klomenle hamile kalanlar kaçıncı ayınızda hamile kaldınız?

mervenur54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
60
25
3
35
herkese slm lar 2 yıllık evliyim 1 düşük yaşadım ikinci gebeliğim sağlıklı olsun diye 6 ay ara verdim fakat 1 yılı geçkin zamandır hamile kalamadım klomende 3 ayım olucak bugun başladım 2.ci ay çok ümitlenmiştim istenen olgunluk 3 yumurtam çatlamıştı ve ben bütün belirtileri yaşadım belkide psikolojikti bilmiyorum hiç bir sorun yok her şey normal prolaktinim yüksekti ilk ay o düzeldi vs...sormak istediğim klomen kullanarak hamile kalan arkadaşlar kaçıncı ayınız da hamile kaldınız ben devam etmelimi yim emin değilim umudum kırıldı açıkçası sanki faydası olmicak gibi aynı hayal kırıklığını bir kez daha yaşamak istemiyorum ALLAH kimseye hayal kırıklığı yaşatmasın

Ben varım canım, klomen ile ilk ay hamile kaldım ama yumurta takibi yapıldı.. Kendi başına klomen kullanman hic sağlıklı bisey değil ben dr. Kontrolünde kullanmama rağmen folikul kist oluştu

Ben varım canım, klomen ile ilk ay hamile kaldım ama yumurta takibi yapıldı.. Kendi başına klomen kullanman hic sağlıklı bisey değil ben dr. Kontrolünde kullanmama rağmen folikul kist oluştu
bnm ki dr takibinde zaten ama 3 ay hala neden olmadı bnm gibi olanlar varmı diye merak ettim

bnm ki dr takibinde zaten ama 3 ay hala neden olmadı bnm gibi olanlar varmı diye merak ettim
Neden olmadığını doktor söylemiyor mu canım ? Bazen herşeyin vakti vardır belki vaktini bekliyor ? Benim arkadaşta da bir sorun yok ama kızcağız bir türlü hamile kalamadı. Doktor ise " ne zaman takıntılarndan uzak kalırsın o zaman hamilelik bekle" demiş. Onda da aşırı takıntı var olacak mi olmayacak mi diye sürekli düşünüyor.

Selamün aleyküm.. Bende iki senelik evliyim. İki defa üst üste düşük yaptım tutunamadı dediler 5 hafta 4 hafta sonra düştü. Sebebini araştırdılar hiçbişey bulamadılar. Şimdi başka dr gidiyorum klomen başladı beş gün kullandım gayet güzel gelişmiş yumurtalar dedi iki gün önce çatlatma iğnesi yaptım otrivelle. Ertesi günde ilişki oldu 12 gün olana kadar gün aşırı ilişki dedi bakalım hayırlısı. Rabbim hakkımızda hayır versin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…