Klomene Yeni Baslayanlar,Bu Sayfada Toplanalim...

N e v a

Guru
Pro Üye
28 Şubat 2011
14.207
17.638
498
Arkadaslar bu ay klomene baslamistim ama sonuç hüsran,hersey hazirken olmuyorsa Rabbim ol demedigi icindir muhakkak..
O en iyi zamani bilir... Klomen tedavisine baslayan herkes gelsin burda sorup cevaplayalim,birbirimize destek olalim.. Allah kucaklarimizi bos birakmasin..

Kûn, "ol", demektir. Mesela herhangi bir şahıs, yol kavşağına çıkar da, gelen arabalara "dur" derse hiç kimse durmaz. Fakat trafik polisi "dur" derse, arabalar durur. Kumandan "dur" derse, koskoca ordu durur. Kâinatı yaratan ve yaşatan Allah "ol" deyince her şey olur.
Ol, der kar yağar. Ol, der ağaçlar çiçek açar. Ol, der meyveler olgunlaşır. Ol, der kuşlar göçer. Ol, der balıklar yüzer. Ol, der güneş açar. Ol, der rüzgâr eser. Kocaman galaksilerden, küçücük atomlara kadar her şey O'nun emrindedir. Güneş sistemi ne kadar büyük, mikroplar ne kadar küçük. O'nun için kolaylık zorluk yoktur. Her yaratığın sinesinde "ol" emri vardır ki olmuş; yoksa olamazdı. Bazen bir iş için, "olamaz, imkânsız" derler. Allah için imkânsız olan hiçbir şey yok.
Dün olmayan gonca bugün dalında sallanıyorsa, bu bir başka âlemden dünyamıza geldiğini gösterir. Dünkü yumurta bugün civcivse, bir başka âlemden geldiğini gösterir. Allah yıldızları gezegenleri kaldırıp gökyüzüne takmış. O'nun kudretine acziyet giremez. Sinekteki sanat, Ay'ın Dünya etrafında dönmesinden basit değildir.
İşte Müslüman dua ederken bütün bunları düşünerek dua etmelidir. Ayette buyurulmuş ki: "Allah kuluna şahdamarından daha yakındır." Bu meseleden bizim anladığımız mana şudur: "Allah, bizim hücrelerimizle, vücudumuzda meydana gelen her bir faaliyetle bizzat meşgul oluyor. Allah bizi meydana getiren her bir hücremiz kadar bize yakın." Bunu anlamayan bazı insanlar "Allah dualarımı işitmiyor mu? Sesimi duymuyor mu?" diye isyan ediyorlar. Allah'ın hâkimiyetini anlayanlar da bilir ki, kalbimizi çalıştıran kalbimizden geçenleri bilir, dilimizi yaratan ne söylediğimizi bilir, kulağımızı yaratan sesimizi işitir.
Allah elimi kolumu felç etti. Buna isyan etmeye hakkım yok. Çünkü ben elimin kolumun mecazi sahibiyim. Organlarımın hakiki sahibi Allah'tır. Ondan gelene razı olmak lazım. Böylece insan rahat eder.
"Felç oldum. Gezemiyorum. Araba kullanamıyorum. Köyüme gidip, bağımla bahçemle uğraşamıyorum!" diye isyan etmek yerine, "Hastalık bu! Vazifesini bitirince gider. Bu hastalık geldi. Beni oturup yazmaya mahkûm etti. Ben burada hasta halimle yazıyorum. Kitaplarım, uzak köylerde okunuyor. "Elhamdülillah." diyorum ve kalbim huzur buluyor. Yıllar önce İzmit Körfezi'nde bir gemi battı. Öğrenciler öldü. Bir öğrenci, gemiye yetişemediği, kaçırdığı için, kendi kendine çok kızmış. Daha sonradan geminin battığını duyunca, gemiyi kaçırmasına mani ve aslında "vesile" olan engellere şükretmiş.
Bir tanıdığım anlatmıştı: "İşyerinde elektrik ocağını yanar vaziyette bırakıp eve gelmişim. Aklıma geldiğinde vakit çok geçmişti. Hemen dükkâna gittiğimde gördüm ki bir fare prize yaklaşmış, kısa devre olmuş, fare ölmüş, sigorta atmıştı. Allah, fareyi sebep ederek dükkânımı kurtardı."
İşte hayat böyledir. Gidişatın kötü olduğunu düşünüp, üzülürüz; ama sonradan anlarız ki her şeyin bir sebebi var. Zaten insan dikkat ederse, en çok sıkıntı anlarında "Allah" diyor. Bu bile insanı teselli etmeye yetmeli. "Ne güzel, isyan etmiyorum. Allah'a el açıyorum." demeli.

