Ben de Cihan hastanesine gidiyorum. Doktorum Funda hanım. Hamilelikten önce de kendisine gidiyordum. Çok memnunum ve odasından her çıktığımda moral depolamış oluyorum. Hamileiğim sırasında Mehmet Ataman'a da bir kere muayne oldum ancak kendisinden pek pozitif enerji alamadım. Kendisine pek ısınamadım. Genel olarak hastaneden de memnunum henüz negatif bir yorum duymadım. O yüzden etrafımdakilere de tavsiye edyiorum.
Ben akademi hastanesinde Arzu Karaman Yeşildağ'a gittim tüm gebelik sürecim boyunca, çok memnun kaldım kendisinden. Doğum sonrası kontrollerime de onda devam ettim, ikinci olursa yine ona gitmek istiyorum =) hatta 52 senedir kadın doğum doktoruna gitmemiş olan kayınvalidem ve görümceme de onu tavsiye ettim, çok memnun kaldılar =)
Ben akademi hastanesinde Arzu Karaman Yeşildağ'a gittim tüm gebelik sürecim boyunca, çok memnun kaldım kendisinden. Doğum sonrası kontrollerime de onda devam ettim, ikinci olursa yine ona gitmek istiyorum =) hatta 52 senedir kadın doğum doktoruna gitmemiş olan kayınvalidem ve görümceme de onu tavsiye ettim, çok memnun kaldılar =)
inşallah =) hamile kalmayı planlıyorsan şimdiden folik asit içmeye başlamanı öneririm. özellikle bebeğin ilk haftalarında bu çok önemli ve biz hamile kaldığımızı genelde 4. haftadan sonra öğreniyoruz o yğzden önemli dilim geçmiş oluyor bilgin olsun. ve rutin kontrollerin için de Arzu hanımı öneririm insanı çok rahatlatan bir yapısı var =) ay özledim vallahi kendisini
18 subatta cihan hastanesinde sezeryan dogum yaptim. Gerek anestezi ekibi olsun, gerek hastane personeli olsun hepsi cok ilgiliydi. Ayrica doguma doktorum Funda hanim girdi. Zaten kendisi asiri pozitif bir insan oldugu icin dogum da gayet guzel gecti. Sezeryan sonrasi toparlanmam da cok hizli oldu. Hastanede 2 gece kaldim ve hastaneden cikarken sanki hic dogum yapmamis gibi ayakta ciktim. Galiba biraz sansliydim cunku diger odalarda ayni gun sezeryan dogum yapip da hala ayaga kalkamayanlar vardi. Ozetle hastaneden de doktorundan da oldukca nemnunum,tavsiye ederim .