Klomen, yumurta oluşturma, aşılama

kokunhuzurmus

07.02.2022 Baslangiç. 71.8 hedef: 60
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
514
763
103
35
Kızlar merhaba. 27 yaşındayım, pcos var. İnisülin direncim var biraz düşürdük. 1.5 yıllık evliyim. Klomene başladık bu ay. Çok üzgünüm. Klomene başlayana kadar ne çektim. Ama umduğum gibi olmadı. Pazartesi ve perşembe yumurta takibim oldu. Fakat yumurta oluşmadı bir tane bile ben sanıyordum ki klomen tedavi 6 ay dolana kadar devam eder. Ama doktorum klomen tedavisini sonlandıralım dedi. Adetimin 2.günü çatlatma iğnesi göbekten ve aşılama dedi. Benim gibi yumurtası oluşmayıp, tedavisi böyle olan var mı ? Bana önerileriniz var mı. Çok üzgünüm, mutsuzum. Bugüne kadar hep umutluydum. Sanki olmayacak gibi geliyor artık. Yine de Allaha şükür ama

Kızlar o kadar görülme olmuş kimse yazmamış. 40 gün önce genetik test için kan verdiim. Eğer benim gibi tedavide yumurta gelişmiyorsa bi fsh rec için kan verin. Benim direnç çıktı. O yüzden az doz da yumurta büyümüyor. Boşuna vakit kaybetmeyin. Benim Dr um çok iyi. Hemen bu testi istedi. Şimdi yüksek dozda başlicaz aşılamaya. Merional ile. Bu fsh rec tüp bebek ve aşılamadan önce isteniyor tedaviye yön vermek amacı ile. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.

Tedaviye
Kızlar o kadar görülme olmuş kimse yazmamış. 40 gün önce genetik test için kan verdiim. Eğer benim gibi tedavide yumurta gelişmiyorsa bi fsh rec için kan verin. Benim direnç çıktı. O yüzden az doz da yumurta büyümüyor. Boşuna vakit kaybetmeyin. Benim Dr um çok iyi. Hemen bu testi istedi. Şimdi yüksek dozda başlicaz aşılamaya. Merional ile. Bu fsh rec tüp bebek ve aşılamadan önce isteniyor tedaviye yön vermek amacı ile. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
Tedaviniz nasıl gidiyor bende bu ay başladım klomene ve pko var

Merhaba hanımlar bende pcos ve yumurta tembelliği var klomen tedavisi uygulandı olmayınca doktorum aşılamaya geçelim dedi rahim filimleri eşimin testleri yapıldı bi sıkıntı görülmedi bir sonraki adetimin ikinci günü gelmemi istedi gittik testler yapıldı ve doktorum bna aşılamaya uygun değilsin E2 hormonun 86 dedi en az 50 nin altında olması gerekir dedi baskılamak için yasmin ilacını verdi benim anlamadığım ve sormak istediğim şu hanımlar burada okuduğum kadarıyla herkesin doktoru yüksek olması söylemiş 100den bile yüksek olması gerektiğini söyleyenler var bu yüzden kafam çok karıştı bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan varsa lütfen yardımcı olsun

Back
X