Son düzenleme:
mrb ben varım:)) bende bu ay ılk defa kullandım hatta bu gece 24:00da pregnyl çatlatma iğnesi olcam pazartesi sabah 10:30 salı sabah 10:30 sonrasındada gün aşırı ilişki önerdi doktor :) cuma günü ultrasonda bırkac yumurta gelişmiş demişti bir tanesi 15mm digeri 12mm bakalım sonuc ne olacak ilk denemem oldugu ıcın cok umutlanmak ıstemıyorum ama ınsanın elınde deıl ıste:( bıde bu tedavıye basladık ben bronsıt oldum ıgne kullandım hala tam kendıme geldım sayılmam ama doktorum kullandıgım ılacları hep hamıle olabılecıgımı dusunerek verdı yıne korkuyorum gebelık olusur sonrasında bır problem cıkarsa dıye :( bu arada ben 26 yasındayım 1.5 yıllık evlıyım 1 yıldır bebegımız olmuyo bende pko ve çikolata kisti var ama dusunmyorum pek bunları sımdı sen ne zamandır bebek dusunuyorsun? tedavın nasıl? dertlesım ya cok sıılıyorum herkese de anlatamıyorum.

mrb ben varım:)) bende bu ay ılk defa kullandım hatta bu gece 24:00da pregnyl çatlatma iğnesi olcam pazartesi sabah 10:30 salı sabah 10:30 sonrasındada gün aşırı ilişki önerdi doktor :) cuma günü ultrasonda bırkac yumurta gelişmiş demişti bir tanesi 15mm digeri 12mm bakalım sonuc ne olacak ilk denemem oldugu ıcın cok umutlanmak ıstemıyorum ama ınsanın elınde deıl ıste:( bıde bu tedavıye basladık ben bronsıt oldum ıgne kullandım hala tam kendıme geldım sayılmam ama doktorum kullandıgım ılacları hep hamıle olabılecıgımı dusunerek verdı yıne korkuyorum gebelık olusur sonrasında bır problem cıkarsa dıye :( bu arada ben 26 yasındayım 1.5 yıllık evlıyım 1 yıldır bebegımız olmuyo bende pko ve çikolata kisti var ama dusunmyorum pek bunları sımdı sen ne zamandır bebek dusunuyorsun? tedavın nasıl? dertlesım ya cok sıılıyorum herkese de anlatamıyorum.

Hosgeldin canim.. Tedavin hayirli olsun insAllah guzel sonuclar alirsin..
Ben dun hasta oldum umutlar suya dustu ama pes etmeden 2.aya guzel baslamak istiyorum,esim cok uzgun benle bile konusmuyo uzuntusunden yani..
InsAllah tutar senin de.. Gun asiri iliskiye kesinlikle uyun cunki biz hergun yaptik spermler kalitesini kaybetti belkide bu yuzden :31:
Benimd olusmustu yumurtalarim ama olmadi malesef..
Bende 22 yasindayim 2 senelik evliyim 1,5 sene olcak cocuk isteyeli olmuyo malesef zaman kaybettim adet sokturuculerle ama olmadi.. simdi insAllah olur diyorum..
Bende bunalimdayim :ssz:

