- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi meryemnisa
Aleyküm Selam canım
kirazım sağol mesajını görünce çok sevindim. Epeydir giremedim evet 2 gün önce kardeşimi evlendirdik çok şükür.
bu sene onun koşturmacasıyla geçti. e tabi masraflar da cabası. Toparlanmak zaman alacak. kanuni sultan süleyman hastanesinde kadın dr buldum infertilite bölümünde tabi devlet hastanesi gittiğimde asistan vardı muayene felan da yok. hızlıca bikaç dakikada özetlenen 3,5 yılllık çocuk sahibi olamama hikayemi soru cevap şeklinde aldı. elime aşılama yaptırmam için gereken uzuncaaa bi tahlil listesi verdi. ilk olarak eşimden tahlil istendi bunun için 1 ay sonraya gün attılar.o da aöf sınav tarihlerime denk geldi gidemedik,bir daha da gitmedik.. yani anlayacağın devlette prosedür ve vakit kaybı çok. olmasın diye çabalıyorlar adeta.ilgisizlikte malum zaten.özel için de para lazım onun içinde zaman...Yılbaşından sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum artık.ilaçlar adet düzensizliği yaptı , zaten 3 kere denedim olmadı klomenle. Yaş da geçiyor elde avuçta bişey yok hala....
Allahtan umut kesilmez, sabretmeye çalışıyorum. sen ne yaptın görüşmeyeli??
Meryemnisacım hayırlı olsun kardeşinin düğünü, doğru söylüyorsun yaşımız geçiyor, ümitler tükeniyor, hayırlısı olsun diyelim artık ne yapalım

ben de aşılama için gittim ama kist var dedi yapmadı, doğum kontrol hapı verdi 2 ay sonra gel dedi,