• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen

anonim0647

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
98
11
8
26
Arkadaşlar kan sonuçlarım da bir sıkıntı yok eşimde de bir sıkıntı yok i. Ama en önemlisi rahim filmi çektirmedim doktor bu ay klomen başladı gebelik oluşmazsa hsg çektireceğim. Ama çok heyecanlıyım bugün klomone başladım bana önereceğiniz bişey varmı klomen kullananlar? Ve klomonle hamile kalanlar ne zaman öğrendiniz vs yazar mı öylesine muhabbet olsun diye :)

Arkadaşlar kan sonuçlarım da bir sıkıntı yok eşimde de bir sıkıntı yok i. Ama en önemlisi rahim filmi çektirmedim doktor bu ay klomen başladı gebelik oluşmazsa hsg çektireceğim. Ama çok heyecanlıyım bugün klomone başladım bana önereceğiniz bişey varmı klomen kullananlar? Ve klomonle hamile kalanlar ne zaman öğrendiniz vs yazar mı öylesine muhabbet olsun diye :)
Bende nisanda kullandim, bat 11 Mayıs bekliyorum, bende hsg cektirmedim uc ay denedikten sonra cekeriz dedi

Ben 20 Mart’ta sabah akşam 5 gün Klomen kullandım, yumurtam çok güzel büyüdü ama gebelik oluşmadı maalesef
21 Nisan’da tekrar aynı şekilde Klomen kullandım ama bu sefer yumurtam büyümedi
Mayıs ayındaki reglimde Femara’ya başlayacağım

Back
X