Hosgeldin canim.. Tedavin hayirli olsun insAllah guzel sonuclar alirsin..
Ben dun hasta oldum umutlar suya dustu ama pes etmeden 2.aya guzel baslamak istiyorum,esim cok uzgun benle bile konusmuyo uzuntusunden yani..
InsAllah tutar senin de.. Gun asiri iliskiye kesinlikle uyun cunki biz hergun yaptik spermler kalitesini kaybetti belkide bu yuzden :31:
Benimd olusmustu yumurtalarim ama olmadi malesef..
Bende 22 yasindayim 2 senelik evliyim 1,5 sene olcak cocuk isteyeli olmuyo malesef zaman kaybettim adet sokturuculerle ama olmadi.. simdi insAllah olur diyorum..
Bende bunalimdayim :ssz:

bende bunalımdayım ya:( sımdı korkmaya basladım bu gece iğne olucam ama hafıf hafıf kasıklarım agrıyo sankı acaba kendılıgınde catladı mı dıyorum dun ve bugun ılıskı olmasın dıye dusunuyodum yarın kalıte olsun spermler dıye ama bugun kendılıgınden catlarsa gidecek gıbı gelıo acaba psıkolojık mı? cok takıyoruz galıba bırazda oluruna bırakmak lazım hep hamıle kalanlar streslı olmadıkları zamanlar kalmıslar :)) senın yasın daha kucukmus olucak bebeklerımız ama zamanı var:) sendede pko mu vardı bıde esın sperm testı falan oldu mu ?doktorlar hep tedavıden once erkeklere de bakılsın dıyo .

bende bunalımdayım ya:( sımdı korkmaya basladım bu gece iğne olucam ama hafıf hafıf kasıklarım agrıyo sankı acaba kendılıgınde catladı mı dıyorum dun ve bugun ılıskı olmasın dıye dusunuyodum yarın kalıte olsun spermler dıye ama bugun kendılıgınden catlarsa gidecek gıbı gelıo acaba psıkolojık mı? cok takıyoruz galıba bırazda oluruna bırakmak lazım hep hamıle kalanlar streslı olmadıkları zamanlar kalmıslar :)) senın yasın daha kucukmus olucak bebeklerımız ama zamanı var:) sendede pko mu vardı bıde esın sperm testı falan oldu mu ?doktorlar hep tedavıden once erkeklere de bakılsın dıyo .

Evet canim test yapildi esime onda bisey cikmadi cok sukur evet bende de pco vardi malesef...
Yumurtanin ömrü 24 saat,spermlerin ömrü de 48 yada 72 saat olabiliyormus.. Kafana takma gun aasiri iliskiyle olur insAllah.. Ben bidahakine gun asiri yapcam :14:

Evet canim test yapildi esime onda bisey cikmadi cok sukur evet bende de pco vardi malesef...
Yumurtanin ömrü 24 saat,spermlerin ömrü de 48 yada 72 saat olabiliyormus.. Kafana takma gun aasiri iliskiyle olur insAllah.. Ben bidahakine gun asiri yapcam :14:

cok saol cnm ya inşallah benım bu ay senınde gelecek ay olur:)))

Bende kullandım ama bu ay ikinci defa kullanıcam mevlam tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Bende kullandım ama bu ay ikinci defa kullanıcam mevlam tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

InsAllah canim benimde adetin 3.gunu bugun bal tarcin corekotuna basladim Allahim sifa versin herkese.. Bazen diyorumda en azindan sorunumuz belli caresi var,ama bugun ama yarin... :31:
Ya sebepsiz infertilite olsaydi Allahim beterinden korusun

Bende bu ay klomen kullandım günde 1bucuk tane Reglime 6 gün kaldı ama hiç bir belirti yok daha öncende bebeğimi kaybettim 3 ay oluyor onuda klomenle hamile kalmıştım bende bir sorun yok eşimdede sadece rahim tersliği olduğunu söylemişlerdi doktorlar onuda kürtajda anladılar Rabbim şu Muharrem ayı hürmetine dualarımı kabul eylesin herkez yavrucuğuna kavuşsun inş amin

Bende bu ay klomen kullandım günde 1bucuk tane Reglime 6 gün kaldı ama hiç bir belirti yok daha öncende bebeğimi kaybettim 3 ay oluyor onuda klomenle hamile kalmıştım bende bir sorun yok eşimdede sadece rahim tersliği olduğunu söylemişlerdi doktorlar onuda kürtajda anladılar Rabbim şu Muharrem ayı hürmetine dualarımı kabul eylesin herkez yavrucuğuna kavuşsun inş amin

