Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavsiye hemen veriyorum eşinde de bir problem yoksa yumurta kontrolüne gittiğinde doktordan çatlatma iğnesi iste canım ovitrelle bu yöntemi uygulamak istediğini söyle en azından çatladığı günü bilirsin klomeni hiç sevmiyorum 2 kez kullandım ikisinde de kist yaptı bana benim şimdi 5. Aşılamam tuttu umudunuda kaybetme tüplerinde bir sıkıntı yoksa olur zaten tüplerede şimdi bakmazlar 1 yıl dolunca bakıyorlarbakıyorlarMerhaba hanımlar ben bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım doktor takibinde 8 aylık evliyim çocuğum olsun çok istiyorum sizler kaçıncı seferde hamile kaldınız ve yapmamı istediğiniz tavsiye vereceğiniz bir şey var mı ?
Ben 3 sefer kullandım çok güzel etki etki bende inşallah sizde de öyle olur ilk ay hamile kaldım hemen sağlıksız Bi gebelik ti düşük yaptım kullandığım 2.ay adet gördüm gününde kist falan yapmadı çok şükür bu 3.ayım şuan tekrar hamileyim nasip olursa 10 gün sonra kalp atışını duymaya gideceğim folik asit kullanın tavsiyem eşinizde bu sırada Bi sperm testi versin şimdilik böyleMerhaba hanımlar ben bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım doktor takibinde 8 aylık evliyim çocuğum olsun çok istiyorum sizler kaçıncı seferde hamile kaldınız ve yapmamı istediğiniz tavsiye vereceğiniz bir şey var mı ?
Teşekkür ederim bakalım yumurtalarım istenilen boyuta ulaşabilcek miTavsiye hemen veriyorum eşinde de bir problem yoksa yumurta kontrolüne gittiğinde doktordan çatlatma iğnesi iste canım ovitrelle bu yöntemi uygulamak istediğini söyle en azından çatladığı günü bilirsin klomeni hiç sevmiyorum 2 kez kullandım ikisinde de kist yaptı bana benim şimdi 5. Aşılamam tuttu umudunuda kaybetme tüplerinde bir sıkıntı yoksa olur zaten tüplerede şimdi bakmazlar 1 yıl dolunca bakıyorlarbakıyorlar
Teşekkür ederim bakalım yumurtalarım istenilen boyuta ulaşabilcekTavsiye hemen veriyorum eşinde de bir problem yoksa yumurta kontrolüne gittiğinde doktordan çatlatma iğnesi iste canım ovitrelle bu yöntemi uygulamak istediğini söyle en azından çatladığı günü bilirsin klomeni hiç sevmiyorum 2 kez kullandım ikisinde de kist yaptı bana benim şimdi 5. Aşılamam tuttu umudunuda kaybetme tüplerinde bir sıkıntı yoksa olur zaten tüplerede şimdi bakmazlar 1 yıl dolunca bakıyorlarbakıyorlar
eşim yarın sabah sperm testi verecek folikasit de kullanıyorum inşallah güzel haberler alırımBen 3 sefer kullandım çok güzel etki etki bende inşallah sizde de öyle olur ilk ay hamile kaldım hemen sağlıksız Bi gebelik ti düşük yaptım kullandığım 2.ay adet gördüm gününde kist falan yapmadı çok şükür bu 3.ayım şuan tekrar hamileyim nasip olursa 10 gün sonra kalp atışını duymaya gideceğim folik asit kullanın tavsiyem eşinizde bu sırada Bi sperm testi versin şimdilik böyle
Merhaba bizim de bir seneyi geçince gittik rahim filmi çekindim muayne ler tekkikler falan derken ne bende ne eşimde bir sorun çıkmadı. Herşey normal ama olmamış,tedaviye başladım bu ay bende klomen ilk kez kullandım ovitrelle oldum bugün de 14.gün gebelik testi yaptım negatif çıktı, reglde olmadım henüz. Bence hepimiz stres yapmamalıyız ama işte zor... kelin merhemi olsa başına sürermiş...Merhaba hanımlar ben bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım doktor takibinde 8 aylık evliyim çocuğum olsun çok istiyorum sizler kaçıncı seferde hamile kaldınız ve yapmamı istediğiniz tavsiye vereceğiniz bir şey var mı ?
