koca bir 5 senenin ardindan sonunda bende hamileyimmmmmmm..

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.300
20
158
- Yurtdışı
kizlar bende 5 senedir bekliyordum bu guzel duyguyu yasamak icin.gecen hafta test yaptim cok net 2 tane cizgi cikti.inanamadimmm.soook oldum.adetimin uzerinden 2 ay gecti.adetlerim coook duzensizdir bu arada.zaten o yuzden olmuyodu bebegim.neyse sabah kalktim 2 test daha yaptim.aksamki bozuktur diye.onlarda gayet net pozitif cikti.ama halen inanamadim.bu arada doktora gidemedim.bayram tatili girdi araya.bu haftada randevu alamadk.gelecek haftayi bekleyecegiz.yurtdisinda yasiyorum.kan testide olmadim.belirtilerim cok bariz degil memelerimde hassasiyet var,ara ara mide yanmasi,istahsizlik.sizce bende hamilemiyim?
$07092011446.webp $07092011447.webp $07092011445.webp

canım testlerin 1 i bozuk diyelim hepsi birbirinden farklı testlerin onlardamı bozuk. hamilesin bence ama bir doktora gitmeden belli olmaz. inşallah hayırlısı bakalım.

tebrik ederim seni canııım barizzz bağırıyo bebeğin ben burdayım diyeeee :)) darısı başıma inşallah...

Allah tamamına erdirsin inşallah canım...

Gözün aydın, darısı isteyen herkese olsun...

canım hayırlı olsun. büyük bir ihtimalle hamilesin. 3 test üçü de pozitif. Ve belirtileri de yaşamışsın....
İnşallah hayırla sonuçlanır...

cevap atip iyi dileklerde bulunan arkadaslar hepinize cook tsk.Allah isteyen herkeze bu guzel duyguyu yasatsin en kisa zamanda

kizlar bende 5 senedir bekliyordum bu guzel duyguyu yasamak icin.gecen hafta test yaptim cok net 2 tane cizgi cikti.inanamadimmm.soook oldum.adetimin uzerinden 2 ay gecti.adetlerim coook duzensizdir bu arada.zaten o yuzden olmuyodu bebegim.neyse sabah kalktim 2 test daha yaptim.aksamki bozuktur diye.onlarda gayet net pozitif cikti.ama halen inanamadim.bu arada doktora gidemedim.bayram tatili girdi araya.bu haftada randevu alamadk.gelecek haftayi bekleyecegiz.yurtdisinda yasiyorum.kan testide olmadim.belirtilerim cok bariz degil memelerimde hassasiyet var,ara ara mide yanmasi,istahsizlik.sizce bende hamilemiyim?
Eki Görüntüle 252635 Eki Görüntüle 252636 Eki Görüntüle 252637

Bencede melegın burdayım dıye bagırıyor ılkfırsatta dr gıtmeyı ıhmal etme, ınsallah sorunsuz rahat bır hamıleleık gecırıp melegını kucagına saglıkla mutlulukla alırsın.. dualarım senınle.....

Bencede melegın burdayım dıye bagırıyor ılkfırsatta dr gıtmeyı ıhmal etme, ınsallah sorunsuz rahat bır hamıleleık gecırıp melegını kucagına saglıkla mutlulukla alırsın.. dualarım senınle.....

ins canim benim ya.darisi senin basina.en kisa zamanda.benimde dularm seninle

Eki Görüntüle 252635 Eki Görüntüle 252636 Eki Görüntüle 252637

:nazar: :nazar: tebrik ederim canım. :71: :71: İnşallah bebişini kucağına almak nasip olur. :emir_bebek: Allah bir avazda kurtarsın. :49:

canım benım allah analı babalı huzurlu mutlu bebekler nasıp edr ınşallah darısı benım ve ıteyen herkesın basına inşallah agrısız sızısız kolay dogumlar saglıklı bebek nasıp eder cok sevındım hayırlı ugurlu olsun sıze mutluluk getırsın inşallah:54::nazar::1::46::48:

Back
X