üzerinden en az 12 gün geçmeliymiş.