- 19 Aralık 2024
- 17
- -3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Bibitmediniz
-
Yani bi insanı sırf kültür farklı diye nefret beslemek çok garip geliyor.Eşim ile aramda kültür farkı var onların yemeklerini yiyemiyorum ve yemek yaparken ağzına aldığı kaşığı tekrar tencereye koyuyorlar konuşmaları
çok kaba memleketlerimiz uzak olduğundan ailesini tanımıyordm ve sadece bir kız kardeşi var benden bir yaş büyük ama şımarık , yaşının yarısından az beyinli ve eşimin ailesi ona haşa tapıyor mal varlığını dahi daha çok ona vereceğini söylediler. Eşimle aram çok iyi ama ailesini özellikle de babasını ve kardeşini hiç sevmiyorum. Birkaç aylık bebeğim var sürekli onu görmek istiyorlar ama arama mesafe koymak istiyorum . Çünkü hem samimi gelmiyorlar hem de aşırı maddiyatçılar ve özelimize karışıyorlar . Telefondan eskisi gibi aramıyorum ayrı şehirlerdeyiz ama sürekli bana gelme bizim gitmemiz konusunu açıyorlar istisnasız her aramada , eskisi gibi gitmeyi de düşünmüyorum yalnz bu yetmiyor yani daha kökten bir çözüm lazım yardımcı olur musunuz?
Yani bi insanı sırf kültür farklı diye nefret beslemek çok garip geliyor.
Ama dersen ki bana iftira attı,eşimi bana karşı sürekli dolduruyor vs. O zaman başka.
Ayrıca kızlarına taparlar severler ayılır bayılırlar sanane ki.
Evlat osuruk gibidir herkesin ki kendine tatlı gelir
Algılarınızda problem var sanırım . Herkesin evladı kendine değerli ama kızlarını eşimden üstün görmeleri kendisi hata yaparken dahi abisinin kardeşinden özür dilemesini beklemeleri rvlat ayırmaları normal mi geliyor size kültür farkından nefret etmiyorum ayak uydurmakta güçlük çekiyorum sadece konu bu değil insan istemiyorsa zorlamazsın yaniYani bi insanı sırf kültür farklı diye nefret beslemek çok garip geliyor.
Ama dersen ki bana iftira attı,eşimi bana karşı sürekli dolduruyor vs. O zaman başka.
Ayrıca kızlarına taparlar severler ayılır bayılırlar sanane ki.
Evlat osuruk gibidir herkesin ki kendine tatlı gelir
Zaten uzak şehir dediğiniz adamlar sürekli ilgi ve merak gelip gitme peşindeler bugün ben seninle az iletişim kuruyorsam 10-15 defa hadi sitem ettin sonra durursun değil mi ? Veya hep siz gelin bir de biz gelelim 15 güne bir bebeğimle 8 saatlik yol dedikçe gitmeyince hiç gitmiyorum demiyorum sms senede 2-3 defa artık bezmez misin ?Zaten uzak şehirlerde olduğunuzu söylüyorsunuz daha ne istiyorsunuz kökten çözüm ne olabilir mesela hayret yani sizin kocanız o anne babadan çıkma emin olun o kültür farkı kocanizin genlerinde bile vardır belliki seviyorsunuz ama fark etmiyorsunuz
Herseyide bir sorun yapmayın ya
Aslında kültür farkı değil eşimin bana dediği bu siz de mi misafirliğe gittiğinizde 1 bardakta 20 kişiyle su mu içiyorsunuz? Veya sizin ağzınızdan bir şeyler yemeyince garipsiyor musunuz ? Görgü ile alakalı ama bunlarda böyleKültür farkı hepte evlendikten sonra meydana çıkar. Kocamı seviyorum ama ailesinden nefret ediyorum, bence en kökten çözüm suikast
Eşim kafana takma hallEşiniz bu duruma ne diyor ?
Aile mevzularını halledecek olan siz değilsiniz eşiniz .
Ne kadar garipsiniz ya eşim istediği kadar konuşsun gidip gelsin benim ailem sürekli görüntülü aramıyor sesli aradıklarında da eşine her defasında ver konuşalım ya da neden konuşmuyor demiyorlar torunları tabi görsünler de sürekli öi yani ben onlar için mi doğurdum ?Kültür farkınız var ama evlenirken bunu kabul etmiş oluyorsunuz. Size yapılan bir kötülük yok ciddi bir sorun yok. Mecbur görüşmek zorundasınız. Yok telefonu açmayayım gitmeyeyim gelmeyeyim bence sizin durumunuzda çok ütopik. Kökten bir çözüm eşinizden ayrılmanız. Çocuğunuz olmasa eşiniz tek gitsin denilir ama ortada çocuk var ve onların da torunu. Siz istiyorsunuz ki eşiniz ailesini silsinbir tuhafsınız
Eşim kafana takma hall
Ne kadar garipsiniz ya eşim istediği kadar konuşsun gidip gelsin benim ailem sürekli görüntülü aramıyor sesli aradıklarında da eşine her defasında ver konuşalım ya da neden konuşmuyor demiyorlar torunları tabi görsünler de sürekli öi yani ben onlar için mi doğurdum ?
