klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanı...

meryemnisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
207
2
48
Sevgili anne adayları...
öncelikle aranıza yeni katıldığımı, ama sizlerin yorumlarını uzun süredir takip ettiğimi söylemek istiyorum. Burada gerek dr. tavsiyesi, tedavide izlenen yollar, çekilen sıkıntılar ile ilgili paylaşımda bulunmak istedim. Özellikle bayan dr. tercih ettiğim ve bu tercihimden dolayı çektiklerimi de fırsat buldukça yazacağım inşallah ki; başkaları aynı hüsranı yaşamasın. İstanbul'da gitmediğim dr. neredeyse kalmadı diyebilirim.Zamanında çok aradım fakat bulamadım gerek ücretin fazla gelişi veya bayan dr. olmayışı gibi sebeplerle bir kimyacı gibi deneyerek ve yaşayarak, hastasına bankamatik gibi değil de insan gibi yaklaşan bir dr. buldum şükürler olsun. Şu an tedavisi altındayım.Klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnemi vuruldum bekliyorum dua ederek.Çünkü doktorumun da söylediği gibi bundan sonrası Allah'a kaldı. İnşallah bana ve benim gibi anne olma özlemiyle yanan herkese Rabbim bu duyguyu tattırsın.Amin.Sizlerin de duasını bekliyorum. Benim gibi bekleyen kaç kişi var acaba şu anda????

dalarınız kabul olsun inşallah.bende uzun süredir iyi bir doktor arıyorum birkaçtane gittim ama memnun kalamadım siz nereye hangi doktara gittiniz bende istbuldayım anadolu yakasında yardımcı olursanız sevinirim...

dalarınız kabul olsun inşallah.bende uzun süredir iyi bir doktor arıyorum birkaçtane gittim ama memnun kalamadım siz nereye hangi doktara gittiniz bende istbuldayım anadolu yakasında yardımcı olursanız sevinirim...

mesajınızı az önce gördüm. ve hemen cevap vermek istedim.Ben avrupa yakasında oturuyorum doktorum da burda doğal olarak. Yeni iklim hastanesinde opr.dr. Jale Demir'den çok memnunum. içeri girdiğinizde hal hatır sorar (çok yoğun olsa da ),yüzünüze güler,sabırla dinler,ve eli de oldukça hafif. Çatlatma iğnemi bile kendisi yaptı o kadar ilgili hastasıyla. Sonra en önemlisi hastalarını kasa olarak görmüyor.mesela çatlatma iğnesini sigorta karşılamıyor derken ve ücretini söylerken öyle mahçup bir hali vardı ki.Doktorumu çok seviyorum Allah ondan razı olsun.Benim üç yıldır gittiğim 8. Bayan kadın doğum doktoru. Üstelik muayene ücreti diğerlerinin neredeyse dörtte biri. taksi parasıyla muayene ücretini toplasam diğerlerinin muayene ücreti etmiyor.20 Tl. Ben bayan doktor tercih ettim hep. Ama erkek doktor olarak uzman dr. Ahmet vehbi koca'yı tavsiye ediyorlardı çevremden.İnşallah bu doktora gidebilir ya da böyle bi doktora rastlarsınız. beni soyup soğana çevirdiler yanlış tedaviler uyguladılar. arabamızı sattık bir sürü iğne ilaç,moral bozukluğu da cabasıydı.o yüzden doktor konusunda çok hassasım.Allah böylelerinden korusun.

cevap için çok teşekkür ederim...avrup Yakasında hangi semt yani hani yakınmı diye soruyorum çok fark etmezse olabilir yani.....istediğin gibi dokror bulmanıza çok sevindim gerçekten çok önemli zaten hastayız yani hassasız iyi bir doktora emanet etmek isteriz kendimizi..bende gereksiz işlemlerden geçmek istemiyorum ikinci doktorum danda pek memnun kalmadım inşallah bende bulabilrim...

cevap için çok teşekkür ederim...avrup Yakasında hangi semt yani hani yakınmı diye soruyorum çok fark etmezse olabilir yani.....istediğin gibi dokror bulmanıza çok sevindim gerçekten çok önemli zaten hastayız yani hassasız iyi bir doktora emanet etmek isteriz kendimizi..bende gereksiz işlemlerden geçmek istemiyorum ikinci doktorum danda pek memnun kalmadım inşallah bende bulabilrim...

Rica ederim. Gittiğim doktor bağcılar yeni iklim hastanesinde.bana Dr. Jale hanımı tavsiye eden arkadaşım ilk doğumunu ona yaptırdı.ve çok memnun kalmış. o da daha önce gittiği doktorlaın ilgisizliğinden yakınıyordu. yani herkeste var bu sıkıntı.

“Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana
bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.” (Enbiyâ, 21/89)
Yüce Allah, Zekeriya (a.s.)’nın duasını kabul eder ve
kendisine yaşlı olmasına rağmen Yahya’yı ihsan eder. (bk.
Âl-i İmrân, 3/39–41; Enbiyâ, 21/90)

Rabbim! Zekeriya A.s.In duası ile sana yalvarıyoruz. Bana ve tüm müslüman kardeşlerime hayırlı,sağlıklı,imanlı,Kur'an'lı nesiller nasip et. Şüphesiz ki senin herşeye gücün yeter. Amin.

“Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana
bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.” (Enbiyâ, 21/89)
Yüce Allah, Zekeriya (a.s.)’nın duasını kabul eder ve
kendisine yaşlı olmasına rağmen Yahya’yı ihsan eder. (bk.
Âl-i İmrân, 3/39–41; Enbiyâ, 21/90)

Rabbim! Zekeriya A.s.In duası ile sana yalvarıyoruz. Bana ve tüm müslüman kardeşlerime hayırlı,sağlıklı,imanlı,Kur'an'lı nesiller nasip et. Şüphesiz ki senin herşeye gücün yeter. Amin.

selamün aleyküm canım duana canı gönülden amin diyorum
ben de komenle yumurtlama takibi yaptırdım ama sonuç negatif ama doktorlardan kaynaklanmıyor olabilir nasip değilmiş dedim artık
sen ne kadar zamandır çocuk istiyorsun

selamün aleyküm canım duana canı gönülden amin diyorum
ben de komenle yumurtlama takibi yaptırdım ama sonuç negatif ama doktorlardan kaynaklanmıyor olabilir nasip değilmiş dedim artık
sen ne kadar zamandır çocuk istiyorsun

Aleyküm selam canım . Ben 3 yıldır evliyim 2,5 senedir uğraşıyorum. yaşım 30. benim yaşımdakilerin ve benden sonra evlenenlerin çocukları oldu yüreyecek nerdeyse. moralim çok bozuk. sen klomeni bir defa mı denemiştin. birkaç defa deniyorlar bildiğim kadarıyla. ümidini kesme.sen nezamandır çocuk istiyorsun?ben şuan gün sayıyorum, çok stresliyim. ayın 13 veya 14 ünde belli olacak. inşallah rabbim nasip eder..

Aleyküm selam canım . Ben 3 yıldır evliyim 2,5 senedir uğraşıyorum. yaşım 30. benim yaşımdakilerin ve benden sonra evlenenlerin çocukları oldu yüreyecek nerdeyse. moralim çok bozuk. sen klomeni bir defa mı denemiştin. birkaç defa deniyorlar bildiğim kadarıyla. ümidini kesme.sen nezamandır çocuk istiyorsun?ben şuan gün sayıyorum, çok stresliyim. ayın 13 veya 14 ünde belli olacak. inşallah rabbim nasip eder..

ben bu senenin başlarında iki kere kullandım,yumurtlama takibi yaptırmıştım sonra ara verdim, şimdi de geçen ay ve bu ay kullandım, bir ay daha denemeyi düşünüyorum, sonra olmazsa aşılama artık
yaklşık 5 yıldır istiyorum ama ciddi olarak bu yıl çalışmalara başladım
benim de bat 13-14 gibi bakalım sonuç ne olacak

arkadaşlarben 2.5 yıldır evliyim. yaklaşık 8-9 aydır çocuk için uğraşıyoruz. bi sorunum yok eşimde de yok diyordoktorlar ama denemelerde daha olmadı. acaba artık klomen kullansam mı,doktorum erken biraz daha deneyin dedi takip yaptı yumurtam oluşuyo doğal ama olmadı.

arkadaşlarben 2.5 yıldır evliyim. yaklaşık 8-9 aydır çocuk için uğraşıyoruz. bi sorunum yok eşimde de yok diyordoktorlar ama denemelerde daha olmadı. acaba artık klomen kullansam mı,doktorum erken biraz daha deneyin dedi takip yaptı yumurtam oluşuyo doğal ama olmadı.

ilk bir yıl olmaması normalmiş hemen başlama istersen, belki yumurtlama günlerini tutturamıyorsundur onu takip edersen belki çabucak hamiş olursun:55:

ilk bir yıl olmaması normalmiş hemen başlama istersen, belki yumurtlama günlerini tutturamıyorsundur onu takip edersen belki çabucak hamiş olursun:55:

5-6 aydır ovu testikullanıyorum arada doktora da takip ettirdim değerlendiriyoruz o günleri, ilişkiden sonra kalkmıyorum hemen tuvalete duşa girmiyorum ama olmadı bilmiyorum neden olmuyor.soğan kürü, çörekotu kürü yaptım.allahın takdiri tabi hayırlısı zamanı değil demekki ama insan acaba olmıcakmı diyo her ay o kadar uğraştıktan sonra kırmızıları görünce.hayırlısı...

5-6 aydır ovu testikullanıyorum arada doktora da takip ettirdim değerlendiriyoruz o günleri, ilişkiden sonra kalkmıyorum hemen tuvalete duşa girmiyorum ama olmadı bilmiyorum neden olmuyor.soğan kürü, çörekotu kürü yaptım.allahın takdiri tabi hayırlısı zamanı değil demekki ama insan acaba olmıcakmı diyo her ay o kadar uğraştıktan sonra kırmızıları görünce.hayırlısı...

öyle hayırlısı olsun tabiki bir kaç ay daha deneyin olmazsa tüplerine baktırırsın artık açık mı diye, ama inşallah gerek kalmaz
bu arada kaç yaşındasın

Son düzenleme:

canım bence bir doktorun demesiyle hareket etme.her biri ayrı bişey diyor. benim gittiğim özel bir hastanedeki doktor ne ilaç ne aşılamayla çocuğunuz olmaz deyip direk tüp bebek yaptırdı tabi para koparmak için. elimizde avucumuzda ne varsa verdik.hem de o kadar kötü bir süreçti araştırdım benim kadar kötü geçireni olmamış.tabi sonuç sıfır. bir daha o hastanenin yakınından bile geçmedim. o doktordan sonra 3 doktora daha gittim hepsi sizin çocuğunuz olur dedi. ilaç tedavisini önerdi. şu an tedavi görüyorum. Ve şunu geçte olsa öğrendim ki;gerçekten her diploması olan doktor vasfını taşımıyor gerçekte...

mrhba ben de klomeni 3 kez deneyenlerdenim.3 yillik evliyim ve 2 yildir cocuk istyoruz ber tane dusugum oldu 1.5yil kadar once ama sonrasinda hamile kalamadim birturlu.
bundan 2 ay once 3.klomenimi kullandi ignemi oldum ovitrella...ama malesef yine negatif yine negatif.hersey yolunde gitmisti oysaki...simdi 2 ay ara verdim iste bu ay da gitmem doktora ama sonra birde igne kullanarak yumurta olusturacakmisiz...onu da 2 kez deniyormusuz...sonra olmadi tupe gonderecem dedi doktor...belki de asilama da deneriz bilmiyorum iste...hakkmizda hayirlisi olsun diyorum.allah ne zaman nasip ederse o zamn olacak elbet...gunumuzu bekliyoruz...sen de insallh pozitif sonuc alirsin.

mrhba ben de klomeni 3 kez deneyenlerdenim.3 yillik evliyim ve 2 yildir cocuk istyoruz ber tane dusugum oldu 1.5yil kadar once ama sonrasinda hamile kalamadim birturlu.
bundan 2 ay once 3.klomenimi kullandi ignemi oldum ovitrella...ama malesef yine negatif yine negatif.hersey yolunde gitmisti oysaki...simdi 2 ay ara verdim iste bu ay da gitmem doktora ama sonra birde igne kullanarak yumurta olusturacakmisiz...onu da 2 kez deniyormusuz...sonra olmadi tupe gonderecem dedi doktor...belki de asilama da deneriz bilmiyorum iste...hakkmizda hayirlisi olsun diyorum.allah ne zaman nasip ederse o zamn olacak elbet...gunumuzu bekliyoruz...sen de insallh pozitif sonuc alirsin.

inşallah canım çok sağol . Allah sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah. benim de nisan da düşüğüm oldu maalesef.bi cenaze için şehir dışına çıkmıştım. tam hastalanacağım güne dek gelmişti ölüm haberi .zaten bilsem ki hamileyim kıyamet kopsa çıkmazdım. 12 saat gidiş, orda sıkıntı üzüntü, 12 saatte dönüş derken... hamile olduğumu anladığımda iş işten geçmişti. nasip değilmiş diyip kendimi avutmaya çalışıyorum. ama bu aylarda kucağıma alacaktım evladımı, nasıl üzülmem...senin tedavine gelince, bence tüp bebeği enson düşün.hem maddi hem manevi olarak zor bi süreç. bana en son uygulamaları gereken bu tedaviyi ilk başta uyguladı bi doktor müsvettesi. bizim başka türlü çocuğumuz olmazmış. halbuki onun tedavisi ile olmadı. sonra kendiliğinden,hiçbir tedavi görmeden ilaç kullanmadan oldu, ama ne çare ki kaybettim..

Back
X