Gebeliğe Hazırlık Klomenle sonuç almayıp femara kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Merhaba arkadaşlar bende pkos var 2-3 ayda adet oluyorum. Klomen tedavisi gördüm 3 ay ama malesef sonuç alamadım yumurtalar gelişmiyor😞 bu ay aşılama tedavisi olucak femara yazdı doktor çok etkili diyorlar kullanan varmı ?? Korkuyorum gelişmeyip aşılama tedavim kalıcak diye 😞

Femara daha güzel daha kaliteli yumurtalar büyümesini sağlıyor canım ☺️

Merhaba arkadaşlar bende pkos var 2-3 ayda adet oluyorum. Klomen tedavisi gördüm 3 ay ama malesef sonuç alamadım yumurtalar gelişmiyor😞 bu ay aşılama tedavisi olucak femara yazdı doktor çok etkili diyorlar kullanan varmı ?? Korkuyorum gelişmeyip aşılama tedavim kalıcak diye 😞
Klomen bu tedavide çok yumurta geliştiriyor femara ise kaliteli geliştiriyor diye duymuştum inşallah güzel gelişirler seninde de

Bende bi kez klomen kullandım olmadı
Geçen ayda femara denedim yine olmadı🙄
Bugün yine başlıcam femaraya insallah bu ay sonuç alırıs❤️🤷‍♀️

İnşallah canım ya.. çok yıprandım zaten 3 ayda bi adet oluyorum yani hiç yumurtladımı bilmem değerlendiremiyorumda çok kötü bi durum
Şu adet düzensizliği çok kötü bir durum çocuk düşünürken canım gerçekten. Gelmedikce acaba hamilemiyim düşüncesü test yaptıkca negatif sonuc insanı yıpratıyor. İnşallah nasip olur hayırlısıyla biter bu süreç 🙏🏼

Şu adet düzensizliği çok kötü bir durum çocuk düşünürken canım gerçekten. Gelmedikce acaba hamilemiyim düşüncesü test yaptıkca negatif sonuc insanı yıpratıyor. İnşallah nasip olur hayırlısıyla biter bu süreç 🙏🏼
Ah amin kuzum benim amin!
Sen nasil oldun ? Iyimisin canim ?

Ah amin kuzum benim amin!
Sen nasil oldun ? Iyimisin canim ?
İyiyim çok şükür canım zamanın geçmesini bekliyorum sonra yine başlıcam denemelere, akıllanmadım hala ☺️

Canım merhaba rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun 🤲🏼
Bende de pkos var bende 3 klomen kullanımı negatif femara ya başladım yarın kontrolüm var senin süreç nasıl gitti ne durumdasın şuan🌺

Canım merhaba rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun 🤲🏼
Bende de pkos var bende 3 klomen kullanımı negatif femara ya başladım yarın kontrolüm var senin süreç nasıl gitti ne durumdasın şuan🌺
Merhaba canım femarayla çok güzel yumurtam gelişmişti Allaha şükür ve aşılama yapıldı ama malesef dün test yaptım negatif ve arkasından adetim geldi.. bugünde kan verdim hormonlar iyiyse tekrar aşılama için yol alıyorum inşallah❤️
Rabbim gönlüne göre versin canım 🤲

Merhaba canım femarayla çok güzel yumurtam gelişmişti Allaha şükür ve aşılama yapıldı ama malesef dün test yaptım negatif ve arkasından adetim geldi.. bugünde kan verdim hormonlar iyiyse tekrar aşılama için yol alıyorum inşallah❤️
amin hepimizin inşallah bende 1 aşılama denemem var iğneli ama maalesef olmadı bakalım bu ay nasıl geçicek.
femarayı gün de 2 kere mi aldınız bana eczane 1 yazmışdı galiba yanlış :( burada hep 2 yazmışlar yarın kontrolüm var ama modum düşdü :(

amin hepimizin inşallah bende 1 aşılama denemem var iğneli ama maalesef olmadı bakalım bu ay nasıl geçicek.
femarayı gün de 2 kere mi aldınız bana eczane 1 yazmışdı galiba yanlış :KK43: burada hep 2 yazmışlar yarın kontrolüm var ama modum düşdü :KK43:
Yok canım günde bitane kullandım ben.
Haberdar et inşallah gelişen yumurtan vardır 🥰

Yok canım günde bitane kullandım ben.
Haberdar et inşallah gelişen yumurtan vardır 🥰
canım çok saol ultrasona girdim buğün adettin 9. günü ama gelişen yumurtam yokmuş p.tesi tekrar bakıcak ama bu ay umudum kalmadı yine. senin kaçıncı gün de yumurtan gelişdi ne kadardılar :(

Canim asilamaya me kadar bi fiyat biciyorlar sen ne kadar odedin bide devlet hastanesinde ucret aliyorlar mi

canım çok saol ultrasona girdim buğün adettin 9. günü ama gelişen yumurtam yokmuş p.tesi tekrar bakıcak ama bu ay umudum kalmadı yine. senin kaçıncı gün de yumurtan gelişdi ne kadardılar :KK43:
Canım tam olarak boyunu bilmiyorum ben 11’inci gün gitmiştim yeterli boyda demişti o gün catlatma iğnesi ve iki gün sonra aşılama oldu.
Umudunu kesme canım 9 gün değil asıl 14üncü günde olur genelde pazartesiye kadar olmaz diye bişey yok Allahın izniyle olur inşallah hayırlısı.
Şimdi 8inci günü cağırdı beni ben korkuyorum acıkcası gecen ay gelişti diye ya bu ay gelişmezse diye ama hayırlısı yaa bakalım 😞🙌

Back
X