Kocaeli acibadem kadın doğum?

Pollyanna41

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2020
91
45
18
30
Bu konuyla ilgili net bir bilgi bulamadığım için ayrı konu açmak istedim. Gebelik için Acıbadem hastanesinde görev yapan Fatma Bilge Öğütçüoglu hekime gitmeyi düşünüyorum. Instagramda gördüğüm kadarıyla ilgili bir doktora benziyor. Benim sorum şu: O hastaneye ve doktora giden var mi ? Ilgileri nasıl birde ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?

Tanışlardan birinin bu hastanede doğum yaptığını biliyorum memnun kaldığını da hatırlıyorum ama kimdi aklıma gelmiyor hamilelik unutkanlığıma ver :anneadayı: hatta bana da tavsiye etmişti ama bana çok ters kalıyor gerçi bir e-5 üzerinden heryer yakın ama kocaeli'de. Herkesin kafasına göre uyumlu olduğu anlaşabildiği ve özellikle güvenebildiği doktor vs farklı çok çok iyi derler hastanede iyidir kişiye görede belki ama doktora güvenemezsin belli olmaz. Ben kaç doktor gezdim mesela bu hamilelik dönemimde. Sen görün kafandaki soruları doktorumla da paylaş hastane içi içinde bilgi al en azından bir öngörüdür bu . Ben şu an Konak'a gidiyorum sezeryan olursa anestezi ücreti ile birlikte yaklaşık 4500 lirayı buluyor, fotoğraf çekimi de dahil. 2016 yılında kızıma yine Konakta 1400 liraya doğum yapmıştım mesela. Şu an heryer bu şekilde sakarya da aynı.

Kesinlikle öyle benim için en önemli olanlardan biri doktorla olan iletişim, ama bi yandan bu işin maddiyat durumu da mecvut onuda düşünmek zorundayım o yüzden bilen varsa sormak istedim 😊 siz hangi doktora gidiyorsunuz

Ben firdevs hanıma gidiyorum,çokta memnunum :KK16:

Firdevs hanıma da memnuniyet çok fazla duymuştum ben sıra bulamayınca gülçin hanıma gittim , şu anlık devam ediyorum memnunum ilgisi hoşuma gitti 😊

Gülçin hanımda tatlı bir doktor sempatik Konağa başladın o vakit sende hayırlı olsun :KK5:

Bu konuyla ilgili net bir bilgi bulamadığım için ayrı konu açmak istedim. Gebelik için Acıbadem hastanesinde görev yapan Fatma Bilge Öğütçüoglu hekime gitmeyi düşünüyorum. Instagramda gördüğüm kadarıyla ilgili bir doktora benziyor. Benim sorum şu: O hastaneye ve doktora giden var mi ? Ilgileri nasıl birde ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?
Bilge hocaya devam mısınız

Akademi - Arzu hanım düşünmez misiniz? İki bebeğimin doktoru 😍

Back
X