Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef ben klomen ve FEMARA ile hamile kalamadim yarın tekrar doktor randevum var umarım siz güzel haberler alırsınızKızlar dun gece cok agrım oldu bugun doktoruma gıttım vajınal muayne yaptı 1 den fazla yumurtan catlamış sıvı gozukuo dedı klomen kullanmıstım tutma ihtimali yüksek dedi tutmazsa asılama yapılcak klomen kullanıp hamıle kalan var mı
Ben kullandım dünde çatlatma iğnesi ama bugün çok bel ağrım varKızlar dun gece cok agrım oldu bugun doktoruma gıttım vajınal muayne yaptı 1 den fazla yumurtan catlamış sıvı gozukuo dedı klomen kullanmıstım tutma ihtimali yüksek dedi tutmazsa asılama yapılcak klomen kullanıp hamıle kalan var mı
2 ay kullanip hamile kaldim sonuc 14 aylik bir prensesim var umudunuzu yitirmeyinKızlar dun gece cok agrım oldu bugun doktoruma gıttım vajınal muayne yaptı 1 den fazla yumurtan catlamış sıvı gozukuo dedı klomen kullanmıstım tutma ihtimali yüksek dedi tutmazsa asılama yapılcak klomen kullanıp hamıle kalan var mı
İnşaAllah bizimde bi yavrumuz olur2 ay kullanip hamile kaldim sonuc 14 aylik bir prensesim var umudunuzu yitirmeyin![]()
Hiç bi sorun yoktu dimi bizde sperm hareketsizliği var hız problemiİnşaAllah bizimde bi yavrumuz olur![]()
İnsallah dualarim anne olmayi isteyenlerle ama uzulmeyin cogu kisi bu sekilde hamile kaliyor sizde hsyirlisi ile kalirsiniz insallahİnşaAllah bizimde bi yavrumuz olur![]()
Selam canım nasıl oldu bu mucize 3 yıldır istiyoruzda klomenle hamile kalamadım toplamda 4 kez kullandım2 ay kullanip hamile kaldim sonuc 14 aylik bir prensesim var umudunuzu yitirmeyin![]()
Ben bu ay doktorum önerisiyle kullandım yumurtlama zamanı çok agrım oldu doktoruma gittim tekrar birden fazla yumurtan gelişmiş çatlamş dedi değerlendirdik bakalım beklioruzBende yarın başlıcam kullanmaya inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Klomen kullanırken neler yaşadınız kullanalar anlatabilr mi
Çatlama iğnesi uygulamadan çatladı yani iyi bir şey her haldeBen bu ay doktorum önerisiyle kullandım yumurtlama zamanı çok agrım oldu doktoruma gittim tekrar birden fazla yumurtan gelişmiş çatlamş dedi değerlendirdik bakalım beklioruz
Evet kuzum çok şükür yumurtalıklarımda sıkıntı yok eşimin sperm hızı azÇatlama iğnesi uygulamadan çatladı yani iyi bir şey her halde
İnşallah mutlu hhaberi alısın canmEvet kuzum çok şükür yumurtalıklarımda sıkıntı yok eşimin sperm hızı az![]()
Benim vucudumda kaşıntı yaptı sizdede oldumuEvet kuzum çok şükür yumurtalıklarımda sıkıntı yok eşimin sperm hızı az![]()
Selam yani doktorumla alakali olabilir diye dusunuyorum oncesinde operasyon gecirdim rahimimde perde vardi 2 kez 5,5 aylik erken dogum gecirdimSelam canım nasıl oldu bu mucize 3 yıldır istiyoruzda klomenle hamile kalamadım toplamda 4 kez kullandım
Anladım canım geçmiş olsun Allah uzun ömürler versinSelam yani doktorumla alakali olabilir diye dusunuyorum oncesinde operasyon gecirdim rahimimde perde vardi 2 kez 5,5 aylik erken dogum gecirdim
Hemde nasıl alerji hapı kullandımBenim vucudumda kaşıntı yaptı sizdede oldumu
İlk gün oldu baska olmadı . Sizin bat ne zamanHemde nasıl alerji hapı kullandım
29 kasımda adet olucam ama belirtilerim var inşaAllah olurİlk gün oldu baska olmadı . Sizin bat ne zaman
İnşallah canm Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın29 kasımda adet olucam ama belirtilerim var inşaAllah olur