• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Knight Rider Kara Şimşek TRT 1

semuxsx

Güle Aşık Bülbül
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
615
51
98
Diğer
images
images
images
images

images
images

2qkq82o.jpg

Kara Şimşek, TRT 1’de… Dizide, kendi kendine hareket edebilen, konuşabilen akıllı otomobil KITT ile sahibi Michael Knight'ın başından geçen olaylar konu ediliyor. ABD'de ve Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan, geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kara Şimşek dizisi yıllar sonra yeniden TRT 1ekranında…
Kara Şimşek, TRT 1’de… Cumartesi günleri saat 17:00 de. Tekrarı pazar günü sabah 08:25 te TRT 1 ekranlarında...

Orijinal Adı
Knight Rider

Oyuncular
David Hasselhoff, Edward Mulhare, William Daniels, Richard Basehart, Patricia McPherson

Yönetmen
Glen A. Larson

eski havası yok ya, zamanın en iyisiydi ama şimdi sıkıcı geliyo:31:

eski havası yok ya, zamanın en iyisiydi ama şimdi sıkıcı geliyo:31:
doğru diyorsun zamanın en iyisiydi..o zamanlar böyle bir arabam olmasını çok isterdim :) :31:
''eski havası yok, sıkıcı'' demişsinya, ilk başta bende çok heyecanlanmıştım başlayacağı için..
başladı ve ben, o eski zamanlarda içimde dizi başladığı zaman hissettiğim heyecanı hissetmedim. nedendir bilmiyorum? belkide üstünden çok zaman geçti ve çok şey değişti..biz bu değişen zamanda ne diziler seyrettik.. artık o eski heyecanı bu yüzden vermiyordur :34:

dizinin yayın saati ve günü değişmiş..yeni yayın saati ve günü :)

TRT1 'den alıntıdır.
01 Mayıs 2011 Pazar 23:50 TRT1
08 Mayıs 2011 Pazar 08:40 TRT1
08 Mayıs 2011 Pazar 23:50 TRT1

Back
X