Klomen

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
kızlar slm,
Ben geçen ay ilk defa klomen kullandım ama işe yaramadı bugun hasta oldum dr bi dahaki adet döneminde yine aynı şekilde kullan sonra kontrole gel yumurtalara bakıp ona göre çatlatma iğnesi yapalım dedi ama bu ay işten izin alamycgm için gidemycm ara versem sıkıntı olurmu her ay kullanmammı gerekio yoksa? Bi yanım izin alamycgm için kullanma bi dahaki aya kalsın diyor, bi yanımda kullan geçen ayki gibi ilaç bittikten beş gün sonra git acilde çatlatma iğneni yaptır diyor dr a gitmeden bunu yaptırsam çokmu zararı olur kızlar kafam çok karışık ya olsun istiyorum artık;(

İlaca başladıysan kontrole gitmen gerek benim de bu ay ikinci denemem acilde vurdurdum ben kist yapabilir ya başlamayın ilaç kullanımına ya da kontrole gidin mutlaka.İlk ay genelde olmuyor zaten olursa da düşükle sonuçlanıyor.Umudunuzu kaybetmeyin.

Bende acilde olmştum kontrlde dr baktı bi yumurta var bugun çatlatma iğnesi ol dedi, ben yine aynı şekilde beş gün sonra çatlatma iğnesini olsam kistmi olur diyosunuz offff ya

Yumurtanın büyüklüğüne göre çatlatma iğnesi yapılıyor ve iğneler üst üste yapılınca daha etkili oluyor. Takibini yaptırmayacaksanız kullanmayın.

Bende acilde olmştum kontrlde dr baktı bi yumurta var bugun çatlatma iğnesi ol dedi, ben yine aynı şekilde beş gün sonra çatlatma iğnesini olsam kistmi olur diyosunuz offff ya
İğne olmaZsan kist olur ilaca başlamadıysanız erteleyin bu ay zaten ilaçtan sonraki ay yumurtlama aynı tarihlere yakın olur

Valla ben kendi kendime 3 ay iğnesiz kullandım ama hala gebe değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…