- 28 Şubat 2011
- 14.207
- 17.638
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb ben varım:)) bende bu ay ılk defa kullandım hatta bu gece 24:00da pregnyl çatlatma iğnesi olcam pazartesi sabah 10:30 salı sabah 10:30 sonrasındada gün aşırı ilişki önerdi doktor :) cuma günü ultrasonda bırkac yumurta gelişmiş demişti bir tanesi 15mm digeri 12mm bakalım sonuc ne olacak ilk denemem oldugu ıcın cok umutlanmak ıstemıyorum ama ınsanın elınde deıl ıstebıde bu tedavıye basladık ben bronsıt oldum ıgne kullandım hala tam kendıme geldım sayılmam ama doktorum kullandıgım ılacları hep hamıle olabılecıgımı dusunerek verdı yıne korkuyorum gebelık olusur sonrasında bır problem cıkarsa dıye
bu arada ben 26 yasındayım 1.5 yıllık evlıyım 1 yıldır bebegımız olmuyo bende pko ve çikolata kisti var ama dusunmyorum pek bunları sımdı sen ne zamandır bebek dusunuyorsun? tedavın nasıl? dertlesım ya cok sıılıyorum herkese de anlatamıyorum.
Hosgeldin canim.. Tedavin hayirli olsun insAllah guzel sonuclar alirsin..
Ben dun hasta oldum umutlar suya dustu ama pes etmeden 2.aya guzel baslamak istiyorum,esim cok uzgun benle bile konusmuyo uzuntusunden yani..
InsAllah tutar senin de.. Gun asiri iliskiye kesinlikle uyun cunki biz hergun yaptik spermler kalitesini kaybetti belkide bu yuzden
Benimd olusmustu yumurtalarim ama olmadi malesef..
Bende 22 yasindayim 2 senelik evliyim 1,5 sene olcak cocuk isteyeli olmuyo malesef zaman kaybettim adet sokturuculerle ama olmadi.. simdi insAllah olur diyorum..
Bende bunalimdayim![]()
bende bunalımdayım yasımdı korkmaya basladım bu gece iğne olucam ama hafıf hafıf kasıklarım agrıyo sankı acaba kendılıgınde catladı mı dıyorum dun ve bugun ılıskı olmasın dıye dusunuyodum yarın kalıte olsun spermler dıye ama bugun kendılıgınden catlarsa gidecek gıbı gelıo acaba psıkolojık mı? cok takıyoruz galıba bırazda oluruna bırakmak lazım hep hamıle kalanlar streslı olmadıkları zamanlar kalmıslar :)) senın yasın daha kucukmus olucak bebeklerımız ama zamanı var:) sendede pko mu vardı bıde esın sperm testı falan oldu mu ?doktorlar hep tedavıden once erkeklere de bakılsın dıyo .
Evet canim test yapildi esime onda bisey cikmadi cok sukur evet bende de pco vardi malesef...
Yumurtanin ömrü 24 saat,spermlerin ömrü de 48 yada 72 saat olabiliyormus.. Kafana takma gun aasiri iliskiyle olur insAllah.. Ben bidahakine gun asiri yapcam![]()
cok saol cnm ya inşallah benım bu ay senınde gelecek ay olur:)))
Bende kullandım ama bu ay ikinci defa kullanıcam mevlam tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Bende bu ay klomen kullandım günde 1bucuk tane Reglime 6 gün kaldı ama hiç bir belirti yok daha öncende bebeğimi kaybettim 3 ay oluyor onuda klomenle hamile kalmıştım bende bir sorun yok eşimdede sadece rahim tersliği olduğunu söylemişlerdi doktorlar onuda kürtajda anladılar Rabbim şu Muharrem ayı hürmetine dualarımı kabul eylesin herkez yavrucuğuna kavuşsun inş amin
iyi akşamlar rüzgargülü bal ve çörek otu bide tarçın bende kullanıyorum yalnız miktarı doğrumu bilmiyorum miktarını yazarsan sevirim
Merhaba kizlar bugun doktora gittim solda 21,5mm sagda 21,3 mm yumurtam olusmus catlatma ignesi verdi..
Bugun yapcam kendim onuda evde...
Birde bi abtibiyotik verdi amoxicilline diye,kullanan oldumu bundan hic ?
hadi bakalım hayırlısı bende 2 defa klomen kullanmıştım ikisindede bir sonraki ay hamile kaldım
düşük yaptım ama bir sonraki ay işe yaramıştı bu ayda klomen kullanıyorum
bugün klomende 3. günüm bakalım hayırlısı adetin 7. günündeyim
çörek otu karışımına geçmi kaldım acaba:26::26: