Koca-Man sorun artık

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
Merhaba 2,5 aylik bi bebegim var lohusalik donemi dahil hep yanlizdim.Bu duruma alistim bebegimle arkadas oldum ama gundelik islere yetisemez oldum.Haftada bi en azindan esim isten geldiginde supurge vs yapiyorum ama birden bire bagirmaya basladi ben varken evde yapma beni mi bekliyosun diyor evet seni bekliyorum diyorum cunku cocukla nasil yapacagim supurge bu.Hic tahammulu yok aksama is birakma oturalim sohbet edemicek miyim seninle diye bagirip cagirdi dustan cikiyorum hadi cocuk acikti cocuk agliyo diyip duruyo hep iki ayagim bi pabucta kosturmaca tam mutfaga gidicem ya da camasir vs hemen uyucam diyor.Bi on dk ilgilen bebisle diyorum bes dakika sonra isyan ediyor.Artik cok zoruma gidiyor.İsten gelir gelmez bebege kosuyor gun arasida geliyor isten.Ama ben bak dedigim zaman hemen uyuyo.İyice anlayissiz oldu.Hafta sonu gezdiriyor bizi surekli bisiler yapmak istiyor guzel zaman geciriyoruz.Bi gun tatilim var diyip duruyor.Evin icinde hep kosturuyorum pesimde surekli bak acikti bak altina yapti sanki hadi bitir isini diye..sonra dedim napiyorum Bana bak beni zorlama artik niye cocuk cocuk diye tutturdun len dedim hala daha aksama birakma bi is diyor ki arada bi oluyor.

Son düzenleme:
Güle güle büyüt bebeğini.Çok yeni daha.Lohusasın.Evinde yeni bir can var,ona alışma sürecindesin.Bu zamanlarda yorgun ilgisiz ve yalnız hissetmen normal.Eşin de sağolsun yangına körükle gidiyor.
Yardımcı olacak kimsen yok mu?Gündüz bir iki saat gelse o bile yeter sana.

Bazi erkeklerin dogum surecine adapte olmalari cok farkli oluyor. Evet cocugu seviyorlat ama kabullenemiyorlar. İşler konusunda sana tavsiyem sal gitsin. Yani niye herseye yetismek zorunda hissediyorsun ki kendini. Evet aksam yapma o konuda hakli ama birak ev bir hafta degil 15 20 gun supurulmemis olsun. Kocan soylenirse de gayet sakin bir uslupla evet hayatim seni anliyorum bu durumdan ben de cok rahatsizim ama yetisemiyorum, sana cocuga bak da yapayim desem sen zaten tum gun yoruluyorsun bi de aksam supurge sesiyle basini agritmak istemiyorum ama yapacak bisey yok. Ya izinli olduğun gun yardim edeceksin ya da 15 de bir bi kadin ayarlayalim de. Ama dedigim gibi olay bunu gayet sakin ve sevecen soyleyebilmek. Tartisarak soylersen aksama kadar evdesin kendin yap olayina doner is.
Cinsellik konusuna gelince dikislerinden falan cekiniyordur. Benim esim aylarca dudagimdan opmedi o dudakla cocugu opuyrsun diye dusun yani.

Güle güle büyüt bebeğini.Çok yeni daha.Lohusasın.Evinde yeni bir can var,ona alışma sürecindesin.Bu zamanlarda yorgun ilgisiz ve yalnız hissetmen normal.Eşin de sağolsun yangına körükle gidiyor.
Yardımcı olacak kimsen yok mu?Gündüz bir iki saat gelse o bile yeter sana.
Maalesef kimse yok herkes calisiyo kayinvalide anne teyze vs onun disinda geliyolar haftada bi yarim saat cocugu sevip gidiyolar :/ :(

