Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabii ben klomen ve ovitrell kullandım diğer ay gebe kaldımKızlar klomen kullanıp hamile kalan var mı
Klomen verdi doktor 5 gün içtim çarşamba kontrole çağırdı
Sizce işe yarar mı yumurtalarımı büyütür mü
Bende 16 20 temuz kullandım 24 temuz kontrole gittiğimde çatlama olduğunu söyledi ama gebelik olmadı 14 18 ağustosta tekrar kullandım 20 agustosta gittim sağ ove 21 mm ölçüldü ama herhalde erken kullandım bh sefer gunumdeydim büyümüştü 21 inde günüm bitti bakalım hayırlısıKızlar klomen kullanıp hamile kalan var mı
Ovitrell nerde bulunur bulamadım benVar tabii ben klomen ve ovitrell kullandım diğer ay gebe kaldım
Bende zor buldum canım aramadığım eczane kalmadı inşallah çabuk bulursunOvitrell nerde bulunur bulamadım ben
Çok şükür gerek kalmadı hani kendi çatladı bu ayda olmazsa iğne denemek istyrm ama bi kaç yere sordum yoktu üretimi gelişi zor bi iğne dediler hepBende zor buldum canım aramadığım eczane kalmadı inşallah çabuk bulursun
İlk denemede mi gebe kaldınVar tabii ben klomen ve ovitrell kullandım diğer ay gebe kaldım
Evet maalesef öyle depolarda yok diyolar hep bende şans eseri buldum hazırda varmış hemen gidip aldım inşallah sende iğneye gerek olmadan bebek sahibi olursunÇok şükür gerek kalmadı hani kendi çatladı bu ayda olmazsa iğne denemek istyrm ama bi kaç yere sordum yoktu üretimi gelişi zor bi iğne dediler hep
Merhaba bende pcos var temmuz ayında Klomenkullanıp +gonapeptyl iğne oldum. O zaman ovitrelle bulamamıştım doktor gonapeptyl aldırdı. Şu an elimde var ovitrelle bakalım. Klomen 1 tane yumurtamı 20mm yapmıştı. İse yarıyor yanı. Ancak Gonapeptyl bende tek doz yetersiz kaldığı için yumurtam çatlamayıp kiste dönüştü ağustosta o kist gitsin diye doğum kontrol hapı kullandım. Kontrole gittim kist gitmişti çok şükür. Şimdi tekrar Klomen kullandım dün bitti perşembe günü kontrolüm var bakalım ne olacakKızlar klomen kullanıp hamile kalan var mı
İnşallah normalde bat 14 eylül ama klkmen ile erken yumurtlama olduğu için dpo 14 4 eylüle geliyor test yapsam mı diye düşünüyorum ben geçen aylarda çok kes test yaptım ayrı ayrı markalar artımed nimo freely hepsi pozitif kan negatif yani yalancı pozitif onlarda güvenim kalmadıEvet maalesef öyle depolarda yok diyolar hep bende şans eseri buldum hazırda varmış hemen gidip aldım inşallah sende iğneye gerek olmadan bebek sahibi olursun
En güzeli kan bende kanda öğrendim ama öncesinde evde de yapmadım dersem yalan olur artımedle öğrendim evde çoğu kişi yalancı pozitif çıkartıyor deyince kan verdim öğlelikke kesinleştiİnşallah normalde bat 14 eylül ama klkmen ile erken yumurtlama olduğu için dpo 14 4 eylüle geliyor test yapsam mı diye düşünüyorum ben geçen aylarda çok kes test yaptım ayrı ayrı markalar artımed nimo freely hepsi pozitif kan negatif yani yalancı pozitif onlarda güvenim kalmadı
Artımed yalancı çıkarıo bende pozitif çıkardı ama kaçan negatif kaset testine erken gebelik testide dpo 14 bugün hesaba göre daha test vs yapmadımEn güzeli kan bende kanda öğrendim ama öncesinde evde de yapmadım dersem yalan olur artımedle öğrendim evde çoğu kişi yalancı pozitif çıkartıyor deyince kan verdim öğlelikke kesinleşti