KOCA SÖZÜ MÜ-ÇALIŞMAK MI

Calisin.kres icin 1yil faha bekleyin derim cunku 2yas senfromu var. Cocuk hircinlasir bu donem.esinizde babaanneden ayirdin boyle oldu der.suclu siz olursunuz.dayanabiliyorsaniz babaanne 3yasina kadar baksin sonra kres.ama siz çalışmayı birakmayin kafaniz dagilir sosyallesirsiniz hem

Merhaba kızlar
Düşünmekten başım çatladı artık tarafsız olarak bana akıl verebilecek tek siz varsınız Gelelim konuya
Benim iki yaşında bi kızım var kızıma babaannesi bakıyor 5 aylıktan beri ve kızım resmen babaannesine aşık :)
tabi artık bu durum can sıkmaya başladı kısaca anlatayım kızımı anaokuluna başlatacaktık ama kaynana kayınpeder v.b. dış sebebler den dolayı vazgeçtik şimdi eşim bana çalışma evde otur çocuğuna bak diyor ama ben çalışmak istiyorum çalışmazsak maddi olarak biraz sıkışıcaz çalışırsam kızıma babaannesi bakmaya devam edicek ve her aksam saatlerce babaanne diye ağlıcak şuan işyerin'de rahatım mutluyum huzurluyum hatta haftanın belirli günleri kızımı yanımda getirme şansımda var
Sizce kocamı dinleyip kızım bu dönemi atlatana kadar evde mi durayım yoksa çalışıcam diye ısrar edip kızıma babaannesimi baksın
kesinlikle çocuğun derim. bu yaşlar çok önemli. güvensizlik, terkedilme duygusu oluşuyor bu yaşlarda. ileride keşke diyeceğine varsın biraz sıkışıverin.

Merhaba kızlar
Düşünmekten başım çatladı artık tarafsız olarak bana akıl verebilecek tek siz varsınız Gelelim konuya
Benim iki yaşında bi kızım var kızıma babaannesi bakıyor 5 aylıktan beri ve kızım resmen babaannesine aşık :)
tabi artık bu durum can sıkmaya başladı kısaca anlatayım kızımı anaokuluna başlatacaktık ama kaynana kayınpeder v.b. dış sebebler den dolayı vazgeçtik şimdi eşim bana çalışma evde otur çocuğuna bak diyor ama ben çalışmak istiyorum çalışmazsak maddi olarak biraz sıkışıcaz çalışırsam kızıma babaannesi bakmaya devam edicek ve her aksam saatlerce babaanne diye ağlıcak şuan işyerin'de rahatım mutluyum huzurluyum hatta haftanın belirli günleri kızımı yanımda getirme şansımda var
Sizce kocamı dinleyip kızım bu dönemi atlatana kadar evde mi durayım yoksa çalışıcam diye ısrar edip kızıma babaannesimi baksın
Kızını kendin buyut.. Net

ben olsam kızım benm yerıme babanesını annesı gorecek kadar o duruma geldyse... aclıktan ölecek kadar maddı durumumuz kotu deglse kocamın dedgnı yapardım sanırım. ama herkesın durumu ysantısı farklı tabıkı bn kendı esıme göre yaptm degerlendrmeyı... katlanamazdm heralde cocugmn bnden ck bskasını sevmesıne

Back
X