- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
Kızlar klomen tedavisine başladım büğün kontrole gittim yumurtalık 13mm olmuş dedi adet bitiminin 4.günü büğün sizce iyimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ilişkiye ilgili bir şey demedi büğün kontrole gittiğim zaman 12 gün birlikte olun dediMerhaba bende yeni başladım pazar içmeye başladım bugün Perşembe bitti doktora pazartesi gidicem doktor ilaç kullanırken ilişkiye girmeyin dedi acaba ilaç bu akşam bitti yarın ilişkiye girmemiz yine yasak mı siz doktora gidene kadar girmediniz mi girmezsek de yumurta büyüyüp çatlar diye korkuyorum
Bence normal kafana takma inositol takviye al kaliteleştirir yumurtaları ve günde 2 mm daha büyüyebiliyor yumurtalar 2-3 güne iğneni vurdurur sana doktor inşallahKızlar klomen tedavisine başladım büğün kontrole gittim yumurtalık 13mm olmuş dedi adet bitiminin 4.günü büğün sizce iyimi
Fazla yumurtada doktor ilişki yasağı koyuyor yumurtalar büyümeye devam edebilir bu yüzden çoğul gebelik olabilir başına kötü şey gelmesin diye ilişki önermemiş ta ki doktorun önerene kadar girmeyin ilişkiye doktorunuza sorun bende de aynısı olmuştuMerhaba bende yeni başladım pazar içmeye başladım bugün Perşembe bitti doktora pazartesi gidicem doktor ilaç kullanırken ilişkiye girmeyin dedi acaba ilaç bu akşam bitti yarın ilişkiye girmemiz yine yasak mı siz doktora gidene kadar girmediniz mi girmezsek de yumurta büyüyüp çatlar diye korkuyorum
İğneye gerek yok dedi amaBence normal kafana takma inositol takviye al kaliteleştirir yumurtaları ve günde 2 mm daha büyüyebiliyor yumurtalar 2-3 güne iğneni vurdurur sana doktor inşallah![]()
Tekrar kontrole cagirdi mi doktorun canim benim de dun bitti klomen 5. Gun basladim adet biteli 3 gun oldu benim de yarin 4. Gunum bakalim doktor kac ml diycekKızlar klomen tedavisine başladım büğün kontrole gittim yumurtalık 13mm olmuş dedi adet bitiminin 4.günü büğün sizce iyimi
Yaa klomende iliski yasak miMerhaba bende yeni başladım pazar içmeye başladım bugün Perşembe bitti doktora pazartesi gidicem doktor ilaç kullanırken ilişkiye girmeyin dedi acaba ilaç bu akşam bitti yarın ilişkiye girmemiz yine yasak mı siz doktora gidene kadar girmediniz mi girmezsek de yumurta büyüyüp çatlar diye korkuyorum
Ozaman bilmiyorum doktorun sana ne dediyse odur..ben klomeni iğnelide iğnesizde kullandım rahat 7 kez filan. Hayırlısı olsunİğneye gerek yok dedi ama
Kız ben zaten çok olsun istiyorum ama doktorumun haberi yok bundanFazla yumurtada doktor ilişki yasağı koyuyor yumurtalar büyümeye devam edebilir bu yüzden çoğul gebelik olabilir başına kötü şey gelmesin diye ilişki önermemiş ta ki doktorun önerene kadar girmeyin ilişkiye doktorunuza sorun bende de aynısı olmuştu
Yaa klomende iliski yasak miben bilmiyodum klomen kualnirken iliski oldu vala yarin muaynem var dun bitti ilac sorcam bakayim iliski yasak miydi diye
Tatlım takviye alsana almıyorsan ,eczaneden İnositol istiyorum dersen verirler trendyoldanda sipariş verebilirsin yumurtayı kaliteleştirir büyütürde avakado da çok iyi folik asit bombası gerçektenKız ben zaten çok olsun istiyorum ama doktorumun haberi yok bundanyani ben pazartesiye kadar girmiyeyim zaten yumurtam çok benim büyümüyor
12 gün sonra adetin geçikirse gel dediTekrar kontrole cagirdi mi doktorun canim benim de dun bitti klomen 5. Gun basladim adet biteli 3 gun oldu benim de yarin 4. Gunum bakalim doktor kac ml diycek
He o zaman olabilir kiz bakayim ogleden sonra doktora gdicem sorayimCanım belkide bana yasaklamıştır benim çok fazla yumurtam oluyor 11 tane falanama büyümüyor
Hmm anladim demek her doktorun tedavisi ayri12 gün sonra adetin geçikirse gel dedi
Kız şeyi de sor ilaçtan sonra ilişkiye giriliyor mu diye sorHe o zaman olabilir kiz bakayim ogleden sonra doktora gdicem sorayim![]()
Sorayim kuzum baska aklina takilan bisey varsa sor soyluyeyim doktoraKız şeyi de sor ilaçtan sonra ilişkiye giriliyor mu diye sor
Çok teşekkür ederim canım benim düşüncen için doktorumu aradım o da bir sakıncası yok dediSorayim kuzum baska aklina takilan bisey varsa sor soyluyeyim doktora
Ayn bende sordum sakinca yok dedi ama benim yumurtalar hic buyumemis hemdehic onumuuzdeki ay klomenin dozunu artirip yumurta buyutme ignesi vurulcam acaba sonradan buyume olan var miÇok teşekkür ederim canım benim düşüncen için doktorumu aradım o da bir sakıncası yok dediyani klomenden sonra ilişkiye girilebilirmiş merak edip araştıran arkadaş olursa bende yardımcı olmuş olayım
![]()
Ay inşallah gelecek ay olur canım bakalım bende pazartesi ogrenicemAyn bende sordum sakinca yok dedi ama benim yumurtalar hic buyumemis hemdehic onumuuzdeki ay klomenin dozunu artirip yumurta buyutme ignesi vurulcam acaba sonradan buyume olan var mi