Klomene Rahim Röntgeni Çektirip Mi Başladınız?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
Arkadaşlar tüm muayeneleri oldum hiç bir sorun yok eşimin de yok doktor tek rahim röntgeni eksik dedi onu da çektirelim dedi klomene başlayacam mı dedim klomene başlayalım ama yine olmazsa röntgeni de çekineceksin dedi tamam dedim sizler röntgen çekinip mi başladınız arkadaşlar çekinmeden de başlayan var sanırım acil cvp

cevap yok mu çoğu çektirmiş heralde

Arkadaşlar tüm muayeneleri oldum hiç bir sorun yok eşimin de yok doktor tek rahim röntgeni eksik dedi onu da çektirelim dedi klomene başlayacam mı dedim klomene başlayalım ama yine olmazsa röntgeni de çekineceksin dedi tamam dedim sizler röntgen çekinip mi başladınız arkadaşlar çekinmeden de başlayan var sanırım acil cvp
canım ben bir ay klomen kullandım olmadı daha sonra hormon tahlilleri vs yapıldı bir iki hormonda sıkıntı vardı onları düzelttik sonra gebelik yine olmadı rahim filmi çektirdim geçen ay oda temiz çıkınca bu ay klomene başladım . rahim filmi çekmeni öneririm çünkü rahim filmi çekildikten sonra gebe kalanların sayısı çok fazla

bir klomeni kullanalım olmadı rahim röntgeni çktirelim dedi doktor ben de merak ettim herkes çektirip mi başladı klomene diye merak ettim

A
yaş kaç canım düşük neden oldu inşaallah hamile kalırız canım 41 Meryem suresini okudum ben de yeni bitti
Allah kabul etsin canim Rabbim en kisa zamanda bizlerede nasip etsin anne olmayi 23 yasindayim . Dusugumun neden oldugu belli degil henuz cok yeniyken dustu o zamanlar bilmiyoduk ama tiroidim yuksekmis ondan olabilir dedi doktor arastirmaya verek duymadi yani ki tiroidde dusuge neden olup gebeligede engel olabiliyormus

A
Allah kabul etsin canim Rabbim en kisa zamanda bizlerede nasip etsin anne olmayi 23 yasindayim . Dusugumun neden oldugu belli degil henuz cok yeniyken dustu o zamanlar bilmiyoduk ama tiroidim yuksekmis ondan olabilir dedi doktor arastirmaya verek duymadi yani ki tiroidde dusuge neden olup gebeligede engel olabiliyormus
daha çok gençsin canım hayırlısıyla sen de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğe kavuşursun Rabbim bilir en doğru zamanda verir inşaallah hayırlısıyla

Back
X