- 28 Mayıs 2017
- 773
- 722
- 53
Merhaba 2,5 aylik bi bebegim var lohusalik donemi dahil hep yanlizdim.Bu duruma alistim bebegimle arkadas oldum ama gundelik islere yetisemez oldum.Haftada bi en azindan esim isten geldiginde supurge vs yapiyorum ama birden bire bagirmaya basladi ben varken evde yapma beni mi bekliyosun diyor evet seni bekliyorum diyorum cunku cocukla nasil yapacagim supurge bu.Hic tahammulu yok aksama is birakma oturalim sohbet edemicek miyim seninle diye bagirip cagirdi dustan cikiyorum hadi cocuk acikti cocuk agliyo diyip duruyo hep iki ayagim bi pabucta kosturmaca tam mutfaga gidicem ya da camasir vs hemen uyucam diyor.Bi on dk ilgilen bebisle diyorum bes dakika sonra isyan ediyor.Artik cok zoruma gidiyor.İsten gelir gelmez bebege kosuyor gun arasida geliyor isten.Ama ben bak dedigim zaman hemen uyuyo.İyice anlayissiz oldu.Hafta sonu gezdiriyor bizi surekli bisiler yapmak istiyor guzel zaman geciriyoruz.Bi gun tatilim var diyip duruyor.Evin icinde hep kosturuyorum pesimde surekli bak acikti bak altina yapti sanki hadi bitir isini diye..sonra dedim napiyorum Bana bak beni zorlama artik niye cocuk cocuk diye tutturdun len dedim hala daha aksama birakma bi is diyor ki arada bi oluyor.
Son düzenleme: