Klomenden sonra adet döngünüz değişiyor mu???

merveis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
538
193
23
2 ay klomen kullandım klomen kuklanırken 28. Gün adet oluyordum bu ay klomen kullanmadım normal adet döngümde mi adet olurum (23.günde bir) yoksa klomenin etkileri kullanmadıgınız ayda devam ediyor mu kızlarrr

2 ay klomen kullandım klomen kuklanırken 28. Gün adet oluyordum bu ay klomen kullanmadım normal adet döngümde mi adet olurum (23.günde bir) yoksa klomenin etkileri kullanmadıgınız ayda devam ediyor mu kızlarrr
Klomenin etkisi 3 ay devam ediyor diye biliyorum..benim reglimi de düzene soktu hatta

Klomenin etkisi 3 ay devam ediyor diye biliyorum..benim reglimi de düzene soktu hatta
Kullanmayı bırakınca da düzenli mi oldunuz? 2 ay kullanmıştım sadece bu ay kullanmadım adetten sonra kullanmadım diye de umursamadum ama adet olmayınca demekki döngü değişti 28. Günü beklemem lazım demekki

Klomen kullanırken kaçıncı gün regl olmuştunuz

Klomen kullanırken kaçıncı gün regl olmuştunuz
28. Gün ama normalde 23. Gün olurdum klomenin etkisi devam etmez diye düşünmüştüm ama ediyormuş demekki 28. Güne kadar beklicem

3 kere kullandm hiç bir etkisi olmadı düzenim aynı devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…