Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba dediğiniz doktor hakkkn da bir fikrim yok fakat ben de derince eğitim araştırma da ameliyat oldum 11 gün önce doktorum turgut yüce öneri için yazıyorum bunu aklınızda bulunsun
merhaba dediğiniz doktor hakkkn da bir fikrim yok fakat ben de derince eğitim araştırma da ameliyat oldum 11 gün önce doktorum turgut yüce öneri için yazıyorum bunu aklınızda bulunsun
merhaba dediğiniz doktor hakkkn da bir fikrim yok fakat ben de derince eğitim araştırma da ameliyat oldum 11 gün önce doktorum turgut yüce öneri için yazıyorum bunu aklınızda bulunsun[/QUOTE