Koca-Man sorun artık

Erkeklerin geneli bole.. adapte olamiyolarmista:) bu kadin 9 ay tasiyip birde dunyaya getirdi.. onca aciyi cekti dikisler.. alinan kilolar vs bahsetmiyorum..bu kadina altina yapti diycene bi bez islak mendil alda sen degistir.

Is bitmez ama yapilmasida gerekiyo sonucta.. bi gomlekleri pantolonlari utulenmese onada laf ederler kesin...

Bebegin cokmu huysuz diycem? Bence birak ev daginik kalsin.. birak yemek yapma.. basimiza ne geliyosa bu mukemmel olma cabasindan geliyo...ilk zamanlar sanirim sacimj taranaya vakit bulamiyodum sen supurge acmak diyosun :)

Buarada bebegin uyudugunda supurge isini hallet.. uyanir deme onada alisiyolar..
Hic laf etmiyo ben havlulari dahil utuluyorum bana utuleme bosver diyor :(
Uyusada yanindan ayrilamiyorum ki inan sesini duyamicam diye evimiz de cok buyuk telsiz almistik bozuldu tikanirsa aglarsa duyamam diye korkuyorum.

Merhaba 2,5 aylik bi bebegim var lohusalik donemi dahil hep yanlizdim.Bu duruma alistim bebegimle arkadas oldum ama gundelik islere yetisemez oldum.Haftada bi en azindan esim isten geldiginde supurge vs yapiyorum ama birden bire bagirmaya basladi ben varken evde yapma beni mi bekliyosun diyor evet seni bekliyorum diyorum cunku cocukla nasil yapacagim supurge bu.Hic tahammulu yok aksama is birakma oturalim sohbet edemicek miyim seninle diye bagirip cagirdi dustan cikiyorum hadi cocuk acikti cocuk agliyo diyip duruyo hep iki ayagim bi pabucta kosturmaca tam mutfaga gidicem ya da camasir vs hemen uyucam diyor.Bi on dk ilgilen bebisle diyorum bes dakika sonra isyan ediyor.Artik cok zoruma gidiyor.İsten gelir gelmez bebege kosuyor gun arasida geliyor isten.Ama ben bak dedigim zaman hemen uyuyo.İyice anlayissiz oldu.Hafta sonu gezdiriyor bizi surekli bisiler yapmak istiyor guzel zaman geciriyoruz.Bi gun tatilim var diyip duruyor.Evin icinde hep kosturuyorum pesimde surekli bak acikti bak altina yapti sanki hadi bitir isini diye..sonra dedim napiyorum Bana bak beni zorlama artik niye cocuk cocuk diye tutturdun len dedim hala daha aksama birakma bi is diyor ki arada bi oluyor.
Sanki bizi anlattın benim eşimde öyleydi.. ama söylensede bakıyodu yine.. baktım olcak gibi değil bi yandan ağlayan bebek bi yandan söylenen koca.. güzel yemekler yapmadım hep aynı şeyler ev süpürmedim 10 gün eve süpürge değmedi içim içimi yesede yapmadım.. birgün annemler geldi bu hal ne dedi.. valla oğlum kolik anca yetişiyorum annem dedim gece uyumuyorum gündüz hep kucağımda.. annemde eşime bikaç nasihat verdi sonra düzeldi biraz en azndan homurdanmadan bakıyordu.. şimdi oğlan bir buçuk yaşında şükür bide babaya düşkün kafam rahat..

Çok yeni henüz zamanla rayına oturur.
Evde 2 yetişkin bir bebek var
Haftalık temizliği öteleyin biraz
Banyoya bebek uyuduğu zaman girin
Erkekler bu konuda gereken anlayışa be yazık ki sahip değiller

Canim sen onu bunu bos ver de esini zorla doktora gotur.Gerekirse aileleri sok araya alin goturun.Bana normal gelmedi bu kadar zayiflamasi.Insallah iyidir

Canim sen onu bunu bos ver de esini zorla doktora gotur.Gerekirse aileleri sok araya alin goturun.Bana normal gelmedi bu kadar zayiflamasi.Insallah iyidir
Aileleri de soktum soz verdi gitmedi o_O bu sabah bana kahvalti hazirlamis tavami yakmis ama olsun kendince dusunmus bisi demedim.Bisey olursa diye cok korkuyorum ona bana bebegime :( psikolojim mi bozuluyor ne

Back
X