• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koc burclu erkekle evli olanlar.....

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
116
39
- Yurtdışı
selam kizlar,ben 7 senedir koc erkegi ile evliyim,dönem dönem zor günler gecirdigimiz oluyor,hele aceleci olmasiyla cok tartisiyoruz,veya buna benzer seyler suan aklima gelmiyor ama sizin esleriniz nasil koc burcunun özelliklerini tasiyormu?

hele ben gibi yengeçsen ....
bnde çok dertliyim valla
sabırsız ve çok kırıcı olabilio
keyfine düşkün..romantizmi sevmeyen hatta komik bulan
övülmeye bayılan ama eleştiriyi kabul etmeyen
daha da aklıma gelmioo
bide ii huylarını sayayım
çabucak ikna olan ki tavlamayla
öpmekten sarılmaktan bıkmayan
parayı ii kullanan.(bazende pinti oluo)
işinde başarılı
benim herif böle işte şekerim

hele ben gibi yengeçsen ....
bnde çok dertliyim valla
sabırsız ve çok kırıcı olabilio
keyfine düşkün..romantizmi sevmeyen hatta komik bulan
övülmeye bayılan ama eleştiriyi kabul etmeyen
daha da aklıma gelmioo
bide ii huylarını sayayım
çabucak ikna olan ki tavlamayla
öpmekten sarılmaktan bıkmayan
parayı ii kullanan.(bazende pinti oluo)
işinde başarılı
benim herif böle işte şekerim

evet sabirsiz ve kirici olabiliyor benimkide,kaybetmeyi asla kabullenemiyor,hep övülsün istiyor bazen kendi kendine över :))
iyi huyuda evet hep sarilayim sarmas dolas olalim ister,calismayi cok seviyor evde durmaya dayanamiyor.

Ben koç erkeğiyle evli değilim ama dünyalar tatlısı bir aşkım var kaydirigubbakcemile4 Bizde bu aralar sorun yaşıyoruz. Dediğim dedik birisi. Çok inatcı, Aslında koçlar kinci olmaz ama o çok kinci. Ve sabırsız değil, aksine çok sabırlı ama öfke patlamaları beni mahvediyor. Bende koç burcuyum her an kavgaya hazırdım önbceden ama çok duruldum. Artık öfke patlamalarına gelemiyorum. Çok şükür düzeltmeye başladı bu huyunu. Karşısındaki kişinin ilgisini kaybettiğini anladığı an onu kıskandırmak için yapmıcakları şey yok. Canım ablam sen bide evliymişsin. Çokmu zor? Gözüm korku birden kaydirigubbakcemile3

Ben koç erkeğiyle evli değilim ama dünyalar tatlısı bir aşkım var kaydirigubbakcemile4 Bizde bu aralar sorun yaşıyoruz. Dediğim dedik birisi. Çok inatcı, Aslında koçlar kinci olmaz ama o çok kinci. Ve sabırsız değil, aksine çok sabırlı ama öfke patlamaları beni mahvediyor. Bende koç burcuyum her an kavgaya hazırdım önbceden ama çok duruldum. Artık öfke patlamalarına gelemiyorum. Çok şükür düzeltmeye başladı bu huyunu. Karşısındaki kişinin ilgisini kaybettiğini anladığı an onu kıskandırmak için yapmıcakları şey yok. Canım ablam sen bide evliymişsin. Çokmu zor? Gözüm korku birden kaydirigubbakcemile3

aslinda cok zor degil canim,kavga esnasinda birden parliyor saniyeler sonra tekrar sünüyor,biraz kini var ama haklida olsa haksizda olsa geri konusmaya baslaya özür dileyen kendisiyerimseniben,sabir söyle var bir isi yapicaksa ,veya alicaksa bisey hemen 10 dakkada olsun der ,bende boga burcuyum koc boga anlasiyoruz iste 7 yildir,kiskanc ve sevgisini her sekilde belli ediyor,cok romantik olmasada yardim etmesiyle ,konusmalariyla felan belli ediyor .

Bir koç erkeğiyle evleneceğim inşallah.

Hem zor hem çok kolay koç erkekleri,

Dediğim dedik,inatçı,herşeyin en iyisini ben bilirim tavırları bazen çok sıkıcı olabiliyor.

hele benimkisi yemek hastasi ,cani sikkin olsun mutlu olsun benimle kavgalida olsa yemeklerimi yer,acliga dayanamiyor ,5-6 ögün tika basa yer,ama kilo hic almiyor yaaaa ben arada aliyorum veriyorum o hala ayni sinir bir durum

benim erkek arkadaşımda koç burcu...:asigim:,

kendine güveni tavan durumda.. hep o haklıdır

birde çok nazlı onada diyorum senmisin kız benmi:olmaz:

sabırsızlık huyu var birde dediğiniz gibi.. yani 5 dakka beklese 5 gün beklemiş gibi tavır yaparrnaniknanik

hele benimkisi yemek hastasi ,cani sikkin olsun mutlu olsun benimle kavgalida olsa yemeklerimi yer,acliga dayanamiyor ,5-6 ögün tika basa yer,ama kilo hic almiyor yaaaa ben arada aliyorum veriyorum o hala ayni sinir bir durum

aynan valla< aynen
açlıktan öelecem lafı en çok kullandığı cümle

benim erkek arkadaşımda koç burcu...:asigim:,

kendine güveni tavan durumda.. hep o haklıdır

birde çok nazlı onada diyorum senmisin kız benmi:olmaz:

sabırsızlık huyu var birde dediğiniz gibi.. yani 5 dakka beklese 5 gün beklemiş gibi tavır yaparrnaniknanik

evet ya çok nazlı gerçekten

canım bizimkide çok kincil valla
bnce kincil oluyo bunlar

Arkadasim ayniyiz anlasilan seninle...
bende koc buruyum sevgilimde koc burcu...
benimki nedendir bilmiyorum ama cok kirilgan ya... helede su son zamanlar bisey dedigim zaman hemen morali bozuluyor...veya suan askerde ondanda kaynaklaniyordur
ama yoksa cok iyi anlasiyoruz biraz taht kavgamiz oluyo...kimin sözü gecicek diye ama iyi anlasiyoruz cook sükürr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kavga olarak bizde kavga ettigiimiz zamanalr oluyor ben ona o bana derken susturan taraf o oluyo bizde...
tamam diyo konusma duymak istemiyorum diyo moralim bozulkuyo diyo... mecburen
bende askerlik yüzünden alttan aliyorum...napayim...bitsin asklerik görür o delikafaduldenzemuszemus

vala koc burucu cok iyidir hasdir ama damarina basmiycaksin bende onun gibi oldugum icin onu cogu zaman cok iyi anliyorum...hem avataj hemde dezavantaj bence ayni burctan olmamiz...:icecream:

Back
X