Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar..Hamilelik süresince ve doğumda Yıldız hanıma gitmeyi düşünüyorum,fakat hakkında bilgi alabileceğim kimse yok.Kendisine gebelik takibi ve doğum yapan varmı ve nasıl biri ?? Güler yüzlü ve cana yakın olması çok önemli..
merhaba cnm bende 4 gün önce ilk defa gittim yıldız hnm.a çok çok memnun kaldım bundan sonrada ona dvm etmeyi düşünüyorum.gayet güleryüzlü bi bayan seni ayakta karşılıyor ayakta gönderiyor muayeneside çok iyi detaylı bişekilde herşeyini inceliyor.ben kesinlikle tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim canım rahatlattın beni.Ben 7 yıllık evliyim şimdiye kadar bir kere doktora gittim ondada korkudan muayene olamadan döndüm.O yüzden çok önemli doktorun tavrı muayene sırasında aceleye getirmemeli canım yandığında beklemeli beni strese sokmamalı.Daha önce gittiğim doktor çok kötüydü,çabuk geç bakim hemen kapıda hastalar beklio dedi dinlemedi bile kadın resmen otomatiğe bağlamış her gelene alelacele bakıo yolluo.Bu sebeple şimdiye kadar gidemedim herhangi bir doktora.Artık en kısa zamanda bende giderim Yıldız hanıma..![]()
rica ederim cnm ne demek.gönül rahatlığıyla gidebilirsin beni en az yarım saat kontrol etti belki fazlası bile vardı.bende doktorumu bu aceleci tavrından değiştirdim 5 dak.bile sürmüyodu muayene sinir oluyordum nyseki yıldız hnm.ı buldum.:)
Çok saol canım.Allah yardımcın ollsun.Anladığım kadarıyla hamilesin,umarım sağ salim hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın..
amin cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
Canım sen kaç aylık hamilesin??Doğumdan sonra nasıl geçtiğini anlatabilirsen çok sevinirim..
5.ayımızı doldurmak üzereyiz cnm,bi 4 ayımız daha var hayırlısıyla doğuma.seve seve anlatırım tabiki.sen hamilemisin yoksa çocukmu düşünüyorsunuz ?
Bildiğim kadarıyla hanüz bişe yok bende :)ama bu ay şüpheli tabi olmasada hamilelik en kısa zamanda kontrole gitmek istiyorum.Normal doğummu istiyorsun??
hakkında hayırlısı olsun inşl.tatlım.kesinlikle normal doğum istiyorum inşl. bi aksilik olmazda öyle olur.git tabi kontrole ihmal etmeye gelmez cnm
merhaba celin hanım..doğum yaptınızmı merak ettim yaptıysanız allah analı babalı büyütsün inşallah..
yok cnm daha yapmadım bekliyoruz minik prensesi normal doğum istediğim için eger gününden önce gelmezse gününe kadar bekliycez en son 13 mayıs ama umarım okadar beklemez kızım :) sen neler yaptın varmı hamilelik gittinmi yıldız hnm a?
yok cnm daha yapmadım bekliyoruz minik prensesi normal doğum istediğim için eger gününden önce gelmezse gününe kadar bekliycez en son 13 mayıs ama umarım okadar beklemez kızım :) sen neler yaptın varmı hamilelik gittinmi yıldız hnm a?
Merhabalar siz yıldız hanımda doğum yaptınız mı nasıldı biraz bilgi verir misiniz ? Alttan muayenelerde biraz eli sert geliyor doğumda memnun kaldınız mı? Bi arkadaşım yıldız hanım da sezeryan oldu çok zor iyileştim dedi bende dr dan memnunum ama doğum konusunda endişeliyimyok cnm daha yapmadım bekliyoruz minik prensesi normal doğum istediğim için eger gününden önce gelmezse gününe kadar bekliycez en son 13 mayıs ama umarım okadar beklemez kızım :) sen neler yaptın varmı hamilelik gittinmi yıldız hnm a?
Merhaba,geç gördüm kusura bakmayın. Ben çok çok memnundum yıldız hanımdan. Normal doğumu kesinlikle destekleyen bir doktor. Gece 2 de Doğum yaptım ben kalktı geldi evinden. Ben epidural konusunda bi sıkıntı yaşadım bana epidurali geç yaptılar,masada sancım kesildi ama Ona rağmen çok gzl bir Doğum oldu. YAni bidaha doğum yapacak olsam yine tercih ederdim doktorumu. İnşl. Sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzuMerhabalar siz yıldız hanımda doğum yaptınız mı nasıldı biraz bilgi verir misiniz ? Alttan muayenelerde biraz eli sert geliyor doğumda memnun kaldınız mı? Bi arkadaşım yıldız hanım da sezeryan oldu çok zor iyileştim dedi bende dr dan memnunum ama doğum konusunda endişeliyim