Gebeliğe Hazırlık Klomenle günde 3 doz başlıyorum 🌸🌸🌸polikistik over

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minicikpandam

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.291
4.074
133
30
Merhaba arkadaşlar ben daha önce klomen iki doz kullandım takipsiz doktorum pek gelişme olmamış dedi beni başından savdi biraz . Polikistik over var bende adetlerim düzensiz ilaç kullanınca oluyorum kullanmazsam çok geç oluyorum iki ay da bir gibi bu konunun altına bu ay klomen kullananlar ya da daha önce kullanıp olumlu olumsuz sonuç alanlar yazabilir mi

Merhaba arkadaşlar ben daha önce klomen iki doz kullandım takipsiz doktorum pek gelişme olmamış dedi beni başından savdi biraz . Polikistik over var bende adetlerim düzensiz ilaç kullanınca oluyorum kullanmazsam çok geç oluyorum iki ay da bir gibi bu konunun altına bu ay klomen kullananlar ya da daha önce kullanıp olumlu olumsuz sonuç alanlar yazabilir mi
Ben de bu ay ilk defa başladım Klomen tedavisine. 1 kutu önerdi sadece doktorum sabah 2 akşam 2 tane kullandım. Dün kontrole gittim 23 mm yumurtam varmış. Çatlatma iğnesi vermedi. Ilişki takvimi çıkardı. Haftaya perşembe tekrar çağırdı. Çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için. Umarım faydasını görürüz de bu ay hamile kalırız.

Glnkymn Glnkymn canım hayırlı olsun benimde büyür inşallah 🥰 bugün adetimin üçüncü günüydü 7 mm yumurta vardı bana da haber ver olur mu bebisin sana sımsıkı tutunur inşallah

Ben günde iki kullandığım zaman büyüme olmadı malesef 😑 şimdi üçe çıkardı bakalım inşallah gelişme olur

Canım bir kere de femara mı denesen? Diğer gittiğinde doktoruna sor bence, inşallah büyümüştür yumurtaların seni çok iyi anlıyorum zayıf olup dirençli pcolular klübü😅

Canım ikinci kez deniyorum bakalım inşallah büyür femarayi sorucam buyumezse bana da dua edin olur mu 🥰

Ederim tabini canım benim, bizim işimiz daha zor kilo yok zayıflayacak öyle bekliyoruz yumurtaların keyfini☺
Evet canım ya aynen öyle kilo vereyim diyorum bu kez daha da zayiflicam kötü durcak istemiyorum da bizim için kilo vermek çözüm değil gerçekten 😔

Back
X