• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca kayınvalide o bu şu! !!

Madam1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
38
13
3
33
Arkadaslar 16 haftalik hamileyim,esimin ailesi izmir de bizse Istanbulda 1 2 günlügüne gidelim diyor. .daha once 2 kez bebegimi kaybettim malesef..Düşük tehlikem yok fakat bel agrim ve yoğun kasik agrim var ilaç kullanıyorum.Ben gelemem gibi konuştum bu sefer de Trip atıyor napacagmi sasirdim doktora soracağım ama yine de size de bir danışmak istedim..

Arkadaslar 16 haftalik hamileyim,esimin ailesi izmir de bizse Istanbulda 1 2 günlügüne gidelim diyor. .daha once 2 kez bebegimi kaybettim malesef..Düşük tehlikem yok fakat bel agrim ve yoğun kasik agrim var ilaç kullanıyorum.Ben gelemem gibi konuştum bu sefer de Trip atıyor napacagmi sasirdim doktora soracağım ama yine de size de bir danışmak istedim..
Böyle bir riski göze almak istemediğini söyle kendisi gidip gelsin

16 haftalik artık düşük tehlikesi pek olmaz.
O ağrılar öyle yada böyle var zaten.
Eğer oraya gittiğinde sana ekstra bir iş yükü binmeyecekse git, hava değişikliği olur.

Risk yoksa gidin sizin içinde değişiklik olur.
Doktor onay veriyorsa bizim için sorun yok.

Aslında gitmek istemiyorum sevmiyorum kendilerini pek fazla zaten izmire gideli 3 hafta henüz olmadı. .yani aylardır veya senelerdir orada değiller. .

Bencede gitme arabada o yol cekilmez kac saat sürüyor onuda bilmiyorum da neyse. Ama zaten yeni gitmisler diyorsun esin yalniz gitsin madem seni hamile halinle zorlayacagina

Aslında gitmek istemiyorum sevmiyorum kendilerini pek fazla zaten izmire gideli 3 hafta henüz olmadı. .yani aylardır veya senelerdir orada değiller. .

İnsan ilişkilerini yoluna koymak yerine gebeliği bahane edip kaçak oynamayi dogru bulmuyorum. Sevmiyorsaniz mesafeli davranın, yüz göz olmayın ama en temel şekilde saygınızı koruyup iletişimi sürdürün.
Eşiniz ailesinin yaşadığı yeri görmek istiyordur belki. Bir kaç günden kimseye bir şey olmaz. Eğer gebelik için bir mahsuru yoksa gidin

16 haftalik artık düşük tehlikesi pek olmaz.
O ağrılar öyle yada böyle var zaten.
Eğer oraya gittiğinde sana ekstra bir iş yükü binmeyecekse git, hava değişikliği olur.
6. Aya kadar düşük riskim 6. Aydan sonra da erken doğum riskim vardı ve 36 haftalık doğdu oğlum.. ne yazık ki böyle riskler olabiliyo.. 2 de düşüğü olduğu için dikkat etmeli bence..

İnsan ilişkilerini yoluna koymak yerine gebeliği bahane edip kaçak oynamayi dogru bulmuyorum. Sevmiyorsaniz mesafeli davranın, yüz göz olmayın ama en temel şekilde saygınızı koruyup iletişimi sürdürün.
Eşiniz ailesinin yaşadığı yeri görmek istiyordur belki. Bir kaç günden kimseye bir şey olmaz. Eğer gebelik için bir mahsuru yoksa gidin
Derdim Kaçak oynamak degil sorunlar olmasına rağmen yine de gitmeden önce 3 4 kez gittim hiç bir şekilde kacmadan iletisime geçmeye çalıştım kendileri pek orali olmuyor o yüzden en azından bir süre yüzlerini ve yüzümü gormelerini istemiyorum..

6. Aya kadar düşük riskim 6. Aydan sonra da erken doğum riskim vardı ve 36 haftalık doğdu oğlum.. ne yazık ki böyle riskler olabiliyo.. 2 de düşüğü olduğu için dikkat etmeli bence..
Doktorum zaten özellikle dinlenme gerektiğini söyledi ..diğer bebeğimi de 15 haftalik kaybettim..