Gerçekten öyle anne olmayı çok isteyenler olamıyor ama bunu umursamayanlar hamile kalıyor stres çok önemliymiş ama stres yapmadan da olmuyor ya Allahım sen bizim kucaklarımızı boş bırakmaMerhaba bizim de bir seneyi geçince gittik rahim filmi çekindim muayne ler tekkikler falan derken ne bende ne eşimde bir sorun çıkmadı. Herşey normal ama olmamış,tedaviye başladım bu ay bende klomen ilk kez kullandım ovitrelle oldum bugün de 14.gün gebelik testi yaptım negatif çıktı, reglde olmadım henüz. Bence hepimiz stres yapmamalıyız ama işte zor... kelin merhemi olsa başına sürermiş...
Bende buna inanıyorum hep de diyorlar ki işte tam artık umursamamaya başladım hamile kaldım. Artık sağlık olsun da ne zaman olursa diyorum. Ne yapalım... Amin...Gerçekten öyle anne olmayı çok isteyenler olamıyor ama bunu umursamayanlar hamile kalıyor stres çok önemliymiş ama stres yapmadan da olmuyor ya Allahım sen bizim kucaklarımızı boş bırakma
AminBende buna inanıyorum hep de diyorlar ki işte tam artık umursamamaya başladım hamile kaldım. Artık sağlık olsun da ne zaman olursa diyorum. Ne yapalım... Amin...
Hayırlısı olsun canım benim eşin sperm testi verdi mi onun sonuçları temiz miMerhaba ben Ocak ayında klomen kullandım 14. Ve 15.gün test yaptım negatifti sonra regl gibi geldi ancak tam regl de değildi. Doktora gittim hamilesin dedi. Test yaptım pozitif.Ancak maalesef benim kimyasal gebelik oldu. yani 14. 15. gün negatifse kimyasal gebelik yaşama ihtimaliniz de var.
Bu ay yine klomen+ çatlatma iğnesi oldum iğne sonrası 5. günüm. Bu ilaca inanıyorum bu sefer olacak diyorum:)
Evet eşimin testler benim testler hsg her şey sorunsuz. ama ilaçla bir tek hamile kalabildim. O da zaten sağlıklı değildiHayırlısı olsun canım benim eşin sperm testi verdi mi onun sonuçları temiz mi
Anladım canım hayırlısı olsunEvet eşimin testler benim testler hsg her şey sorunsuz. ama ilaçla bir tek hamile kalabildim. O da zaten sağlıklı değildi
Canm bende bu ay kullandım 14 ml dedi bugün cuma yine çağırdı eğer büyüme oldu ise bende mi iğne istesem ama normalde yumurtlama dönemime 13 gün varTavsiye hemen veriyorum eşinde de bir problem yoksa yumurta kontrolüne gittiğinde doktordan çatlatma iğnesi iste canım ovitrelle bu yöntemi uygulamak istediğini söyle en azından çatladığı günü bilirsin klomeni hiç sevmiyorum 2 kez kullandım ikisinde de kist yaptı bana benim şimdi 5. Aşılamam tuttu umudunuda kaybetme tüplerinde bir sıkıntı yoksa olur zaten tüplerede şimdi bakmazlar 1 yıl dolunca bakıyorlarbakıyorlar
Bana da bu ayki doktorum iğneden 36saat sonra dedi denicem bakalımCanm bende bu ay kullandım 14 ml dedi bugün cuma yine çağırdı eğer büyüme oldu ise bende mi iğne istesem ama normalde yumurtlama dönemime 13 gün var