Cidden bi bitmediniz :) sevmiyorsanız evlenmeseydiniz kafanıza silah dayadıklarını sanmıyorum evlenin diye, kökten çözüm boşanmak boşanın herkes kurtulsun.
Senin çözümün sana kalsın sağ lob çalışmıyorsa en azından sol lobu deneCidden bi bitmediniz :) sevmiyorsanız evlenmeseydiniz kafanıza silah dayadıklarını sanmıyorum evlenin diye, kökten çözüm boşanmak boşanın herkes kurtulsun.
Eşinizin Ağaç kavuğundan çıkmadığını kabul edin , eşinizde onlardan biri. Mal paylaşımında size daha çok verilseydi yine tepki verir miydiniz ? ( hak olan eşit paydır. )Eşim ile aramda kültür farkı var onların yemeklerini yiyemiyorum ve yemek yaparken ağzına aldığı kaşığı tekrar tencereye koyuyorlar konuşmaları
çok kaba memleketlerimiz uzak olduğundan ailesini tanımıyordm ve sadece bir kız kardeşi var benden bir yaş büyük ama şımarık , yaşının yarısından az beyinli ve eşimin ailesi ona haşa tapıyor mal varlığını dahi daha çok ona vereceğini söylediler. Eşimle aram çok iyi ama ailesini özellikle de babasını ve kardeşini hiç sevmiyorum. Birkaç aylık bebeğim var sürekli onu görmek istiyorlar ama arama mesafe koymak istiyorum . Çünkü hem samimi gelmiyorlar hem de aşırı maddiyatçılar ve özelimize karışıyorlar . Telefondan eskisi gibi aramıyorum ayrı şehirlerdeyiz ama sürekli bana gelme bizim gitmemiz konusunu açıyorlar istisnasız her aramada , eskisi gibi gitmeyi de düşünmüyorum yalnz bu yetmiyor yani daha kökten bir çözüm lazım yardımcı olur musunuz?
Hak olan eşit paydır gözümüz yok hiç vermesinler ama benim yanımda oğullarının gururunu incitip sana daha az verecez düğününde sana 1 çeyrek daha fazla takıldı demeleri üzdü eşine takılan altınları getir kardeşinki ile birleştirip bölüştürelim dedi mantıklı mı sizce 1 çeyrek ne ki? Benim gözümde çok değersiz ama bana takılanı görümcemle niye paylaşayımEşinizin Ağaç kavuğundan çıkmadığını kabul edin , eşinizde onlardan biri. Mal paylaşımında size daha çok verilseydi yine tepki verir miydiniz ? ( hak olan eşit paydır. )
Eşiniz düşünsün bu kısmı boşverin.Hak olan eşit paydır gözümüz yok hiç vermesinler ama benim yanımda oğullarının gururunu incitip sana daha az verecez düğününde sana 1 çeyrek daha fazla takıldı demeleri üzdü eşine takılan altınları getir kardeşinki ile birleştirip bölüştürelim dedi mantıklı mı sizce 1 çeyrek ne ki? Benim gözümde çok değersiz ama bana takılanı görümcemle niye paylaşayım
Bunlar senin değil eşinin problemi, sorun üretmeye yer aramaAlgılarınızda problem var sanırım . Herkesin evladı kendine değerli ama kızlarını eşimden üstün görmeleri kendisi hata yaparken dahi abisinin kardeşinden özür dilemesini beklemeleri rvlat ayırmaları normal mi geliyor size kültür farkından nefret etmiyorum ayak uydurmakta güçlük çekiyorum sadece konu bu değil insan istemiyorsa zorlamazsın yani
Kaçmışsınız ama dışardan okursunuz eminim, sizin gibi terbiyesiz birisi için banlanmayacağım hazır gitmişsiniz de zaten, eşinize ve eşinizin ailesine sabırlar diliyorum, sizin gibi saygısız birisiyle tesadüf edip aile oldukları için.Senin çözümün sana kalsın sağ lob çalışmıyorsa en azından sol lobu dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?