Gebeliğe Hazırlık Klomenle günde 3 doz başlıyorum 🌸🌸🌸polikistik over

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki ay tedaviye başlamak istiyorum ekim ayında doğuma yakın bebeğimi kaybettim sezaryan oldum ogünden beri doktor korun demesine rağmen korunmadım ve hamile kalamadım bu ay d vitamini ınofolic combi omega 3 q10 takviyesi alıyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum bakalım olmazsa haziranda çatlatma iğnbesi yaptırıcam

Merhaba , üzüldüm inşallah en kısa zamanda nasip olur hayırlı sağlıklı . Sizin sorununuz ne pko mu var sizde de ?

Evet doktor çok önemli doktora guvenmek de önemli . Klomenin iğnesi yok canım gonal f baslicam nasipse adetimi bekliyorum bende bakalım bu kez ne olucak
Bende polikistikoverim yaklaşık bir buçuk yıldır uğraşıyorum klomen asla yumurta oluşturmadı bende fermene de bir işe yaramadı son olarak gonal f kullandık yumurtalarım oluştu aşılamam yapıldı fakat tutmadı kısmet değilmiş ama klomenle yumurtam oluşmadı diye bence üzülme gonal f ile mutlaka oluşacaktır çok ciddi bir sorun yoksa

Merhaba , ben de pcoyum ve ill kez letrozol kullandim. Klomenin bi degisigi femaraya benziyor. Klomen gibi Üysn etkileri de yok. Polistik kist cok olmasina rahmen ilk kullanmisimda günde 2 kez positiv gördüm doktorunuzs bu ilaci sorsbilirsiniz. Normalde meme kanserinde kullaniliyormus
Merhaba acaba letrozol Ne zaman başlayıp kaç gün kullandınız haziranda doktoruma gittiğimde bir danışayım bunuda tüp bebeğe niyetlendi. Ameliyathaneler kapatıldı 🤦🏼‍♀️ Boş geçirmek istemiyorum açıkcası

Bendemi doktorundan famera istesem 3aydir klomen le buyuyo yumurtam catlatma yapılıyor ama tutmuyor rahim inceliği var bende artı 42yaş ve amh 0.8 benim ok dusuk

Back
X