Bazi erkeklerin dogum surecine adapte olmalari cok farkli oluyor. Evet cocugu seviyorlat ama kabullenemiyorlar. İşler konusunda sana tavsiyem sal gitsin. Yani niye herseye yetismek zorunda hissediyorsun ki kendini. Evet aksam yapma o konuda hakli ama birak ev bir hafta degil 15 20 gun supurulmemis olsun. Kocan soylenirse de gayet sakin bir uslupla evet hayatim seni anliyorum bu durumdan ben de cok rahatsizim ama yetisemiyorum, sana cocuga bak da yapayim desem sen zaten tum gun yoruluyorsun bi de aksam supurge sesiyle basini agritmak istemiyorum ama yapacak bisey yok. Ya izinli olduğun gun yardim edeceksin ya da 15 de bir bi kadin ayarlayalim de. Ama dedigim gibi olay bunu gayet sakin ve sevecen soyleyebilmek. Tartisarak soylersen aksama kadar evdesin kendin yap olayina doner is.
Cinsellik konusuna gelince dikislerinden falan cekiniyordur. Benim esim aylarca dudagimdan opmedi o dudakla cocugu opuyrsun diye dusun yani.
Herseye yetismeye calisiyorum cidden bebekle cok zor oluyor birde anakucaginda hangi odaya girsem mutfaga vs yanimda tasiyorum zaten o da kadin tutalim boyle giderse dedi ama ben de yarin oburgun kalkip bunu soyler diye istemedim.Herseye tamam cok yoruluyor bankaci ve gec geliyor cogu zaman asiri kilo kaybetti farkindayim o kadar zayifki doktora gidelim diyorum gidiyo muyuz diyorum ben gittim diyor ilac getiriyor ama duzenli kullanmiyorda.Bir deri bir kemik kaldi abartisiz.Bunlarin disinda mutluyum cok sukur Allah baska dert vermesin ama bana zerre yardimci olmamasi canimi skyo hamileyken hic boyle degildi hic bi konuda.

evde biri yokken dus almanin bile neredeyse imkansiz oldugu zamanlar:KK43:

bir kac aya gececek bunlar ama esine su zamanlardaki kirginligin unutulmayacak. sohbet edemeyecek miyiz dedigi anlarda ben olsam oturur uzuuuun uzuuuun anlatirdim halimi. sonucta sen de ayaklarini uzatip cayini icmek varken camasirla bulasikla ugrasmaya bayilmiyosundur.

saka yollu degil de sana sorun gelen ne varsa adam akilli anlat. yazdigin kadariyla esin anlayacak biri gibi geldi bana.

E cicim ayları bitti
Evlilik bu hele çocuktan sonra gerçek yüzleri çıkıyor zaten
Zaten çoğu kadının problemi bu
Çocuktan sonra ve önce diye evlilik ikiye ayrılıyor
Evliliğin yalın halini tüketip den haline geliniyor
Sabır sukunet lazım
İnan o kadar çok kadın bu konularda yazmışki
Sadece sabır ve yüzünde gülümseme olsun
Kendin için değilsede beben için çocuk senin üzüntünü hisseder ve duygularına yansır daha hırçın olur
Eşini de anla yorgundur
O da seni anlasın demeyeceğim anlamazlar çünkü
Sabır sukunet güleryüz ile zor günler aşılacaktır

Emzirme hariç geriye kalan herşeyi yapmak için 3.bir kol yada bacağa ihtiyacı yok ..bu bebek ikinizin , ev işleri de öyle .. paşazade yardım edemiyorsa yardımcı tutsun ..

Al karşına güzel bir konuş ..anlamıyorsa çemkir :) ondan da anlamıyorsa al bebisini git annenin evinde bir süre kafa tatili yap ..

Bebisin sağlıkla büyüsün. .

evde biri yokken dus almanin bile neredeyse imkansiz oldugu zamanlar:KK43:

bir kac aya gececek bunlar ama esine su zamanlardaki kirginligin unutulmayacak. sohbet edemeyecek miyiz dedigi anlarda ben olsam oturur uzuuuun uzuuuun anlatirdim halimi. sonucta sen de ayaklarini uzatip cayini icmek varken camasirla bulasikla ugrasmaya bayilmiyosundur.

saka yollu degil de sana sorun gelen ne varsa adam akilli anlat. yazdigin kadariyla esin anlayacak biri gibi geldi bana.

