Koca bir burun :(

Dilrubaaaa

Web Tasarım Aşk'tır ! ♥
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
669
240
83
Kizlar ameliyat oldum. Bugün 5. Günüm. Cok agrim sizim yok. Morlugumda yok denecek kadar az. Cok hafif sisim var. Ama burnum cok buyuk gorunuyor.. eskisindende buyuk... acaba kuculecek mi zamanla?

Alcimda tamponumda henuz çıkmadı. Sali gunu cikacak. Ayin 5inde yani..

Ama bu koca burun morelimi çok bozuyor. Doktor uzulme kuculecek suan neredeyse iki kati daha cok yeni sabirli ol diyor ama.. kurt düştü iste...

Bence panie gerk yok büyük olması iyidir küçülecek daha da incelecek ya küçük olsaydı dönüşü de yok biraz sabir

Üzmeyin kendinizi ameliyat olanların hepsi böyle bir şok geçiriyor sonra da ayy bu ne domuz burun'dan ay ne güzel burun moduna geçiyorlar :)

Benim burnum ilk gunlerdekine gore yarısı kadar küçüldü;)şekli bile okdr değşioki şuan gördüğün seni sakın üzmesin benim 9ay oldu ve inanılmaz küçüldü

Benim burnum ilk gunlerdekine gore yarısı kadar küçüldü:KK66:şekli bile okdr değşioki şuan gördüğün seni sakın üzmesin benim 9ay oldu ve inanılmaz küçüldü

Çok mutlu oldum sizin adınıza da. Umarım bende de öyle güzel sonuçlanır :KK9:

kızlar bu şişlik beni de korkutuyor. Şubat ortasında ameliyat olacam sanırım ama tam bir ay sonra mart ortası yurt dışına çıkacam. Yani burnum ameliyattan bir ay sonra çok mu şiş olacak ? :KK17:

kızlar bu şişlik beni de korkutuyor. Şubat ortasında ameliyat olacam sanırım ama tam bir ay sonra mart ortası yurt dışına çıkacam. Yani burnum ameliyattan bir ay sonra çok mu şiş olacak ? :KK17:

Doktorum alci ciktiktan sonra ilk 3 hafta keşke olmasaydim. Eskisinden daha kötü oldu diyeceksin. Ama sonra cok beğeneceksin dedi bana. Alci 1 hafta kaldığına gore tam 1 ay oluyor. Yani yavas yavas toplamaya başlamış olursunuz sanirim. Tabi insallah bende. :KK51: tam 1 ay sonra ki sürecimi yine yazarim ben size. Ocak 29 da tam 1 aylik oluyor burnum :KK49: suan kazulet gibi olsada o zaman kuculcegini umud ediyorum :KK68:

Simdi alcinin ve skilonun cikartilmasi icin hastaneye gidiyorum. Umarim cnm cok yanmaz

Benim burnum ilk gunlerdekine gore yarısı kadar küçüldü:KK66:şekli bile okdr değşioki şuan gördüğün seni sakın üzmesin benim 9ay oldu ve inanılmaz küçüldü
Canım ne zaman burnun oturmaya başladı senin ilk günlerdekine göre yarısı kadar küçüldü derken tahminen kaçıncı ayında oturmaya başladı

Back
X