InsAllah sende hayirlisiyla hamile kalirsin canim.. Belirti olmamasi normal cunki daha cok yeni belkide hamilesindir sana tavsiyem sakin gunun gecmeden test felan yapma merak edipte 2 kez yaptim ben ama adet oldum iste sonunda da :31:
Adet belirtisiyle hamilelik belirtisi ayni diyolar bende hamileyim sanmistim rahim icinde kanama olunca karnin bi tuhaf agriyoya o sekilde agriyinca biliyorum adet olacagimi

merhaba kızlar dun gece pregnyl iğnemi vurdurdum lakin doktor eczacı hemşire hepsinin yanlış anlaması recetenınde eksik yazılması sonucunda sanırım 1 ayım bosa gectı zaten bu ay bronsıt olmustum ama yınede yumurtam olmustu ıkı tane ama sımdı ıgneyı 2 ayrı doz halınde toplam 4500 vurulabıldım. eczaneden 1500 lük pregnyl verdıler bıde doktor 2400 iu vurulmasını ıstemıs dedıler oysakı doktor receteye gece 24:00yazmıs 5000 vurulsun ıstemıs hemsırede ılk once 2 tane 1500 iu vurmustu sonra doktoru aradı 1500iu daha vuruldu :(( anlamadım acaba tek doz halınde vurulması daha mı etkılı cunku okudugum kadarıyla 2tane 5000lik iğneyi bıle tek doz halında vurduruyor doktorlar. bıde 4500 az mı acaba sıze ne kadar vuruldu catlamazsa dıye cok korkuyorum:( yardım edın .

iyi akşamlar rüzgargülü bal ve çörek otu bide tarçın bende kullanıyorum yalnız miktarı doğrumu bilmiyorum miktarını yazarsan sevirim

iyi akşamlar rüzgargülü bal ve çörek otu bide tarçın bende kullanıyorum yalnız miktarı doğrumu bilmiyorum miktarını yazarsan sevirim

Iyi aksamlar canim hosgeldin..

12 silme tatlı kaşığı çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir.çörekotunu dişlerimizle iyice çiğnemeliyiz. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Ben bu tarife gore yapcaktim ama corek otu az kalmis evde ona gore goz karari ayarladim kendim canim belli bi ayar yapmadim ama sen buna gore ayarla

Merhaba kizlar bugun doktora gittim solda 21,5mm sagda 21,3 mm yumurtam olusmus catlatma ignesi verdi..
Bugun yapcam kendim onuda evde...
Birde bi abtibiyotik verdi amoxicilline diye,kullanan oldumu bundan hic ?

Merhaba kizlar bugun doktora gittim solda 21,5mm sagda 21,3 mm yumurtam olusmus catlatma ignesi verdi..
Bugun yapcam kendim onuda evde...
Birde bi abtibiyotik verdi amoxicilline diye,kullanan oldumu bundan hic ?

hadi bakalım hayırlısı bende 2 defa klomen kullanmıştım ikisindede bir sonraki ay hamile kaldım
düşük yaptım ama bir sonraki ay işe yaramıştı bu ayda klomen kullanıyorum
bugün klomende 3. günüm bakalım hayırlısı adetin 7. günündeyim
çörek otu karışımına geçmi kaldım acaba:26::26:

hadi bakalım hayırlısı bende 2 defa klomen kullanmıştım ikisindede bir sonraki ay hamile kaldım
düşük yaptım ama bir sonraki ay işe yaramıştı bu ayda klomen kullanıyorum
bugün klomende 3. günüm bakalım hayırlısı adetin 7. günündeyim
çörek otu karışımına geçmi kaldım acaba:26::26:

Saol canim insAllah ikimizde guzel haberler veririz...
Gecmis olsun canim,canin sagolsun hersey bizim icin bir imtihan Rabbim birgun vericek biliyorum...
Gec kalmazsin basla bugun bisey olmaz ben gunlere hic dikkat etmem gecen 5. gunu basladim adetin sadece 4 gun yaptim ama klomen kullandigim icin pek almadim dogrusu..

Back
X