Ya oyle anlayissiz biri degil cidden ama hep bahanesi uykusu ve yorgun olmasi.Uzun uzun anlatincada hep sikayet ediyosun ben elimden geleni yapiyorum diyo ama yine yapicagini yapiyo.Bende aksamlari dizi izlemek istiyorum en azndan arada bi ama hic bos durmuyorum ki anlamiyorum hic bi isim yok desem yine cikiyo yine cikiyo.E kendinin de istekleri bitmiyor kahve icelim mi cay yapar misin ama tek olmak istemiyor kucaginda cocukla evde beni takip etmesi cok canimi skyo.Artik isyan ettigim zamanlarda kaciyo hemen sonra dirdir mi ediyosun diyo

Emzirme hariç geriye kalan herşeyi yapmak için 3.bir kol yada bacağa ihtiyacı yok ..bu bebek ikinizin , ev işleri de öyle .. paşazade yardım edemiyorsa yardımcı tutsun ..

Al karşına güzel bir konuş ..anlamıyorsa çemkir :) ondan da anlamıyorsa al bebisini git annenin evinde bir süre kafa tatili yap ..

Bebisin sağlıkla büyüsün. .
Aminn tesekkur ederim.Pasazade anlamiyor.Tertemiz ev utusuz giydirmiyorum hersey yapiyorum istiyorum ki duzenli olalim utu yapicam bosver ee gunduz emzirmek cok uzun suruyor zaten bebegi tek basina yikama beni bekle diyor onun bile farkinda degil dogdugundan beri tek basima yikiyorum sana ihtiyacim yok yeterki soylenme sus diyorum cunku beraber yikadigimizda hemen kaciyor gunduz dus alicaksam cocuguda aliyorum banyoya reva mi bu ama demiyoki beni bekle ne zaman dusa girsem o oldugunda maratondaymis gibi yikanmak zorunda kaliyorum bu konular disinda anlasiyoruz hamileyken boyle degildi.Bulasik bile hallediyodu kendi kendne

Aminn tesekkur ederim.Pasazade anlamiyor.Tertemiz ev utusuz giydirmiyorum hersey yapiyorum istiyorum ki duzenli olalim utu yapicam bosver ee gunduz emzirmek cok uzun suruyor zaten bebegi tek basina yikama beni bekle diyor onun bile farkinda degil dogdugundan beri tek basima yikiyorum sana ihtiyacim yok yeterki soylenme sus diyorum cunku beraber yikadigimizda hemen kaciyor gunduz dus alicaksam cocuguda aliyorum banyoya reva mi bu ama demiyoki beni bekle ne zaman dusa girsem o oldugunda maratondaymis gibi yikanmak zorunda kaliyorum bu konular disinda anlasiyoruz hamileyken boyle degildi.Bulasik bile hallediyodu kendi kendne
Tamam da bi ders vermek gerekmez mi ? Boşa demiyorum sadece azıcık ayarlarıyla oyna :) dırdır edip kafanı sisirmekten vazgeçsin ..akşama kadar bebek ve ev işiyle o kafa zaten patlayacak kıvama geliyordur ..

E cicim ayları bitti
Evlilik bu hele çocuktan sonra gerçek yüzleri çıkıyor zaten
Zaten çoğu kadının problemi bu
Çocuktan sonra ve önce diye evlilik ikiye ayrılıyor
Evliliğin yalın halini tüketip den haline geliniyor
Sabır sukunet lazım
İnan o kadar çok kadın bu konularda yazmışki
Sadece sabır ve yüzünde gülümseme olsun
Kendin için değilsede beben için çocuk senin üzüntünü hisseder ve duygularına yansır daha hırçın olur
Eşini de anla yorgundur
O da seni anlasın demeyeceğim anlamazlar çünkü
Sabır sukunet güleryüz ile zor günler aşılacaktır
Zaten uzgun bile olsam hep gulumsuyorum bebegime
Gunler boylece akıp geciyor iste..

Beni anlatmışın resmen suan kocacım mışıl mışıl uykuda ben oglumu sallıom bu çocuk nie uyumuyo diom ayran yap dio :):halay::halay::halay::halay:

Beni anlatmışın resmen suan kocacım mışıl mışıl uykuda ben oglumu sallıom bu çocuk nie uyumuyo diom ayran yap dio :):halay::halay::halay::halay:
Hehe demekki bazi erkekler boyle oluyor :KK52: benimkide her aglayisinda ya da uyumadiginda gozunu acip emzir diyo sanki tek derdi emmek :KK53: karni tok istemiyo diyorum olsun sen dene diyip uyuyo senin oglus ne kadarlik

Back
X