Doktorum zaten özellikle dinlenme gerektiğini söyledi ..diğer bebeğimi de 15 haftalik kaybettim..
Ah bende o haftalarda kanama geçirmiştim ve 2 hafta dut gibi yatmıştım.. doktorunuzdan rica etseniz eşinize de söylesin durumu.. bi de trip çekmeyin bu halinizle.. uyuz bu adamlar ya en destek olmaları gereken dönemde illa bi kılçıklık yapıyolar

Ah bende o haftalarda kanama geçirmiştim ve 2 hafta dut gibi yatmıştım.. doktorunuzdan rica etseniz eşinize de söylesin durumu.. bi de trip çekmeyin bu halinizle.. uyuz bu adamlar ya en destek olmaları gereken dönemde illa bi kılçıklık yapıyolar
Hamilelik zaten çok sıkıntılı ama işte kadının halinden yine kadin anlıyor yasamadiklari için sanırım daha soguk davranıyorlar. Kv olan anlasmazligimiz sebebiyle gitmekten vazgeciyorm sanıyor .o da bir sebep tabi ki ama büyük bir etken değil. .

Hamilelik zaten çok sıkıntılı ama işte kadının halinden yine kadin anlıyor yasamadiklari için sanırım daha soguk davranıyorlar. Kv olan anlasmazligimiz sebebiyle gitmekten vazgeciyorm sanıyor .o da bir sebep tabi ki ama büyük bir etken değil. .
Siz tatlılıkla söyleyin bi de annemle hiçbi alakası yok deyin.. zaten yeni gittiler de falan da filan demeyin iyice zıtlaşıp tatsızlık çıkarmasın..

2 tane düşükten sonra bu bebeğimi kaybetmek istemiyorum lütfen anlayışlı ol bu ikimizin bebeği deseniz yumuşamaz mı?

Bence gitmek istemiyorsunuz ve bebeği bahane ediyorsunuz

Zaten gitmek zorunda değilsin ki canım, hiç gidesim yok istemiyorum evimde kalmak istiyorum diyebilirsin.

Zaten gitmek zorunda değilsin ki canım, hiç gidesim yok istemiyorum evimde kalmak istiyorum diyebilirsin.
Ah avukatcım bu cinsler senin o söylediklerinden zerre anlamıyolar üstüne bi de sinir yapıyo bu cümleler bu tip kocalarda.. keşke bu kadar basit olsa :(

Ah avukatcım bu cinsler senin o söylediklerinden zerre anlamıyolar üstüne bi de sinir yapıyo bu cümleler bu tip kocalarda.. keşke bu kadar basit olsa :KK43:
Anladım, e şey de yapabilir.
Yani ben hamile olsam derim ki gaz sancısı çekiyorum çok fenayım gidemem.
Ona göre yani.
O zaman mecbur bırakır herhalde, gel anamın evinde pırtla diyecek hali yok de mi? Hehe

Canim gitmek istemesem İstanbuldayken de gitmezdim..eşimin hatrina haftada 3 kez gitmisligim var ama yol uzak ve gerçekten yoruluyorum..bahane edecek birsey yok yakın olsa yine giderim..

Anladım, e şey de yapabilir.
Yani ben hamile olsam derim ki gaz sancısı çekiyorum çok fenayım gidemem.
Ona göre yani.
O zaman mecbur bırakır herhalde, gel anamın evinde pırtla diyecek hali yok de mi? Hehe
:D sezaryenden çıktım odada eşim kv kp görümce enişte ve kendi annem vardı.. hemşire geliyo habire gaz çıkardınız mı diye.. zaten barsak tembelliğim var bi de doluştular odaya sülalece.. eniştem ne dese beğenirsin rahatça pırtlat (kibarcasını yazdım) biz yabancı değiliz dedi.. çüş artık bi gidin de rahat edeyim dediydim :)) eşimin yanında yapmıyom sülalenin yanında pırtlıycam ba ba ba :))

Back
X