- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
- Konu Sahibi bernaaydin
-
Bugun doktora gitttim.. Sat 17 mart ve hala yumurtalarim 13 mm. Yavas gelisiyor dedi. Adet duzensizligim var gec adet olurum. Doktor 28 gunde olsaydim bu ay olmadi dicekti ama yine de bi kac defa daha takip edelim dedi.. Ctesi gene gidicemm. Buyumesi icin ne yiyebilirim bana akil veriiinnn kizlar... Yada buyur mu bu saaten sonra 3 gundur keciboynuzu pekmezi iciyorum ama etki etmedi ki hala kucuk yumurtalarim. Bi anda buyur mu ki off bana bi akil verinn. Bu ayi cope mi atayimmm
Canim kac yumosun var.benim tedavim iptal oldu gelismedi.umarim seninki olmaz ...en buyugu mu 13 mm
2 tane 13 mm lik sağ ve soldaama gecen hafta da 13 mm idi bugunde 13 mm
Caniimmm masallh yine buyumus.ben tup bebek ignesi ile 2 yumos buyudu 10 ve 12 mm lik ama 4 gun icinde ayni kaldilar ve e2 degerimde dustu gelismeyince iptal yani.belki sen gec adet goruosan gec buyuyodur canim telas yapma.incir yeee ise yariyor suyunu kaynat ic
yapsam mı diyorum şu incir olayını. bnm hıkayem aslen şu:
ıkı aydırr yumurtların asırı gelışıp catlayamamasından dolayı kıst olusuyor ama 30 mm 26 mm oluyorlardı. bu ay ya gelısmıcek ınat edıp yada adete yakın gelısıyo belkı de dr ondan suphelendı kı benım bat ımı sordu ben bellı degıl dıınce gene gel dıe 5 nisanda cagırdı. incir yesem olur mu ılla suyunu mu ıceyım ?:26::26:
Kuru daha etkili yani suyu.ama gunde 4 5 tane yesen de olur
bn yıne de kurunu yapayım nasıl yapıcam anlatırmısın canm
Yarim lt suya hazir su yalniz.kaynat.kaynayinca 8 tane inciri ikiye bol.suyun icine at agzini kapat 15 dk kaynat.snra altini kapat iliyinca suz ic gunde 2 kere sabah aksam yemeklerden 15 dk once ic
çoookk saol canm yapıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?