Cevremde cok kiside duydum sadce klomen kullanp yumrtasi kendi catlayan bile duydum.
Umarim saglikla bebeginiz olur rabbm bu yolda kmseyi bekletmesin hayrlisiyla yollasin :)
Bende klomen ve çatlama ignesiyle hamile kaldım ama aşılama yapılmadı iliskiye bırakıldı... Eğer yumurta sorunundan başka bi sorununuz yoksa sizin yada Eşinizin aşılamaya gerek olmamalı en azından 3 ay ilişkiyle denenmeli bence..
Allah heekese nasip eder ins ben beklemedeyim persembe gunu adet olmam gerekio ins olmam doktorum igneden sonra test yap dedi bugun 15.gun yapamaya korkuyorum negetif cikar die
Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım bende klomen kullandim ve ayin 25 inde ovitrelle catlama ignesi vuruldum bugün 9. Gün hasılatı hastasıyım rutin kontrole gittim doktora gebelik tedavisi gördüğümu söyledim o da bana söylemeden beta hcg yazmış bugün gordum ki 8.96 çıkmış değer tabiki çok erken ama hala iğnenin etkisi olabilirmi acaba bilen varmi
Merhaba arkadaşlar bikaç başlığa yazdım lütfen bilen biri yardım etsin Klomen kullandım bu ay ilkkez adetin 2. Günü aksam başladım günde 3 kez 5 gün içtim 9. Gün 12 mm olan yumurta 10. Gün 18 mm olmuştu doktor çatlatma iğnesi verdi dün aksam igneyi vuruldum yalnız anlamadigim bir günde 6 mm yumurta buyumesi mümkünmü kafam çok karıştı