Koah lı babam...

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
542
373
Ankara
Herkese iyi geceelr.kızlar düğünüme 15 gün kaldı.çok zorluklarla bu düğün aşamasına geldik.Allah a şükür herşey yolunda gidiyor derken babam niraz önce rahatsızlandı.babam koah hastası .ölümden döndü 3 sene önce.ama toparladı şükür.nefes açkcı ilaçlarla haatını devam ettiriyor.tabi sosyal hayatı minumuma indi malesef zorunlu olarak.biraz önce babam ıyandı ve nefes alamadığını söyledi.hemen oksijen taktım.ama çok endişeliyim yani iyiydi oksijene nadir ihtiyaç duyuyordu.işin kötü tarafı düğüne çok az zaman var ve ben babama birşey olurmu die çok ama çok korkuyorumbabamın hastalığını kimse bilmiyor ben annem ve kardeşlerim dışında kimseye söylemedik.babam bilinsin istemedi.düğünümde nasıl okadar saat durucak bilmiorum ya.kendimi çok kötü hissediyorum

Allah sifa versin ama soylenmesinden soylenmemesinden ziyade,saklanmasi ihtiyacini neden duyuyorsunuz anlamadim.bu arada allah beterinden korusun ailenizi ve sizi. Insallah.

Saklanmasini bende dogru bulmadim. Aksine herkes bilsin ve siz yaninda olmadigi da etrafinda kim varsa acil mudahele etmeli. Allah acil sifa versin.

Benimde babam aynı rahatsızlığı yaşıyor maalesef ve aynı şekilde 1 ay önce agirlastişu an allahima çok şükür daha iyi gibi.bu mevsimde daha kötü oluyorlar maalesef malum hava kirliliği.Allah tüm hastalara şifa versin insallah.böylesine özel bi gununuze denk gelmesi acı olmuş ama inşallah rahatlar o zamana kadar.kalbinizi ferah tutun allah herseyin hayirlisini versin.

İnşallah bi problem çıkmaz. havalardandır o bence. ama saklamanızı istemesine şaşırdım.

Benim babamda koah hastası şuanda hastanede yatıyor ne illet bi hastalıktır biliyorum Allah şifa versin başımızdan eksik etmesin. Dikkat edin sigara içirmeyin yanında asla, havalar malum soğuk çok dikkat edin öyle herkesle tokalaştırmayın yakın mesafede durmasın kimseyle helede grip olanlarla

Birde bence saklamayın bu hastalığı herkeste ona göre davranır dikkatli olur. Misal benim babamın hastalığını herkes bildiğinden kimse yanında sigara içmeye tokalaşmaya öpmeye teşebbüs etmez.

Benimde arkadasimin babasi bu hastaliga yakalandi cok cektiler adamcagiz koyde suan malum koy havasi daha temiz varsa boyle bir sansiniz gitsin kendine gelir ...Allah acil sifalar nasip etsin dugununuzdede cok kalmaz birara katilsin yeter sagligi herseyden daha onemli ama siz keske soyleseydiniz rahatsizligini ne var bunda insani bur durum hem lafta olmaz dugunde

benimde eniştem bu hastalıkta tedavi görüyor asta olmasına rağmen elinde sigara düşmez saklancak bi durum yok ayrıca bende 2010 yılından beri oksijen kullanırım geçmiş olsun

Rabbim şifa versin. Ama nie söylemiyo ki ya nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…