Doğuma Hazırlık Klomen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melos30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
46
14
3
32
Kızlar dun gece cok agrım oldu bugun doktoruma gıttım vajınal muayne yaptı 1 den fazla yumurtan catlamış sıvı gozukuo dedı klomen kullanmıstım tutma ihtimali yüksek dedi tutmazsa asılama yapılcak klomen kullanıp hamıle kalan var mı

Kızlar dun gece cok agrım oldu bugun doktoruma gıttım vajınal muayne yaptı 1 den fazla yumurtan catlamış sıvı gozukuo dedı klomen kullanmıstım tutma ihtimali yüksek dedi tutmazsa asılama yapılcak klomen kullanıp hamıle kalan var mı
Malesef ben klomen ve FEMARA ile hamile kalamadim yarın tekrar doktor randevum var umarım siz güzel haberler alırsınız ☺️

Ben kullandım dünde çatlatma iğnesi ama bugün çok bel ağrım var

2 ay kullanip hamile kaldim sonuc 14 aylik bir prensesim var umudunuzu yitirmeyin 🙏♥️

Bende yarın başlıcam kullanmaya inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Klomen kullanırken neler yaşadınız kullanalar anlatabilr mi

Bende yarın başlıcam kullanmaya inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Klomen kullanırken neler yaşadınız kullanalar anlatabilr mi
Ben bu ay doktorum önerisiyle kullandım yumurtlama zamanı çok agrım oldu doktoruma gittim tekrar birden fazla yumurtan gelişmiş çatlamş dedi değerlendirdik bakalım beklioruz

Back
X