Canim yurt disindaym malesef kafana göre gidemiyosun öyle sadece doluluk hissi var kramp seklinde degl bazen batma hissi girip cikiyo sali günü randevu aldim bakalimBen üç defa kullandım yan etkileri oldu ama bunladar fazla değil acilen doktora gidin bence
İnşallah bebek haberini alırsın canım belli olmazCanim yurt disindaym malesef kafana göre gidemiyosun öyle sadece doluluk hissi var kramp seklinde degl bazen batma hissi girip cikiyo sali günü randevu aldim bakalim
Ins canim.bana öyle imkansiz geliyorki 3 yil gecti cokda üzülüyorum aslinda bu konuda nasipİnşallah bebek haberini alırsın canım belli olmaz
Ins canim.bana öyle imkansiz geliyorki 3 yil gecti cokda üzülüyorum aslinda bu konuda nasip
Neyin var peki canim pko mu? Yoksa sebepsiz infertilemiBende 1 yıldır evliyim 3 kere klomen kullandım çatlatma iğnesi vurdum 3 kere bi sonuç alamadım rahim filmi çektim en kendi haline bıraktım
Bir şey tok dedi doktor yapışıklık tüplerde tıkanıklık filan yok nasip artık canımNeyin var peki canim pko mu? Yoksa sebepsiz infertilemi
Omega 3, koenzim Q10 ve folik asit bunlarin 3 une basla canim iliski oluncada planli cocuk odakli denemeyin.. insallah olcakBir şey tok dedi doktor yapışıklık tüplerde tıkanıklık filan yok nasip artık canım
hayırlısıylaOmega 3, koenzim Q10 ve folik asit bunlarin 3 une basla canim iliski oluncada planli cocuk odakli denemeyin.. insallah olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?