Amin inşaAllahİnşallah canm Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşaAllahİnşallah canm Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın
Siz ne zamndır istiyorsunuzAmin inşaAllah![]()
2 yıllık evliyim 1 yıl oldu uğraşıoz bu ay adet olursam aşılama yapılcakSiz ne zamndır istiyorsunuz
Hakkında hayırlısı inşallah gerek kalmaz aşılamaya bu ay mücizene kavuşursun2 yıllık evliyim 1 yıl oldu uğraşıoz bu ay adet olursam aşılama yapılcak
Amin inşaAllah canım siz nezamandr beklıosumuzHakkında hayırlısı inşallah gerek kalmaz aşılamaya bu ay mücizene kavuşursun
Bizde 15 aydır evliyiz o zamndan beri istiyorzAmin inşaAllah canım siz nezamandr beklıosumuz
Canım sana tavsiyem art Med takviye gıda alın. Erkekler kullanıyor. Çok etki ediyor güçlü bir takviyeHiç bi sorun yoktu dimi bizde sperm hareketsizliği var hız problemi![]()
Sonucunuzu merak ettimAmin inşaAllah canım siz nezamandr beklıosumuz
Malesef yarın aşılama olacakSonucunuzu merak ettim![]()
Kullanıo canım bakalım yarın aşılama olacakCanım sana tavsiyem art Med takviye gıda alın. Erkekler kullanıyor. Çok etki ediyor güçlü bir takviye
Aşılama sonucu içinde mutlaka bize haber et canım umarım ilkinde tutarMalesef yarın aşılama olacak
İnşaAllah canım benim dualarınızı eksik etmeyin 28 inde belli olacak bakalımAşılama sonucu içinde mutlaka bize haber et canım umarım ilkinde tutar![]()
İnşAllah güzel haberle gel canımİnşaAllah canım benim dualarınızı eksik etmeyin 28 inde belli olacak bakalım
İnşaAllahİnşAllah güzel haberle gel canım