KLOMENİ KAÇ KEZ KULLANDINIZ?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
Benim bu ay 3. kez kullanmam arkadaşlar siz kaç kaç kullandınız?

Evet cnm 2 kere kullandım ikisinde de ilk seferde hamile kaldım ilki Dusuk oldu ama çok şükür şimdi yine hamileyim
ben de bugün gittim doktora ama yumurtalarım istediği gibi büyümemiş yarın yeniden gel dedi senin ne kadar büyümüştü canım ay dua et bana da canım ben de bu ay çok umutluydum ama hayırlısı bakalım

başka arkdaşlar sizi de sohbete çağırıyorum sizler kaç kez kullandınız

ben de bugün gittim doktora ama yumurtalarım istediği gibi büyümemiş yarın yeniden gel dedi senin ne kadar büyümüştü canım ay dua et bana da canım ben de bu ay çok umutluydum ama hayırlısı bakalım
Cnm korkma elbet buyur önemli olan kaybolmaması 1tane büyüsü bile yeter benim 2 tane ydi biri kayboldu Allah yardimcin olsun

Cnm korkma elbet buyur önemli olan kaybolmaması 1tane büyüsü bile yeter benim 2 tane ydi biri kayboldu Allah yardimcin olsun
ay canım öncekilerde çok büyümüştü 4-5 tane en büyüğü 21 mm idi şimdi de acaba kilomdan mı demeye başladım çok üzgün geldim eve moralim sıfır bir çay demledim kendime gelmeye çalışıyorum şu evin işlerine bakayım diorum ama morlaim bozuk

ay canım öncekilerde çok büyümüştü 4-5 tane en büyüğü 21 mm idi şimdi de acaba kilomdan mı demeye başladım çok üzgün geldim eve moralim sıfır bir çay demledim kendime gelmeye çalışıyorum şu evin işlerine bakayım diorum ama morlaim bozuk
Kaç kilosun cnm ayrıca üzülme baksana 4 5 tane yumurtan oluyormus

ben de anlamadım canım :KK43: ay çözüm aşılamamı acaba

Cözüm zaman...
Bence oyle.
Ben asilama dusunmuyorum acikcasi yaptirirsam tup bebek yaptiririm ki karar verdim zaten.
21 mm yumurtan varmis neden bugunu degerlendirmiyorsun.
Benim 20 de 21 mm oldugunda doktorum bugun yarin iliski diyordu

Cözüm zaman...
Bence oyle.
Ben asilama dusunmuyorum acikcasi yaptirirsam tup bebek yaptiririm ki karar verdim zaten.
21 mm yumurtan varmis neden bugunu degerlendirmiyorsun.
Benim 20 de 21 mm oldugunda doktorum bugun yarin iliski diyordu
öncekinde oluşmuştu o canım bugün baktı bir şey demedi yarın yeniden gel dedi klomen biteli 2 gün oldu çünkü tüp bebek benim için şuan yapamam maddi olarak çok dar boğazdayız

öncekinde oluşmuştu o canım bugün baktı bir şey demedi yarın yeniden gel dedi klomen biteli 2 gün oldu çünkü tüp bebek benim için şuan yapamam maddi olarak çok dar boğazdayız

Bizde suan ayni canim. Ama asilama bilmiyorum.
Her ay hamile olma olasiligiyla ayni...
Bende calismaya baslicam birikim yapicam tup bebek icin

Bizde suan ayni canim. Ama asilama bilmiyorum.
Her ay hamile olma olasiligiyla ayni...
Bende calismaya baslicam birikim yapicam tup bebek icin
benim de kpss den sonra iş bulmam lazım böyle olmuyor ama en azından belki bir kez aşılama düşünebilirim böyle de olmuyor zaten

Bazen kiloda engel olabiliyor cnm dikkat et biraz zayıflamaya çalış inşallah olur bebisin
evet canım ben bebeğe ilk başladığımda istemeye 81 kiloydum ama aldım o zaman da zayıflamaya çalışıyordum ama bir bıraktım sonuç bu oldu :( şidmi hedefim 70leri görmek olacak çok sıkıldım bu halimden

Back
X