arkadaşlar beklenen adet tarihim 2 ağustos idi. fakat 5 ağustosta kan testi yaptırdım negatif çıktı.. ve ben hala hastalanmadım.. Klomenden sonra bu gibi değişiklikler yaşayanlar var mı aranızda?
ne kadar gecikme oldu, neler yaşadınız paylaşabilirmisiniz..
canım ben gününde olmuştum ama genelde kistten dolayı gcikmeler olabiliyor diye biliyorum...
doktoruna bi muayene ol istersen belki söktürücü falan verir..
benimde 3 gün falan gecikti zaten bi kere kullandım klomeni tutmadı bende kızıp bıraktım 3 ay sonra kendiliğinden hamiş kaldım allah gönlüne göre versin
ben kasımda hormon tahlili yapmıştım çok iii değerlerdi
haziranda yaptım 3. gün yine
östrejen ve fsh yani yumurta yapıcı hormonlarım artmış ii değil yani hamileik için
bir yerden yaparken bir yerden bozuyor ilaç değil mi
benim yumurtlamam vardı iyiyiydi
galiba yumurta yapacam diye hormonları çalıştırıyorr
ben kasımda hormon tahlili yapmıştım çok iii değerlerdi
haziranda yaptım 3. gün yine
östrejen ve fsh yani yumurta yapıcı hormonlarım artmış ii değil yani hamileik için
bir yerden yaparken bir yerden bozuyor ilaç değil mi
benim yumurtlamam vardı iyiyiydi
galiba yumurta yapacam diye hormonları çalıştırıyorr
evet haklısın arkadaşım ya.. ben önceki ay klomen kullanmadan takip yaptırmıştım, bi sağda bi solda yumurtam oluşup, normal büyüklüğe gelip çatlamıştı..
ama bu ay klomen kullanınca 7 yumurta oluştu. 3 ü çatladı gerişsi bana kaldı.. besiye çektim büyütüyorum. çatlamadılar :a015:
ve galiba onun için adet olamıyorum. ayın 2 sinde olmam gerekiyordu. bugün 8 i oldu hala gelen yok bilmiyorumkismile
Merhaba arkadaşlar bende bu ay srephone klomenin bi diger markasi kullandım en son gittiğimde yumurtam 16 olmuştu doktor bugünden itibaren gun aşırı ilişkiye girin dedi çünkü daha önceki ay da klomen kullanmistim kendiliginden çatlamış ti bu arada ben pko luyum folik asit glukofen ve duphaston kullanıyorum adetim 3 gün gecti evde idrar testi yaptım cikmadi doktor bugün için kan testi ver dedi ama ben ümitsizim o yüzden gitmedim klomen adet gecikmesiyaparmi