Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hele ben gibi yengeçsen ....
bnde çok dertliyim valla
sabırsız ve çok kırıcı olabilio
keyfine düşkün..romantizmi sevmeyen hatta komik bulan
övülmeye bayılan ama eleştiriyi kabul etmeyen
daha da aklıma gelmioo
bide ii huylarını sayayım
çabucak ikna olan ki tavlamayla
öpmekten sarılmaktan bıkmayan
parayı ii kullanan.(bazende pinti oluo)
işinde başarılı
benim herif böle işte şekerim
Ben koç erkeğiyle evli değilim ama dünyalar tatlısı bir aşkım varBizde bu aralar sorun yaşıyoruz. Dediğim dedik birisi. Çok inatcı, Aslında koçlar kinci olmaz ama o çok kinci. Ve sabırsız değil, aksine çok sabırlı ama öfke patlamaları beni mahvediyor. Bende koç burcuyum her an kavgaya hazırdım önbceden ama çok duruldum. Artık öfke patlamalarına gelemiyorum. Çok şükür düzeltmeye başladı bu huyunu. Karşısındaki kişinin ilgisini kaybettiğini anladığı an onu kıskandırmak için yapmıcakları şey yok. Canım ablam sen bide evliymişsin. Çokmu zor? Gözüm korku birden kaydirigubbakcemile3
hele benimkisi yemek hastasi ,cani sikkin olsun mutlu olsun benimle kavgalida olsa yemeklerimi yer,acliga dayanamiyor ,5-6 ögün tika basa yer,ama kilo hic almiyor yaaaa ben arada aliyorum veriyorum o hala ayni sinir bir durum
benim erkek arkadaşımda koç burcu...:asigim:,
kendine güveni tavan durumda.. hep o haklıdır
birde çok nazlı onada diyorum senmisin kız benmilmaz:
sabırsızlık huyu var birde dediğiniz gibi.. yani 5 dakka beklese 5 gün beklemiş gibi tavır yaparrnaniknanik
Ben koç erkeğiyle evli değilim ama dünyalar tatlısı bir aşkım varBizde bu aralar sorun yaşıyoruz. Dediğim dedik birisi. Çok inatcı, Aslında koçlar kinci olmaz ama o çok kinci. Ve sabırsız değil, aksine çok sabırlı ama öfke patlamaları beni mahvediyor. Bende koç burcuyum her an kavgaya hazırdım önbceden ama çok duruldum. Artık öfke patlamalarına gelemiyorum. Çok şükür düzeltmeye başladı bu huyunu. Karşısındaki kişinin ilgisini kaybettiğini anladığı an onu kıskandırmak için yapmıcakları şey yok. Canım ablam sen bide evliymişsin. Çokmu zor? Gözüm korku birden kaydirigubbakcemile3
aynan valla< aynen
açlıktan öelecem lafı en çok kullandığı cümle
ben dargin olalim bisey canim istemez ama o tikinir ayni andada laf yetisridir,yemek hayatinda vazgecilmeyenlerin arasinda :))